wEll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 arkadaşlar yeni bir aşktan sonra gerçektende tekrar başkalarını sevmeye çalışmak çok zor.yeni anladım bunu ve herşekilde gelen gideni aratıyor...
unac Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 şu aralarda manyak gibi hande yener dinliyorum ne alakaysa
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 seviyorum diye bir soz soyle duydun mu benden,allah yalanı sevmez hoslanıyorum senden şeklinde takılıcan üzülmeyeceksin sonra
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 zordur bilirim...uzun süre saçma sapan şeyle yaparsın uuntmak için ... unutana kadar anan ağlar...
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 çalışmayacaksın ki zaten.kendiliğinden olacak.
khalad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hande yener falan bilmem ama acı veren aslında eskiden sevdigini aslında sevmekten hiçbir zaman vazgeçemiyecek olmandır...
Dela Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hasta misiniz olm? resmi olarak eski damgasini yapistirdiginda perte ayircaksin kalbinden. ondan sonra cicekler bocekler ikizler sarisinlar takil.
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ya bu kız arkadaştan ayrılınca neden depresyona maruz bırakıyorsunuz kendinizi ben anlamıyorum . 14 aylık sevgilimden ayrıldım 2 ay önce , hayat bana güzel , teletabiler gibi yaşıyorum şu anda .
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yenisi gelsin hemen pls. ama tekrar sevmek zaman alır cidden.
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 yaşadım aynısını hatta hala yaşıyorum... bi çıkmak istediğim kız vardı , ama yakın bir arkadaşım olduğundan reddetmişti ama deliler gibi seviyordum içki içip sarhoş olmuştum 3 gün üst üste keş haline gelmiştim hayattan bezmiştim , beni bu hale getirende onun iç özellikleriydi yoksa dış özellikten kolay kolay etkilenmem... 2 ayda falan zar zor unuttum , şimdi geçenlerde bi naber mesajı falan atmıştı msn den yine umutlandım gibi ama yine üstüne gitmek istemiyorum çünkü 2 kere hayır dedi , gerçi aramız şimdi yine arkadaş gibi ama ben onu arkadaş gözüyle görmüyorum sevdiğim gözüyle görüyorum..(amma uzattım) zor iş valla unutmak birini...
Öne çıkan mesajlar