Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acı veriyor yeni baştan sevmesi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar yeni bir aşktan sonra gerçektende tekrar başkalarını sevmeye çalışmak çok zor.yeni anladım bunu ve herşekilde gelen gideni aratıyor...
Mesaj tarihi:
hasta misiniz olm?

resmi olarak eski damgasini yapistirdiginda perte ayircaksin kalbinden. ondan sonra cicekler bocekler ikizler sarisinlar takil.
Mesaj tarihi:
ya bu kız arkadaştan ayrılınca neden depresyona maruz bırakıyorsunuz kendinizi ben anlamıyorum . 14 aylık sevgilimden ayrıldım 2 ay önce , hayat bana güzel , teletabiler gibi yaşıyorum şu anda .
Mesaj tarihi:
yaşadım aynısını hatta hala yaşıyorum... bi çıkmak istediğim kız vardı , ama yakın bir arkadaşım olduğundan reddetmişti ama deliler gibi seviyordum içki içip sarhoş olmuştum 3 gün üst üste keş haline gelmiştim hayattan bezmiştim , beni bu hale getirende onun iç özellikleriydi yoksa dış özellikten kolay kolay etkilenmem... 2 ayda falan zar zor unuttum , şimdi geçenlerde bi naber mesajı falan atmıştı msn den yine umutlandım gibi ama yine üstüne gitmek istemiyorum çünkü 2 kere hayır dedi , gerçi aramız şimdi yine arkadaş gibi ama ben onu arkadaş gözüyle görmüyorum sevdiğim gözüyle görüyorum..(amma uzattım) zor iş valla unutmak birini...
  • Yeni Oluştur...