CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 17:00 de kapılar açılacak. görmek isteyenler silithusa gelebilirler. yalnız çok kalabalık şimdiden uyarayım. bütün server burda her an göçebiliriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bizde de dun acildi kapilar, silvermoon. barrensta filan dusuk lvl elite bocukler, havada ucan taslar filan cikti. bunlarla ilgili bir quest bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 gongu calanlara nasıl reward verilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 taşlar etrafdaki mob guruplarini deli gibi farmlayin raidle her mob nozdormuya 50 ila 150 reputation veriyor çok sıkı kasarsaniz natural olabilir yüzüğünüzü alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 corvus türkiye saatiylemi 17:00 yoksa ingame mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 tamm türkiye saatiyleymişte ya server crashtan crash a koşuyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 down server ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bikaç sene geri gitti server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 açıldı kapılar. ruins e girdik şindi guildce. ama çok feci kastı world server feci durumda. instance serverı sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ilk mobu kestik hehe. pembe kıyafetli uçan bi humanoid böcek. 3 rep verdi cenarion hold'a. dışarda mob kesmek istiyoruz ama world server çok feci durumda adım atılmıo hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 peki o serverdaki herkese haber veriliyor mu kapların açılacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 2-3 gün önceden duyurdular sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zizz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hayırlı olsun bl'ye kapının nasıl açıldığını görebildinizmi? bizim serverda kapılar açılırken lagdan kapı ne zaman açıldı anlayamadık bile kapının açıldığını tepemde bana vuran mobdan anlamıştım:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 realm basligi vardi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 tam kapının açılmasına 1" dakika kala world server uçtu. hemen girdim yell geçiodu general. tam kapının açılışlına şahit oldum süper bi görüntüydü. önce bembeyaz parladı , merkezde topladı o ışıklar sonra patladı etrafa. ve bi anda heryerde apartman boyutunda firavun tipli moblar spawn oldu, böceğimsilerle beraber. 10 saniye server lag var, pinglerde sorun yok. crossroadsa gitmişler diye duydum şimdi oraya uçuyorum. sadece silithusta çıkmamış galba bunnar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 off work sux işte neys, zaten en ufak bir çabam olmamıştı açılması konusunda, çaba harcayanların hakkı asıl bu anı görmek. umarım çaba sarfeden arkadaşlar fırsat bulmuşlardır. eh hadi bakalım, silithusun yakınından geçilmez artık bir hafta, bağlantıma güvensem akşam giderim diyeceğim ama yalan olur herhalde =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoRVuS Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 5-6 tane apartmanı cenarion hold'a çektik. horde ve ally npc orduları ordaydı. çok sağlam savaş oldu. npcler bütün apartmanları yıktı :). bir npc healer var, 2 saniyede 5-6 k heal basıodu, kimse ölmedi o varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 http://www.wow-europe.com/en/info/basics/events/wareffort/servers.html burada %73 gösteriyor... bu site güncellenmiyor mu yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gdspll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bu son verilen linktede birseyler var,bende bir kaç gundur oyuna pek giremiyorum fakat soylenene gore bizim realm (twisting nether)de de acilmis am sitede %67 gorunuyor. belki rankler gibi belirli zamanlarda guncelleniyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 @gdspll: said: daily u.pdate between 10:00 am and 11:00 am cet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bosuna gitmeyin lag mag bisey gorulmicek basta zaten, server cokucek falan filan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 fod 3.bossa kadar gelmis galiba,su anki raid durumu nedir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 biz rep farmladık, şu anda guildin çoğu neutral veya unfriendly. bgn aq40 girecez. default ve xs skream indirdiler. fod sartura'yı da indirdi veya hala onunla uğraşıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar