Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana benzer hiç insan yok

Kreese

Öne çıkan mesajlar

diğer insanlara göre bariz biçimde üstün zekalıyım(bunu yazmak egoma birşey katmıyor) , hayatta tek bir insan beni anlamadı ; tam isabet ben de onları anlamıyorum.

geçinip gidiyoruz işte

dur bitmedi bitti mi sandın?

hayatım boyunca tek bir dosttan geçtim tam olarak arkadaş diyebileceğim insanım olmadı , ailem düşüncelerimi kavrayamıyor ''siktiriboktan şeyler vesaire diyorlar''

14 yaşındayım ama düşünce kapasitesi malesef benimki kadar geniş olmayan insanların beni depresyondan çıkaracak birşeyler yazmalarını bekliyorum(bu da egoma birşey katmıyor ; katamıyor , hatta bunu yazmayı çok da istemiyorum ama şartlar bunu gerektirdi sebep : insanların düşünce , bilgi vs ne olursa olsun eşit olduğunu , bugünkü oks sistemi gibi ''senin diğerlerine göre başarın budur'' yerine ''senin başarın budur'' denmesi gerektiğini falan filan düşünüyorum , bunları düşüne düşüne hapı yuttum depresyona girdim
(yazının devamını okumadam madem yardım edemeyiz ne diye bunları yazıyorsun demek ki bunlarla egonu büyütüyorsun yazmayın)

bi faydası olmayacak biliyorum ama belki anlarsınız ; tek bir insan tarafından anlaşılmadığınızı , olgun ve önemli bir şahsın(ki yakın arkadaşınız konumunda) bazı sözleri sonucunda sizi onun da anlamayamadığını farkedip ağzınızın açık kalmasının ne olduğunu ; ama anlayamazsınız çünkü sanırım eşim benzerim yok(tavsiye etmiyorum ve lanet yağdırarak bunları söylüyorum , ama insan egosu sonucu nedense bir yanda mutluluk gibi bişey de geliyo 2si karışınca midem bir acayip oluyor)

evet şartlar budur , bana benzer biri yok . her insan kendine benzer kimse olmadığını düşünüp olduğunu farkettiği için(yaş ortalamanız 20 görgünüz kültürünüz yok bu noktalara geldiğizini bile sanmıyorum ya) benimki gibi yazılara rahatça sizinki gibi tepkiler veriyor. çünkü hepiniz sıradan basit insanlarsınız . ama insansınız . insna olmanın gereği olarak da düşünecek , üstüne üstelik böyle düşünecek bir de doğru olduğunu sanacaksınız. aslında haklısınız. eşim benzerim belki 10 tanedir 5 milyar içinde ; kim nasıl farketsin 5 milyar içinde benim farklılığımı

sert cevaplar bekliyorum gençler sizden
Sosyal ağlarda paylaş

ne farkın var bizden, onlardan ya da diğer herkesten? nedir bu kanıya iten seni? "farklıyım" diyerek egonu tatmin etmişsin bi bakıma; üstelik hiç arkadaşının olmamasını, kendini çok zeki ve olgun görüp kimseyle konuşmamana bağladım. hem daha 14 yaşındasın, ne kadar farklı olabilirsin ki? hala çocuksun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...