Saeros Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 uv, yaş 14 yolun yarısı valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bi dünya insan var sana benziyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 evet diğer depressif kişiliklerle tanış iyi kaynasırsınız, aktivite olur toplu intihar falan, iyi gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 yok yok bu 14 de bişiler oluoo insana;ama benim sevdiğim yaslarımdandı kendisii(duyandaa 30 sanıcak beni) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 "i command thee" komutunu kullan kreese. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 vay ben ben 14 de neydim bea depresyon fln bilmez idim. zamane gençliği nie bole olduki. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kalsiyum uzun boylu cocuklara denir. buyuyunce de itfaiyeci olucam. kedileri kurtaricam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 wissy; bind_f1 /say "kalsiyum uzun boylu cocuklara denir. buyuyunce de itfaiyeci olucam. kedileri kurtaricam." ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 farklı olmanın deprsoyon du şuydu buydu zevklerle hiç ilgisi yok bunlar senin farkını ortaya çıkaracak şeyler değildir. bu sonuca nasıl vardığını merak ediyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 diğer insanlara göre bariz biçimde üstün zekalıyım(bunu yazmak egoma birşey katmıyor) , hayatta tek bir insan beni anlamadı ; tam isabet ben de onları anlamıyorum. geçinip gidiyoruz işte dur bitmedi bitti mi sandın? hayatım boyunca tek bir dosttan geçtim tam olarak arkadaş diyebileceğim insanım olmadı , ailem düşüncelerimi kavrayamıyor ''siktiriboktan şeyler vesaire diyorlar'' 14 yaşındayım ama düşünce kapasitesi malesef benimki kadar geniş olmayan insanların beni depresyondan çıkaracak birşeyler yazmalarını bekliyorum(bu da egoma birşey katmıyor ; katamıyor , hatta bunu yazmayı çok da istemiyorum ama şartlar bunu gerektirdi sebep : insanların düşünce , bilgi vs ne olursa olsun eşit olduğunu , bugünkü oks sistemi gibi ''senin diğerlerine göre başarın budur'' yerine ''senin başarın budur'' denmesi gerektiğini falan filan düşünüyorum , bunları düşüne düşüne hapı yuttum depresyona girdim (yazının devamını okumadam madem yardım edemeyiz ne diye bunları yazıyorsun demek ki bunlarla egonu büyütüyorsun yazmayın) bi faydası olmayacak biliyorum ama belki anlarsınız ; tek bir insan tarafından anlaşılmadığınızı , olgun ve önemli bir şahsın(ki yakın arkadaşınız konumunda) bazı sözleri sonucunda sizi onun da anlamayamadığını farkedip ağzınızın açık kalmasının ne olduğunu ; ama anlayamazsınız çünkü sanırım eşim benzerim yok(tavsiye etmiyorum ve lanet yağdırarak bunları söylüyorum , ama insan egosu sonucu nedense bir yanda mutluluk gibi bişey de geliyo 2si karışınca midem bir acayip oluyor) evet şartlar budur , bana benzer biri yok . her insan kendine benzer kimse olmadığını düşünüp olduğunu farkettiği için(yaş ortalamanız 20 görgünüz kültürünüz yok bu noktalara geldiğizini bile sanmıyorum ya) benimki gibi yazılara rahatça sizinki gibi tepkiler veriyor. çünkü hepiniz sıradan basit insanlarsınız . ama insansınız . insna olmanın gereği olarak da düşünecek , üstüne üstelik böyle düşünecek bir de doğru olduğunu sanacaksınız. aslında haklısınız. eşim benzerim belki 10 tanedir 5 milyar içinde ; kim nasıl farketsin 5 milyar içinde benim farklılığımı sert cevaplar bekliyorum gençler sizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 30 miligram remeron u yutuyoruuuuum yuttum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 şimdi düşünüyorum da belki bende de az çok hata vardır gerçi benim yaşadıklarımı yaşayan herkes ya anarşist ya bayağa deli olur ya neyse böyle düşüne düşüne hastalandım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 yine çok kötü oldum ölmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 her insan bir diğerinden biraz farklıdır. onun dışında bir farklılığın yok, sadece kıçın kalkmış. çocukça düşünceler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 kısaca kimse beni anlamıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 abi n'apiyim farklıyım beni yakınımdakiler anlamazken forumdaki 20 yaşındaki birçok şeyi aşamamış benden çok gerideki adam nasıl nerden ne şekilde anlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 remeron mudur nedir etki göstersin artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 farklı oldugunu düşünüp de bunu foruma yazıp ters tepki alınca "aşamamış bunlar denyo bunnarın hepsi" şeklinde cevap vermek komiktir herşeyden once. bu kadar zekiysen bir tane bile "seni çok iyi anlıyorum" diyen çıkmayacagını anlamadın mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ne farkın var bizden, onlardan ya da diğer herkesten? nedir bu kanıya iten seni? "farklıyım" diyerek egonu tatmin etmişsin bi bakıma; üstelik hiç arkadaşının olmamasını, kendini çok zeki ve olgun görüp kimseyle konuşmamana bağladım. hem daha 14 yaşındasın, ne kadar farklı olabilirsin ki? hala çocuksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 tam olarak doğum tarihini verirmisin kreese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 edit: vazgeçtim -_- [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 23:47 tarihinde, aramil tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usta_AsH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 neyden vazgeçtin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 "ilgi gösterin bana" demişsin millet de ilgi göstermiş.daha ne istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 `god damn, i'm unique!` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kreese Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 8 kasım 91 dir tam doğum tarihim beni tanımadan ota boka bağlamayım durumumu yorumlarınızda da ciddiye alınacak birşey yok zaten 20 yaşındasınız çoluk çocuksunuz daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar