laverda Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 2 gündür kız arkadaşıma bi numaradan çağrı geliyodu. aradığında açmıyodu felan. ama bu akşam seni yakıcam, kesicem gibisinden tehdit mesajları yollamış. kim olduğunu bilmiyorum msj yolladım cvp felan yazdı dedim senin kız arkadaşına, kardeşine , ablana, nişanlına, sözlüne bu şekilde sataşsalar hoşuna gider mi? senin yaptığın ayıp değil mi? dedim . bana sen çok kibarsın sen git baban gelsin gibisinden cevap yazdı. ağzımı bozmadım. savcılığa verilecek. bütün ailem öğrendi bu durumu. bu güne kadar kimseye el kaldırmadım ( çok ciddiyim) 20 yaşını geçtim. eğer bir şekilde adını öğreneyim, yüzünü göreyim, o telefonun tuşlarına bastığın güne lanet edeceksin arkadaşım. böyle insanlara lanet olsun ama insan değiller.
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 senin yaptıgın gerçek olan dogru olan ama bazende kibarlığını bozman gerekıyor böle adamlar yüzünden
einhander Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ılla kaba davranmak gerekıyor herhalde olelerıne
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ewet ewet sen doru bildigini yap..
laverda Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben ona çok şey sorup söylerim de bana yakışmaz. allahından bulsun it
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 mesela hmm şey sorsan - senin annen güzelmi ? - nihaha manyakmısan ooğğğllmm herıld yağne babam alırmıydı kine o zmn ogglgmmm bab der mesela - peki bz size ulaşırız diip kapat. misal :)
laverda Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 adam telefonu açmıyo ki? ayrıca yolladığı msjlar tehdit içerikliydi bu yüzden sinirlendim
Fransuxa Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya boşver türkiyede yaşyıosun normaldir 2 sene önce ben bi arkadaşa başka bi arkın telefonundan msj attım olm vururm seni akıllı ol fln diye şaka mahiyetinde geriye cevap geldi yanlış no ya atmışım muzaffer abi sen mısın köpeğin olıyım abi çocugum war diye düşün artık
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sen git baban gelsin ne ya hhehahah. kır ağzını yüzünü aklı başına gelir.
DueLisT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 telefona cikmadigina gore kendine guveni olmayan bebe nin biri.
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 salça --> yavşak diyebiliriz kısaca.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 cok sıkıcı bir durum,anlıyorum,yürü be diyorum.
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 insanlara kibar davranılır. onun insan olmadıını unutmuş, kibar davranmaya çalışmışsın. olmamış :yapma.
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 kesmezse savcılığa vermek yapılabilecek bişi var, illegal de olmaz hem ^^ 2-3 adet gore grind eseri indirilir (bu durumda gorgasm-deadfuck, ve disgorge-atonement tavsiyemdir), arayan şahsa hoparlör son seste açılmak suretiyle dinletilir, sapık kazınmış olmanın dayanılmaz hafifliğiyle telefonu kapar. sapık death metal insanıysa sökmeyebilir. ama death metal insanları böyle boş işlere girmez bence :p
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 laverda sen numarasını ver pati halkı olarak mesaj yagmuruna tutalım.
laverda Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 savcılığa vermiş babası numarayı. gitmiş nereden arandığını da öğrenmiş.benim kız arkadaşımın, ev arkadaşı çıktı. salak kız. aradım bi ton laf söyledim, bela okudum. aptal varlık. seni gördüğüm anda kaç benden dedim ve suratına kapattım. bir sürü özür msjı yolladı, ileri gittim felan dedi. kötüsü de benim kız ark.ın babası da hasta bu günlerde bu gün doktora gidip mri çektirecekti randevusu vardı. hepsi gitti. şimdi de suç duyurusunu geri almaya çalışıyomuş adam. yazık vallahi. çocuk gibi işlerle uğraşıp sinirlerimin tavan yapmasını sağladı haram olsun
laverda Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 çekicem ben onu. tekirdağ mezarın olucak, yakıcam , yaşatmıycam seni diye msj atmış ne biçim insandır, ne biçim şakadır?
geffen Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 dediğim gibi şaka değil. belki sizin mutlu olanızı, kız arkadaşının mutlu olmasını çekemedi, rahatsızlık vermeyi tercih etti böylece. kişinin ezikliğinden gelir bunlar. laverda ayrıca gidipte kıza muhattap olma. bırak ne hali varsa görsün kız arkadaşın halletsin problemleri. sen sadece selamı falan kes onunla.
Whiskey Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 abi hala ne şakasından bahsediyosun bu kadarda iyi niyetli ve kibar olma yaw hayat bu kadar beyaz deil git adamı doğra demiyorumda bazen olaylarda ağırlığımızı hissettirmemiz gerekir.
Öne çıkan mesajlar