Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öh be baba!

priest_mert

Öne çıkan mesajlar

hahaha aynı olay bana da oldu warrior ım la (dwarf) rend yaptığımı görünce annem dellendi kan fışkırdı diye... aynı gün yemekte de hangi kanal hatırlamıyorum tgrt ya da kanal a mı neydi neyse haberlerde wow un 5 milyon (hatırladığım kadarıyla) üyesi olduğunu ve adamın tekinin japonyada kılıcını alan herifi öldürdüğünü duyunca dellendi benimkiler... akşama da bilgisayara (babamın maillerinden olduğu kesin) virüs girince ne alakaysa benim oyun suçlu oldu bi anda ve o vahşet dolu oyunu bırakacaksın diye başımın eti yenildi... bi günde bu kadar üstüste gelen olaylar saolsun warrior cığımdan soğdum =p
Sosyal ağlarda paylaş

uzun zaman önce cs oynarken annemle aramızda geçen diyalog :
- oğlum sen nesin bu oyunda
-terörist
-istemiyorum terörist olmanı başka ne var
-polis var
-iyi onu ol
-*ct ye geçer*
-afferim tamam

bi de arkadaşımın annesiyle olan wow diyalogu:
(o sırada arkadaş gryphonla seyahat etmektedir)
-oğlum gene mi bu oyun sıkılmadın mı
-:s
-napıyosun burda şimdi?
-uçuyorum
-hangisisin sen kuş mu?
-o_0
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim babam ultima oynarken gelip diyoalog ları okurdu küfür mfür yazıyomu diye sonra wow a 90 papel verdiğimi duyunca 1 kalp krizi geçirir diye oldu sonra arada 1 geliyo bakıyo bu ne napıyosun her seferinde bu orc warlock diyorum hala geldimi soruyo bu ne napıyosun diye :p
Sosyal ağlarda paylaş

benim annem wow a laf solemesede ben swg oynadıım samanlar onada karakter açmıştım oda oynardı hatta basen pc yi elimden alırdı ben oynicam die. bide şindik adını hatırlamadıım yiyecekler vardı yiyince çok guclu yapıodu sora statsları çok dusuruodu. annem de bunları gorunce uyusturucu bunlar bidaha kullanırsan omrun boyunca pc yusu goremessin demişti...
Sosyal ağlarda paylaş

benzer olay benimda basımdan gecti
bi gün wow oynuyorum babam iceri girdi ve aynen soyle dedi

-babam:oglum bu ne kaplana mı biniosun ? adam gibi ata binsene
-ben: baba bu karizma oluor dedim
-babam: hmm peki sen nereye kosuyorsun? bole kosmaktan bıkmadın mı ? (quest yapmaya calısıorum)
-ben: baba görev yapıyorum dedim.
ve babam aynen soyle dedi
-babam: sen neden emir alıyorsun sen adama emir versene kendi isini kendi göremiomu ? bide oyuna para mı veriosun ? (orjinal icin sızlanıo :d )
anlatabilirsen anlat illegalle orjinal arasındaki farkı :d

[ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 01:28 tarihinde, Creane tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
priest_mert said:
evet sevgili patidaşlarım.hemen başımdan gecen trajedik ve bi o kadarda komik olayı anlatmak istiyorum size.3 gün önce babam bilgisayarımla müzik dinlemeye calışmış.arkasından belgelerime girip resimlere falan bakmış.resimlerde tauren ırkının kara kalemle çizilmiş resimleri vardı.babam o resmi görmüş.akşam okuldan eve geldim.şimdi dikkat şütfen aramızda gecen dialoğu yazıyorum.

baba:olum resimlerin hiç hoşuma gitmedi.bi şeytan resmi gördüm orda.sen napmaya calışıyosun?

ben:baba o benim oynadığım oyundaki bi ırkın resmi.
bi ara FRP sanatizmdir eroindir hede hödö olayları çıktıı zamanlarda benim de babam (7yıl önce) geldi yanıma, oynadıım star crafta baktı ve
-ne bu böle satanist satanist oyunlşar oynuyosun dedi...
-wtfwtfwtf die kaldım o.O
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...