Farinal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hehe :) bizimkilerin bide nigh elflere karşı bir gıcığı var nedense.çok çirkinmiş onlar falan bide kardeşim falan wowa yeşil adam diyor :) orkla oynuodm da bi aralar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 uo'nun son zamanlarina dogru babam oglum 3 senedir aynı ekrana bakiosun ne anliosun diordu bu aralarda kaplanin ne alemde die sorup duruo hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 annem wow oynarken ses efektlerini duyunca yine mi savaşıyosun biraz spor oyunu oyna bu oyun adamın psikolojisini bozar falan diyo ama hiç bi oyundaki yaratığı ya da ne biliyim bi sınıfı görüp laf etmemişlerdi ^^ @priest_mert: baba bu şeytan deil inek diyemedin mi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 2 tane adamı dövüstürmekten ibaret annemin oyun mantalitesi :) -yinemi 2 kisiyi dövüstürüosun (o sırada cicek topluyorum) -o_o evet anne bruiseweed form a girmis druid dövüyorum -??? -yok bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hehe bruiseweed forma girmiş druid :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nohut Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 hahaha aynı olay bana da oldu warrior ım la (dwarf) rend yaptığımı görünce annem dellendi kan fışkırdı diye... aynı gün yemekte de hangi kanal hatırlamıyorum tgrt ya da kanal a mı neydi neyse haberlerde wow un 5 milyon (hatırladığım kadarıyla) üyesi olduğunu ve adamın tekinin japonyada kılıcını alan herifi öldürdüğünü duyunca dellendi benimkiler... akşama da bilgisayara (babamın maillerinden olduğu kesin) virüs girince ne alakaysa benim oyun suçlu oldu bi anda ve o vahşet dolu oyunu bırakacaksın diye başımın eti yenildi... bi günde bu kadar üstüste gelen olaylar saolsun warrior cığımdan soğdum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 uzun zaman önce cs oynarken annemle aramızda geçen diyalog : - oğlum sen nesin bu oyunda -terörist -istemiyorum terörist olmanı başka ne var -polis var -iyi onu ol -*ct ye geçer* -afferim tamam bi de arkadaşımın annesiyle olan wow diyalogu: (o sırada arkadaş gryphonla seyahat etmektedir) -oğlum gene mi bu oyun sıkılmadın mı -:s -napıyosun burda şimdi? -uçuyorum -hangisisin sen kuş mu? -o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ahaha çok hoş. :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 el kadar çocuk-gnome benzetmesi yapan anne harikaymış yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 şu stresli sınav sabahı çok güldüm, babana teşekkürler :d ya iyiki ailelerimiz var, ve etrafımızda sadece bizi sevdikleri için bizim için birşeyler yapan insanlar görmek ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pearl Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ya benim babam ultima oynarken gelip diyoalog ları okurdu küfür mfür yazıyomu diye sonra wow a 90 papel verdiğimi duyunca 1 kalp krizi geçirir diye oldu sonra arada 1 geliyo bakıyo bu ne napıyosun her seferinde bu orc warlock diyorum hala geldimi soruyo bu ne napıyosun diye :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 benim annem wow a laf solemesede ben swg oynadıım samanlar onada karakter açmıştım oda oynardı hatta basen pc yi elimden alırdı ben oynicam die. bide şindik adını hatırlamadıım yiyecekler vardı yiyince çok guclu yapıodu sora statsları çok dusuruodu. annem de bunları gorunce uyusturucu bunlar bidaha kullanırsan omrun boyunca pc yusu goremessin demişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 bababım klasik tek lafı: hala wow mu oynuyorsun (adını öğrendi), bu oyun bitmiyor mu? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 evet ya 'ne zaman biticek bu oyun' en güzeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ehue bi tanıdığım beni her gördüğünde zıplayan hulk (orc shaman) napıyo die soruyo :d babam ise her seferinde gelip lan olm bu ne salak bi oyun bunda amacın ne her zaman koşuyosun dio sonrada en güzeli far cry dı dio fps hastasıdırda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ben gidip annemle babamı yemeğe çıkaracağım, bu topic sayesinde değerlerini anladım, teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 haklılar tabi niye kosturup duruyorsunuz. sole uo gibi zanatlar olsa. loot olsa neyse diycem. 3rd person vision fps kadar rpg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claim Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 ebeveynlerimin gözünde uo; olm napıon hep at koşturuon?? wow; olm bıkmadın mı balta sallamaktan? cs; adam vurmaktan bıkmadınmı ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 benzer olay benimda basımdan gecti bi gün wow oynuyorum babam iceri girdi ve aynen soyle dedi -babam:oglum bu ne kaplana mı biniosun ? adam gibi ata binsene -ben: baba bu karizma oluor dedim -babam: hmm peki sen nereye kosuyorsun? bole kosmaktan bıkmadın mı ? (quest yapmaya calısıorum) -ben: baba görev yapıyorum dedim. ve babam aynen soyle dedi -babam: sen neden emir alıyorsun sen adama emir versene kendi isini kendi göremiomu ? bide oyuna para mı veriosun ? (orjinal icin sızlanıo :d ) anlatabilirsen anlat illegalle orjinal arasındaki farkı :d [ Mesaj 26 Şubat 2006, Pazar - 01:28 tarihinde, Creane tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 babana sorsana şeytanın neye benzedigini nerden biliyomuş? :) typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 priest_mert said: evet sevgili patidaşlarım.hemen başımdan gecen trajedik ve bi o kadarda komik olayı anlatmak istiyorum size.3 gün önce babam bilgisayarımla müzik dinlemeye calışmış.arkasından belgelerime girip resimlere falan bakmış.resimlerde tauren ırkının kara kalemle çizilmiş resimleri vardı.babam o resmi görmüş.akşam okuldan eve geldim.şimdi dikkat şütfen aramızda gecen dialoğu yazıyorum. baba:olum resimlerin hiç hoşuma gitmedi.bi şeytan resmi gördüm orda.sen napmaya calışıyosun? ben:baba o benim oynadığım oyundaki bi ırkın resmi.bi ara FRP sanatizmdir eroindir hede hödö olayları çıktıı zamanlarda benim de babam (7yıl önce) geldi yanıma, oynadıım star crafta baktı ve -ne bu böle satanist satanist oyunlşar oynuyosun dedi... -wtfwtfwtf die kaldım o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 "bana satanist dicek bi babam bile olmadi" diye laflar bekliyorum.. malum kisisel.. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
priest_mert Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 ben simcity oynuyodum yıllar önce simcity 2000'di sanırım. annem gelip "düzgün oynasana be yangın cıkmış yine millet öldü gitti senın beceriksizliğin yüzünden" demişti... komuştu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar