thelegbra Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 15 kisilik bir grubu öldürüyorum 5 dakka sonra bi 15 daha geliyo bunlar bölünerek mi cogalıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 hayır sporla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 başlığa takıldım ben. karıncaların allah belasını versin demişsin de hiç oturup düşündün mü? karıncalar-allah ve bela vermek.bu 3 lü yan yana gelir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 peki fistan sen bugun allah için ne yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 15 nedir lan zahuzahu öldürme bence insan gibi konusun anlasın insanlık öldü mü!!!!!!!!11111 zuahua birinin bası dertteyken dalga geçmek böle bişeymiş hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 elektrik süpürgesi de gayet sadistçe bir yöntem olmakla beraber kesinlikle tavsiye ederim.olay şu: elektrikli süpürgenin geniş başlığını çıkartıp en darını takıyosunuz. sonra son kuvvette çalıştırıp karıncaların yuvasına yada yoğun olarak toplaştıkları bölgelere bi "daaaaayt" nidasıyla birlikte atılıyosunuz.gayet güzel oluyo kaçışmaya çalışıolar filan=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 eet sonra makinenin içine yuva yapıp ürüyolar, makinayı bile çöpe atarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 birader ilacı var bunun böceksavar die boşuna mı yapmışlar... bul yuvalarını sık 1-2 el (aç pencereleri havalansın ortam) sana diyim 5 saniye içinde etki alanı içindeki tüm canlı hayatı bitiriyo meret... ha sadistim ben diyosan yuvanın önüne bal dök biraz bak nooluyo sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 karınca bu arada kalkıp odanı temızlemsen gelırler benım klavyenın ıcıne gıren karınca ora hayatının osuna kadar yetecek yıyecekle yasar bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 girişlere firewall çek odanın köşelere paralyze field de olur okadar s.cript yazıyorsun hiç mi aklına gemiyo zaten bu s.cripterlar yeni fikir üretemezler bilirim (zamanında benim sokaktan böcekleri toplatyıp evde besleme hastalıgım yuzunden bizim evide basmıstı, kutu olarak satılan bi karınca kovucu mu bişi var yiyolar ölüyrlar 2-3 günde kesildi karınca istilası) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2006 ben bi kere bakkaldan ekmek almıştım içinden 50 tane falan karınca çıkıp etrafa yayılmıştı ıyy iğrençti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar