Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

samsung e730 deneyimleriniz?

paramecium

Öne çıkan mesajlar

bir gece sarhoştum eve geldiğimde pantolonumun cebindeydi e730 önce isteksizdim ben fakat biraz sürtünmesi beni tahrik etti daha sonra açıp
konuşmaya başladım
=)

ablam alalı 2 ay oldu harika bi telefon ama pc bağlantısında çok sorun yaratıyor bazen 4 ten fazla şarkı atamıyorsun xp ile uyumlu değil.
kamerası çok güzel gecede güzel çekiyor.
tavsiye ederim

ama ben multimedya düşkünüyüm dersen alma çünkü arttırabilir bir hafızaya sahip değil
Sosyal ağlarda paylaş

ben de yakın bi zamanda yeni telefon almayı planlıyodum. 6220 artık çok eskide kaldı ve sevmiyorum telefonu (bıktım senelerdir görmekten). hem zaten yere falan fırlatıyorum var gücümle, hiçbi şey olmuyo.

ailem samsung kullandı ve çok memnunlar; başlıı görünce merak ettim, araştıracam azcık şimdi.

edik: büüü ben bu telefondan vaz geçtim. erkeğe göre diil bence :p

[ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 18:43 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

aradığım özellikler:
min 170x220 pixel tft ekran (güneş ışığında okunabilmeli)
kapaklı gövde yapısı
eğer dış ekran varsa oled veya tft olmalı
bluetooth v1.2
dahili modem
gprs class 10
min 3-4 günlük batarya ömrü
pc bağlantısı
outlook uyumlu telefon defteri
<100gr ağırlık
tek elle açılabilir olması
poly-melodi için min 40 kanal ses
telefon zili için mp3 uyumu
telefon çaldığında duyulabilir olması
550 ytl sınırı

mp3 player ve fotoğarf çekimi benim için olmasa da olur özellikler. bu sebeple 90mb hafıza bana yeter de artar bile. aslında e770 daha iyi bir cihaz ama tr pazarına daha gelmedi :(

pil ömrü hakkında bilgi verebilmeniz mümkün mü?

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

para neden d600 dusunmuyorsun?

ben taa ne zaman 650 mi 700 e mi ne almistim simdi 550 ye bulunabilir heralde?

soyledigin tum ozellikler var uzerine 2.0 megapixel gercekten kaliteli resimler cekiyor.

diyorum ya , nokia disinda telefon sevmezdım kullanmazdım , taa ki d600 kullanana kadar :)
Sosyal ağlarda paylaş

selam,

biraz kirli bir ortamda çalışıyorum. d600'ün ana ekranı dışarda olduğu için çok çabuk çizilebilir bende. ayrıca internette baktım, söylediğin fiyata bulamadım :( piyasa fiyatları daha mı düşük internete göre?

office dokümanları gösterme özelliği zaten beni düşündürüyordu :p ehh bir de 240x320pixel ekran cabası.

saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...