Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

coca cola

unac

Öne çıkan mesajlar

provokatif şeyler bunlar. kapılmamak lazım. bi sürü şey çıkıyo öyle. parayı da israil'e mi ne vermişler. versinler bana ne?? ben yine içerim coca cola'mı. kimse de karışamaz. zemzem kola da gelirini iran'a bağışlasın ve tersten ve aynadan bakılınca isa yoktur yazan amblem yapsınlar. boş işler bunlar ya, valla bak...
Sosyal ağlarda paylaş

arapça bilen biri okusun bu yazıyı. ve de açıklasın. benim arapça bilen bi arkadaş oldukça benziyo demişti. ya beni din açısından ilgilendirmez ama inananlara karşı büyü saygısızlık doğruysa.

*koca patide arapça bilen yok mu kardeşim. topic açıcam şimdi yok mu arpça bilen diye*
Sosyal ağlarda paylaş

bide şey var "kristal" kola.
şimdi bu kristal kolayı ayna vasıtasıyla ters çevirelim.
"latsrik"
bu seferde aslına tamamen sadık kalarak çok hafif rötüşlar yapalım,"r" yi kaldıralım mesela.
"latsik"
bide "lat" ı "tut" yapalım.
şimdi çok dikkatli bakın,bakıp bakakalacaksınız.
bence terbiyesizlik yani :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya baya bi rötuş kasmış onu yapanlar hem coca cola'yı yapanlar tersten aynaya tutup mu içiniz diyo?? hayır soğuk içiniz diyo. hangi sorunlu insan ters çevirip aynaya tutup "vay şerefsizler" diyerek içer ki kolasını?? neden kassınlar ki özellikle bi düşmanlık aramayan komplo teorisyenleri ve provakatörler dışında kimsenin öğrenemeyeceği bişey için? bırakın ya...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...