unac Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 açıldıysa özür dilerim.ilgimi çeken birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 öğk geldi bundan kasıntınında allahıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 insanları kışkırtmak için yapılmış bişey.yok şarkıyı tersten dinle kolayı ters çevir bunlar saçma işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 neyse. [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 16:43 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kaçıncı baskı bu =) bu konu açılmıştı birkaç kez sanırsam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 coca cola'nın tersi insanın kendine yakışanı giymesidir. arapçada yani. valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben bıraz ugrassam daha neler yazarım bılıyomusun bırakın boyle seylerı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 coca cola rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 provokatif şeyler bunlar. kapılmamak lazım. bi sürü şey çıkıyo öyle. parayı da israil'e mi ne vermişler. versinler bana ne?? ben yine içerim coca cola'mı. kimse de karışamaz. zemzem kola da gelirini iran'a bağışlasın ve tersten ve aynadan bakılınca isa yoktur yazan amblem yapsınlar. boş işler bunlar ya, valla bak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hakkaten yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 aynı konuyu ben açmıştım geik olsun diye. hocam ona bakarsan o - ö k - l u - ü l - m okul = ölüm kavramı var. o k u l harflerinden sonra gelen harfler ö l ü m . coca cola'nın onla alakası yok ama bu okulun var abi ölümle alakası. okullar patlasın coca cola yaşasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 herşeyi evirip çevirsek bir şeylere benzetebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 vay be okul demek ölüm demek ha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 içmeye devam her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 çok da fifi.. her gün 4-5 kutu içiyorum mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 komplo teorilerine bayılıyoz. yok coca cola'nın içinde meyankökü varmış da; fareler de onu çok severmiş de, fabrikada meyankökü yerken kola kutularının etrafına pisliyolarmış da.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 arapça bilen biri çıksın. öyle bişi yazmadığını söyleyin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 kaka kola mı yani :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 "coca" size neyi hatırlatıyo? kokain di mi! kokain var içinde coca cola'nın benzeri bi muhabbet de vardı. zergling'e sormak lazım, kafa yapıyo mu yapmıyo mu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 arapça bilen biri okusun bu yazıyı. ve de açıklasın. benim arapça bilen bi arkadaş oldukça benziyo demişti. ya beni din açısından ilgilendirmez ama inananlara karşı büyü saygısızlık doğruysa. *koca patide arapça bilen yok mu kardeşim. topic açıcam şimdi yok mu arpça bilen diye* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 2 haftadan fazla süredir kola içemiyodum, soğuk soğuk içip de zaten hasta bünyemi daha da hastalığa sürüklemeyeyim diye ama canım çekti valla bu kadar mesajdan sonra =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bide şey var "kristal" kola. şimdi bu kristal kolayı ayna vasıtasıyla ters çevirelim. "latsrik" bu seferde aslına tamamen sadık kalarak çok hafif rötüşlar yapalım,"r" yi kaldıralım mesela. "latsik" bide "lat" ı "tut" yapalım. şimdi çok dikkatli bakın,bakıp bakakalacaksınız. bence terbiyesizlik yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ya baya bi rötuş kasmış onu yapanlar hem coca cola'yı yapanlar tersten aynaya tutup mu içiniz diyo?? hayır soğuk içiniz diyo. hangi sorunlu insan ters çevirip aynaya tutup "vay şerefsizler" diyerek içer ki kolasını?? neden kassınlar ki özellikle bi düşmanlık aramayan komplo teorisyenleri ve provakatörler dışında kimsenin öğrenemeyeceği bişey için? bırakın ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 beyin yıkama aracı uzak durunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ben 48 den gergedan yapabiliyorum bu adamlar coca coladan "şeytana tapınan cennetliktir" grafiği de çkarır gayet azimli bir çalılşma :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar