kanix Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 babayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ne ve human hatunların kaplamalarını çıplak yapan bi addon vardı. naked maked arat eğer oyunu öyle oynuyacak kadar umutsuzsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hergonan, sen en çok gm adasını görmek istemiyor muydun ;) (çoktan gördüm diomuş bi de xd) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 arthas / illidan / kale savaşları outdoor pvp kale crusade vede en önemlisi ! lagsiz bir wow ! ve bugsiz bir dünya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 jessica alba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 muzcu: gittim zaten :phttp://img158.imageshack.us/img158/6548/mmm0ln.jpg http://img61.imageshack.us/img61/9341/mmm1jm.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 medivh heralde bir de herolar harbi bos. hic bi ise yaramiolar. thralla sylvanasla yanyana savasmayı cok isterdim. artık bg de mi olur yoksa bir questle pve de instance a mi gelirler bilemem:d bir şekilde interaktif bir şekilde yanyana sırt sırta savasşmak isterim:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 abı napsın adamlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 thrall hiçbişi deil demişsiniz ama zaten thrall warcraftta da hiçbirşey değildi, grom un yanında öörenci gibi bir konumdaydı işte. sylvanas da bi o kadar. bizim şehirlerimizin başında olan herolar secondary herolar gibi şeyler, arthas, ilidan vb. bunnar oyunun asıl tarihini yazan tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 thrall warcraftta bisi degildi? oha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 unutmayalım cairne ve malfurion azeroth üzerinde yürüyen en korkulacak kişilerdendir. cairne; "i am the one ,who walk with earth!1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bişi değildi derken muhtemen güç kuvvet bazında demek istedi yoksa thrall muhteşem bi lider . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 thralldan buyuk allah var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 çokta büyük görmemek lazim amcaları-ablaları :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ya dgecen gun tank olucen bende fury warirorım ragnoros bana vurdu, ragnaros attacks you parry ragnaros attack you dodge ragnaros attack you dodge ragnaros attacks you dodge.... böel gitti bi 10 saniye sonra elemental firedan öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar