Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl unutucam

UnnamedFeeling

Öne çıkan mesajlar

valla anlayın ıste bırıne yaklasık 1 yıla yakındır asıgım...aynı sınıftayız..fakat o baska bırıyle cıkıo...benı hıc bır zaman gorucegını sanma olasılıgım yok..ona asık oldugumdan haberı yok ama onu gercekten cok sevıyorum neler yaptım onun ıcın bılsenız ..yani dişciye gittihimde dolgu yapılırken dahi aklıma gelio..diş eti tedavisi yapılırken dişim dehşet acıyodu cok kan cıkıodu orda dusundugum tek sey ben bundan kotusunu her gun yasıyorum dedım ve acı gıttı onu dusundugum anla 20 dk gectı acı macı kalmadı..ama ona asık oldugumu bılemeyecek..zaten benı gormuyor..nasıl unutucam zaten aynı sınıftayız..paranoya oldum ıyıce onu kımle gorsem kotu oluyorum..of valla bılemıorum ya sırf onu gormek ıcın msne gırıorum sadece görmek...lutfen dalga gecmeden onerıde bulunun.baskasından hoslanmayı denesemde olmuo..olmuo ıste..
Sosyal ağlarda paylaş

aşık olan insan aşkını her türlü bir yerden belli eder karşısındakine . yani bir fikri vardır senin hislerin hakkında . buna rağmen seninle uzaktan yakından ilgisi yoksa zaten senin sevgini aslında haketmediğini , seninkinin sadece istediğini alma takıntısı olduğunu telkin et kendine . Ya da öyle yapmayı dene bir süre . Ki bu sallama bir şey değildir , gerçektir . Bir insana birisi ciddi anlamda aşıksa anlaşılır çok rahat .
Sosyal ağlarda paylaş

ben hayatımda bir kez sevdım..bir kez aşık oldum..srvdıgımı gordugumde kötü olurdum heyecanlanırdım..aşık oldugumu görmedigimde ölüyorum gördügümde yanıyorum..bazı ınsanlar bunu bıraz annadı ama onnara yok ole şey dedım onlarda bılmıyor su an...unuttular gitti....valla bılmıyorum ya ıyıce karıstı kafam
Sosyal ağlarda paylaş

hocam hadi hani çıksanız ayrılsanız felan böle bişeler olsa seni anlarımda cidden şu yaptığın takıntı gereksiz bişey. şartlama kendini daha kimler çıkıcak karşına hiç karşıılık alamadığın birinin neden hayatının diğer kısımlarını maf etmesine izin veriyorsun ki?ya diycen sen ne anlarsın halimden , şöleki bende çok sevdiğim kız arkaşımdan ayrıldım. bi türlü dinmiyor acım bide görüşüyoruz halen felan ama benim bile yaptığım yanlış şu an. yani onun bana yaptığı yanlışı hayatımın diğer alanlarını maf ederek ne kazanabilirim ki ? biliyorum zor ben şu an yapamıyorum ama senin durum bu kadar kötü olamaz eminim ki . kendine çeki düzen vermen dileğiyle ;)
Sosyal ağlarda paylaş

onunla birlikte olma ihtimalinin olamıyacağını düşünüp, biliyorsan; onun her koşulda, kiminle olursa olsun mutlu olmasını isteyerek unutmaya çalışacaksın.
ama eğer arkadaşsanız ve konuşursan arkadaşlığının bozulmıyacağına inanıyorsan, git konuş derim
içinde kalmasın
Sosyal ağlarda paylaş

senin durumunda unutmak çok kolay aslında sonuçta bir yakınlaşma yok uzaktan bir platonik aşk,yapman gereken onu gerçekten sevmedigini sadece kendini şartlamış oldugunu kendine kabul ettirmekten başka birşey yapman gerekmez emin ol bu birşeyler yaşadıktan sonra kendine kabul ettirmenden daha kolay olur.

çünkü birşeyler yaşamış olsaydın sürekli o anılar aklına gelebilir,konuştugunuz şeyler aklına gelebilir,ortak paylaştıklarınız aklına gelebilirdi ancak senin için bu tür bir durum geçerli değil.
başkası ile çıkıyor diyorsun kız en azından şöyle düşün sen o kızla çıkıp birşeyler yaşayıp ayrıldıktan sonra o kızın bir başkası ile çıktıgını ve senin onunla görüştügünü düşün emin ol bu sana çok fazla koyardı.gerçi ben o tür bir durumda herhalde bütün ilişkimi keserdim karşımdakine birşeyler hissediyorsam çünkü daha büyük acılar çekerdim ...
Sosyal ağlarda paylaş

git kızla konuş içini dök herşeyi anlat ki acı çekmeyesin.hem kızın aklını çelmiş olursun ve belkide sonra seninle çıkmak ister çünkü senin sevdiğini bilir bence şu dakikadan itibaren koş açıkla...

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 23:51 tarihinde, havok tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

belkide sandıgın kadar sansız değilsindir,belki söylersen sevdiğini farklı olabilirr ama yok imkansız diyorsan tek yapman gerekenn takıntı oldugunu akbul etmek olmalı değilse bile ölee yap cunku bu gibi durumlarda en ii yol kendini kandırmak;yoksa cok cekiyorsunn ben en yakın 3 yıl sonra kandırabildim kendimi senin hızlı olmanı temmenni ediyorum.bir de sakın hayal kurma,kabuslar unutmana daha cok yardımcı yoksa hayaller sevgiyii cookk buyutuyorr(gereksiz)
Sosyal ağlarda paylaş

abi öncelikle kızı oturttugun tahtından indr putlaştırma yani basitliklerini zayıflıklarını görmeye çalış dalga geçilecek yanlarını ara her hareketi sana batsın böyle bir hale getir gözünde onun da yiyip içen tuvalete giden basit biri olduğunu telkin et kendine bir nevi ööö gelsin kız gözüne eskisi gibi gelmemeye başlasın vs vs

tabi gerçekten unutmak istiyorsan
Sosyal ağlarda paylaş

bende aşık olduğumda kız melek gibi geliyordu, sonra onunda bir "insan" olduğunu farkettim. zayıf yönleri kötü yönleri, insani yönlerni aklına getir, soğumaya çalış, ama merak etme, bir müddet sonra biter ve sana öle bi olgunluk kazandırırki acı çekmek bile hiç gelir. bence çektiğin hüzünden zevk al, çünki aşk'ın hüznü blie insana kekremsi bir mutluluk veriyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...