arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 nilcim bişi sölemek isterdim ama burda söylersem hoş karşılanmaz ne demek istediğimi sen anla ......( ........ yapmalı böle kişilere diye başlicam yoksa lafıma cici değil burda o tip şeler) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 herşey karşılıklı geberin pis mahlukatlar.. çok geçmiş olsun nil:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bazilari çok s£rs£ri ba$ı bo$ olduğumu söyl£r. bazilari is£ beni cana yakın s£mpatik v£ dogu$tan lid£r olarak hatirlar.ama b£nc£ bir insani hayati boyunca yaptıgi bütün £yl£ml£r£ bakarak değ£rl£ndirm£k lazım h£rk£sin g£l£c£ğini ya$atan $£y g£çmi$idir... 2pac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 saolun arkadaslar =) tupak arkadasim , yeterin artik. lütfen. topigimi gangstalastirmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 haha şaka maka 2pac oldu topic :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 vanilya kusura bakma duygularımın esiri oldum bi an için senin derdin neydi o/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Live by gun Die by gun gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 kafasını duvara sürtüp kıvılcım çıkartmalı bölelerinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ben de arenda intaar etti dun topicinde muhabbet cevirenler icin sandim dsfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 @2pacamarushakur hangi adamın işi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 dela @ nası yani ? =d bi kaç mal (özür dilerim adminlermizden ama başka kelime bulamadım) için inthar etcem? iyimisiniz pls o kadar düşmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 keşki herkes 2pac gibi gangsta olsa oy oyy dünya kral gangsta'larla anılırdı :) robin hood tarzı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 az daha gg oluyomussun jnms = ( geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 insanlik hali, herkese olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 dela yine tek cümleyle özetlemiş... insanların yerini hayvanların aldığı bir dünyada, böyle bir olay da "insanlık hali" oluyor haliyle... geçmiş olsun melissacığım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 geçmiş ola. taş atçan arkalarından , öyle olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 böyle insanların olması çok üzücü hayvanlar bile artık adam oluyo bi insanları terbiye edemedik valla ne diyim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hakkaten ya, bilgisayar kullanmasını öğrenmiş hayvanlar bile var yani, o derece... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 büyük geçbiş olsun ucuz atlatmışsın keşke bağırıp çğırıp çıngar çıkarsaydın , polise felan şikayet etseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 @asterocan: tesekkür ederim, rocco'cugum. evet , ben de olayi büyütüp , ''hüeyttt be , hayatta kalmayi basardim überim'' triplerine girmedim. olay da bu zaten. kendini bilmez danalar yüzünden , bu tip olaylar olabiliyor'a getirmek istedim ben olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 hayvan mı insan mı şimdi bu. geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bu olayların benzerleri türkiye de var. hani aşıp yola itme kadar ileri gidemediler ama buna bi önlem alınmadığı sürece,yada cezalar caydırıcı düzeye getirilmedkçe devam eder yine çok geçmiş olsun çok korkmuş olmalısın (ki ben olsam ağlardım sanırım) uff kötü durum cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ivy, şimdi konuyu aramaya kasamam ama, o hayvanların tıpkısının aynısı türkiye'dede var... haberle çıkmıştı hatta, kızı itip yola savurmuşlardı, askeri araç ezip kızcağızı öldürmüştü... var yani aramızda bunlardan bol bol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 ben onu bilmiyordum. benzerleri derkende maça yada düğüne sevinip havaya ateş açan insanların(!) yol açtığı vahşetleri söylemek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 maganda direk. hey yavrum kelimeye bak , cuk oturdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar