xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 sadece eve online oynarken sıcaklık böyle oluyor sizce normal mi birde neden eve online oynarkensadece mesela oyun açıkken masaustune donuyorum sıcaklık 50 lere kadar dusuor birde nvidia nın sıcaklık olceri durumu yesil yanı iyi olarak gösteriyor ?? sistem 1.86 sonoma 1 gb ddr 2 533 mhz 128 mb nvidia ge force 6600 go pcix16 bildiğiniz laptop işte doom3 gibi bir oyun oynarken de max 56 derece oluor cevaplarınız için şimdiden teşekkürler [ mesaj 23 şubat 2006, perşembe - 18:29 tarihinde, xlaidehlevar tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 18:30 tarihinde, xlaidehlevar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bendede buna benzer bi sorun vardı, en son sürücüleri yükle, bnmki düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 :) geforce go 6600 için çıkan en son driver lar zaten yüklü ama sorunu bir türlü anlayamadım özellikle neden eve online da ısınıyor ni eğer mantyıklı bişey olsaydı doom 3 de falan 4x aa da 150derece olurdu ama olmuyor :p neyse cevaplarınız bekliyorum arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 bide laptop kullanıyosun sanırım. koyduğun yere dikkat et hava girişlerini kapamasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 normal masaustunde duruyor delikler falan temizledim kapalı değiller ne biliyim kucağıma yada koltuk üstüne koymuyorum sırf delikler yüzünden ama durum bu tabi sadece eve oynarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 hava sıcaklıgı 77 olduguna göre senin işlemcin gayet soguk :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 ayarları kısmayı denedin mi? gerçi dier oyunlarda da ısınırdı eğer ayarların hayvanlıından olsaydı da... o sırada başka parçalar ısınıyo da ekran kartının da ısınmasına neden oluyo olabilir mi? sadece salladım. bi de niye "ısı düzeyi"? iş sırf çevirmekle olmuyo, yetkililere sesleniyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 masa üstünü de ii göstermişin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ehehe uzun zamandır ayınmasaustu yapılmıordu o yüzden :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 huramiral ?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thalion Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bah bu şekilde stajyer aykan'ın benim bilgisayarımdan paticiğe login olduunu da örenmiş oldum.. hın hın hın log out etmeyi unutmuş kendileri :) huramiral ?? sorusu bana aittir efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ohaaa nasıl ya :)) oyundaki isim ne senin?* hala şokdayım yannız?: ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 xlaidehlevar. abi konuyla çok alakasız ama dayanamıcam. senin nickini her gördüğümde aklıma halide adıvar geliyo valla bi edip'i çıkaramadım senden valla billa her görünce içimden bi geçio :p. xlaidehlevar - halideadivar. bütün harflerini barındırıyo nickin abi ehehehahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bi kez daha solemiştin abi biliorum :) [ Mesaj 24 Şubat 2006, Cuma - 20:18 tarihinde, xlaidehlevar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 valla mı hasta mıyım acaba ben ühühühüüüüüüüüüüü. abi nası tek bi oyunda ısınır o da ilginç. cıkcıkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 prudent tir ne yapsa yeridir.. abi bence offical sitesini bir kontrol et sürücüler için. oyunun sitesindeki sürücüleri de indir dene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 bi kontrol etsen ne bileyim oyun o kartta sorun çıkarıyor olabilir yaması var mı vs. ya ada oyunda diğer oyunların kullanmadığı bir özellik var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 dun nvdia ya mail atmıştım cevabı aynen turkce olarak yazıorum sizin gibi bir çok kullanıcıdan eve online adlı oyunu oynarken sıcaklık problemleri hakkında bir çok mail aldık.sorun tamamen oyundan kaynaklanmaktadır .çözüm olarak 77.77 sürümlü driver i indirmenizi tavsiye ederiz.ama bu sefer de diğer oyunlarda performans problemleri veya yeni nesil ps 3 oyunlarında görüntü bozukları ile karşılaşabilirsiniz. birde biz nvidia olarak kulllanmakta oldugunuz ge force go 6600 go ekran kartının 95 dereceye kadar sorunsuz çalışacağı garantisi veriyoruz.ama bu sıcaklıkta notebook kullandığınız için işlemci gibi diğer parçalardan kesinlikle sorumlu değiliz. umarım servisimiz sizze yardımcı olmuştur.... falan filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 ps3'le ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2006 pixel shader 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 tabi çok zeki olan ben ps3ü playstation olarak görünce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 çok garip bi şekilde sorunun kaynagğını buldum eğer bilgisayarı prizden çekersem yani pille çalışırsa ısınma problemi tamamen ortadan kalkıor 1.30 saattir oyundayım sıcaklık max 49 oldu iyi ama ne alaka ?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 benim diycemi nvidia demiş zaten ama ben yine diyim. 77 falan normal sıcaklıklar artık bunlar. korkulacak bi durum yok. adam 95cye kadar demiş, sırf sıcaklık için sürücü değiştirilmez, diğer oyunlarda sorun çıkaracaksa. bu arada pentium m "yani centrino platformunda kullanılan işlemci)lerin hepsi 100c kadar normal sınır içinde kabul ediliyor. kafana takılmasın diye söyledim, işlemcin büyük ihtimalle 70-75c derece oluyodur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 msj ın rahatlatdı beni :) saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar