Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sıcaklık problemi??

xlaidehlevar

Öne çıkan mesajlar

sadece eve online oynarken sıcaklık böyle oluyor

sizce normal mi birde neden eve online oynarkensadece mesela oyun açıkken masaustune donuyorum sıcaklık 50 lere kadar dusuor

birde nvidia nın sıcaklık olceri durumu yesil yanı iyi olarak gösteriyor ?? sistem 1.86 sonoma 1 gb ddr 2 533 mhz 128 mb nvidia ge force 6600 go pcix16 bildiğiniz laptop işte

doom3 gibi bir oyun oynarken de max 56 derece oluor
cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

[ mesaj 23 şubat 2006, perşembe - 18:29 tarihinde, xlaidehlevar tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 18:30 tarihinde, xlaidehlevar tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

ayarları kısmayı denedin mi? gerçi dier oyunlarda da ısınırdı eğer ayarların hayvanlıından olsaydı da...
o sırada başka parçalar ısınıyo da ekran kartının da ısınmasına neden oluyo olabilir mi? sadece salladım.
bi de niye "ısı düzeyi"? iş sırf çevirmekle olmuyo, yetkililere sesleniyom!
Sosyal ağlarda paylaş

dun nvdia ya mail atmıştım cevabı aynen turkce olarak yazıorum

sizin gibi bir çok kullanıcıdan eve online adlı oyunu oynarken sıcaklık problemleri hakkında bir çok mail aldık.sorun tamamen oyundan kaynaklanmaktadır .çözüm olarak 77.77 sürümlü driver i indirmenizi tavsiye ederiz.ama bu sefer de diğer oyunlarda performans problemleri veya yeni nesil ps 3 oyunlarında görüntü bozukları ile karşılaşabilirsiniz.

birde biz nvidia olarak kulllanmakta oldugunuz ge force go 6600 go ekran kartının 95 dereceye kadar sorunsuz çalışacağı garantisi veriyoruz.ama bu sıcaklıkta notebook kullandığınız için işlemci gibi diğer parçalardan kesinlikle sorumlu değiliz.

umarım servisimiz sizze yardımcı olmuştur.... falan filan
Sosyal ağlarda paylaş

benim diycemi nvidia demiş zaten ama ben yine diyim. 77 falan normal sıcaklıklar artık bunlar. korkulacak bi durum yok. adam 95cye kadar demiş, sırf sıcaklık için sürücü değiştirilmez, diğer oyunlarda sorun çıkaracaksa. bu arada pentium m "yani centrino platformunda kullanılan işlemci)lerin hepsi 100c kadar normal sınır içinde kabul ediliyor. kafana takılmasın diye söyledim, işlemcin büyük ihtimalle 70-75c derece oluyodur..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...