DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 garip garip yerlerden duyduuma göre ragoer waters 20 haziranda türkiyeye geliyormus,ça irayı cıkarttıktan sora solo turneye cıkmıstı su an finlandiyada diye biliyorum mesela,pink floyd şarkıalrı calıyor ozeliklede dark side of the moondan,işte,bi kaç yerden duyduuma göre 20 haziranda bi grecekmişsiz,hadi bakalım. bu konuda başka bişi duymuş olan varmı? 18 haziranda yunanistandaymış. [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 10:10 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 bende duydum.sitesinde falan hiçyazmıyor ama hazır yunanistana gelmişken uğrar belki :) aşağıdaki tarihleri sitesinden aldım. roger waters on tour! roger will be touring europe this summer! check back here for more u.pdates! 2 june lisbon, portugal - rock in rio festival 4 june verona, italy - anfiteatro arena di verona 5 june verona, italy - anfiteatro arena di verona 6 june sicily - palermo stadium 8 june berlin, germany - whulheide 12 june iceland, reykjavik – egilsholl arena 14 june oslo, norway - norwegian wood festival 16 june rome, italy - curva olympico stadium 18 june athens, greece - terra vibe park 2 july denmark - roskilde festival 12 july lucca, italy - piazza napoleone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 hastası olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 4te 1 oranında datmin oluruz artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 vallahi giderim.. hiyaaayt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 amanın. öss den sonra böyle bir moral desteğe ihtiyacımız var. yalnız böyle bişey olucaksa şimdiden sölesin de o hafta bodruma gidicektim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 http://www.rogerwaters2006.com/video.html şu vidoydaa trye gelceini ve son kez dark side of dı moon calcaıını sölüyomus. [ Mesaj 27 Şubat 2006, Pazartesi - 22:39 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 ultra über düber vip biletler çıkarsınlar, konserden sonra roger waters ile sevişmek istiyorum, böhühü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 dogmeat koydugun link açilmiyo gözümle görmeden inanmam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 valal bende açlıyoda cok zun bi vidyo,bulamyorum nede dediini yada karıcıoyrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 http://www.okeania.net/data/roger_waters_turkiyeye.wmv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 konusulanlar pek anlasilmasada arada bir istanbul kelimesini duymak bile heyecanlandiriyor insani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 her şartta giderim, olmadı yunanistana gitme calısmalarına da hemen baslayacam eheh nolur nolmaz. roger waters laan dark side of the moon laan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 oy oyyy heloloyy gelmeli gellmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2006 20 haziran da kuruçeşme arena da olalım a dostlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Roger Waters'a Graham Broad - Drums Andy Fairweather Low - Guitar Snowy White - Guitar Jon Carin - Keyboards Harry Waters - Keyboards Katie Kissoon - Vocals P P Arnold - Vocals Carol Kenyon - Vocals Ian Ritchie - Sax eşlik edecekmiş ( kaynak ek$isozluk ) Doyle Bramhall'u da görmek isterdim; ama Roger Waters yanında bizim kapıcıyla çıksa da çok problem olmaz benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ya adam toplayak,kaçıralaım,falakya yatıralım barıştıralım gilmoredan,olmuo böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 bu arada bu tura nick masonla cıkmı9ş,yanig elirse nick mosanla gelyiomus omfg. http://www.rogerwaters2006.com/default.asp?lg=en [ Mesaj 07 Mart 2006, Salı - 21:46 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 -öseseden sora napıyosun? -roger'a gidiyorum - o kim? - ne biliyim olm ben?! dershanede dönen bir muhabbetten altıntı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 ROGER WATERS,RICK WRIGHT,NICK MASON,ERIC CLAPTON! sabah gazetesi sayfa 5 sabah sabah beynim döndü o gazla 3 tane tost yedim o derece yani oooh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Yuh Rick Wright nasıl kabul etmiş ya?? Waters ile kavgalı değilmiydi o? Hala sitesinde bişey yazmıyo bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 eğer cidden geliyosa kaç paraysa düşünmeden gidicem. sadece roger waters bile olsa pink floydu canlı görmeden yaşarsam hayatım tamamlanmış olmaz. DSOTM yerine aslında the wall çalcaklardı.. işte o zaman öss'yi bile salardım 3 gün önceden en önde yer kapardım. gerçi sadece DSOTM çalmaz roger, genelde başka albümlerden, animalsdan falan da çalıyo. neyse bakalım. gelsin de hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leader Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 hepsi kesin geliyo değilmiş o haber. Nick Mason ile Waters beraber çıkıyolar turneye zaten. Waters Wrighta gel demiş ama cevap gelmemiş henüz. Hatta kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 gilmour sozum sana yaşlandım artık guzel gunlerdi ama artık keyfime bakıcam diye grubu dagıtıyosun, pink floyd is over diye demeç veriyosun, yaşıtların hala turne yapıyor. ayıptır. hepsinden once de gunahtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 elvyn ayıbı günahı yapan : wrightı gruptan atan pink floydun kosneptinin içine eden en sonundada yüzsüzce gidip grubun isim hakları için dava açan adamdır ayıbı günahı yapan adıda racırdır watırsgillerden racır gilmore vs roger demeyin vicadınnıız varsa ayrıca wright watersla kavgalı olduuh alde gruptan atıldıkta sora pf ile baya kosnere cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar