_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 söylenen her sözü kompleks haline getirip evde kavga ıkarıyorum ama belirli bi sebebi yok çok asabileştim keendimi tanıyamıyorum artık of ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bazı şeyeleri fazla içinde tutmuşsundur sonundada patlamışsındır da tek seferde değil... kendini cezalandırıyor olman mümkün... o da değilse hayatındaki bir değişikliğin etkisi... hiçbiri değilse başka bir şey... belki biraz ilgi eksikliği... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bu sen misin cly? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yaş kaç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 hızlı yaşıyorsun o zaman clymor. biraz yavaştan, yaşına göre takıl ergenlik çağına çok var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 14 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 şu yaş muhabbetini kapatalım. belli zamanlarda olur öyle kalıcı birşey olucağını sanmıyorum. çık dışarı gez toz arkadaşlarınla. yani monotonluktan kurtar kendini, geçer kannımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yahu bir saniye deminki(saatler önceki) yazıları yaşa göre atmıştım....ergenlik o zaman cevabı haberin olsun...isteksizlik var mı biraz?sürekli boşboş yatma isteği gibi bişi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ben 14 yaşındayken mutluydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ya sıkılmışsındır.takma kafana geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 olm ne güzel hayat güzel yanında bıldırcının kuş gribi yok. alınma her şeye dışarı çık misket vuvarlar edit: ben 14 yaşımda misket yuvarlar çelik çomak oynardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 muhallebinin esprisi aklıma geldi gene yarıldım:))) said: Muhallebi: @clymor; yanında ki çocuk kim :) [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 22:57 tarihinde, Redogski tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bu kadar da yapılmazki aaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!hahahahaha:):):):) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 clymor arkadaşım, madem çok alıngansın sana verişken biri lazım.alış-veriş... anladın demi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 13 yaşımı hatırladım :p (çok büyüdük ya :)) http://forum.paticik.com/konu.php?id=62365 boşver olur böyle şeyler. uyu geçer. (ciddiyim ben pek takmazdım. güzel bir uyku artı bir kaç gün iyi geliyor :)) bahar geliyor ona şükret sen dışarı çıkıp havayı bir soluyup bugün yaşanacak çok şey var de kendi kendine... bu arada fistan uçmuş :) [ Mesaj 19 Şubat 2006, Pazar - 23:14 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 buna da ergenlik teşhisi koyacaktım da ...kurtarmıyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 gogus uclarinda hassaslik var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 OMFG GAY ALERT!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ahah lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ehaeaahehwheha ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 zuhauhaknasdıuha biz 14 yasında alınganlık nedir bilmezdik beaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ama ,yapmayin. ayip. =((( insan kardesini ezer mi böyle. gel bakiyim canim sen,bakma sen o kaka abilere. abucibibib. korkma gecicek , alinganligin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bu çocuk 14 yaşında böyleyse bu ergenlikten sonra ne der allah bilir.ölüyom ulan der herhald::))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yeni ogrendigin seylerle vakit gecir pratik yap hayatin zevkini cikar sen anladin ;)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar