Wazzz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dün akşam televizyon makinasında izledimm gurup hakında bilgisi olan var mı ??????:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 bassçilari t.v. makinasinin bassçisi fena degiller orda da gördügün gibi yeni albümleri çikti iste kötü bi grup diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 gayet iyiler bence vizyonda da belirtmiştim tarzları çok iyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 joker şarkısı çok hoşuma gidiyor benimde uzun zamandır varlar su yüzüne çıkmaları geç oldu biras sahne performanslarıda çok iyidir kabına sığmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 3 ay önce falan crimson'da dinlemiştim hasta olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 geçen sene bahar şenliğinde ve üstüne rockistanbulda dinledikten sonra gayet hastası oldum. albümleri de gayet hoş olmuş, ailecek takip ediyoruz bence baya iyi işler yapıcaklar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 albümdeki illüstrasyonları bant dergisi illüstratörlerinden biri olan sadi güran yapmış onu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moonfall Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 dağılmış sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 en son zeytinli rock festte izlemiştim.çok sempatik ve başarılı bi grup.nazım hikmet için yeni bi şarkı yapmışlardı onu çalmışlardı daha da sevmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2008 İçerden bir bilgi olaraktan, grup resmen dağılmıştır arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 ohh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feiticiera Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Evet ne yazıkki dağıldılar fakat Grubun vokali Ceylan Ertem'in zihni açan , kan yapan elektronik , deneysel hoş kayıtları var myspace ortamında.Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar