vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 siz bu satirlari okurken ben coktan gitmis olacagim diyorsun ha, gözlerim doldu gercekten. sen o bahsettigin bos insanlarin basinda geliyorsun , ayrica gitmedigini ve bunu okudugunu cok iyi biliyorum canimin ici , sevgi kelebegim , abucibibi. kendine seviyeli, bi topic ac , orada takil o zaman. bi bok bildigini de ima etme surada . ispatlada görelim yiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ya madem herkes bi şekilde forumun boku çıktı dio şu işi abartmayın p.m. pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 arenda_duwcal şimdiye kadar hiç psikologa gittin mi? gittiysen en son ne zaman gittin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yahu tamam benimde çoğu mesajım ciddi değildir, biraz geyiktir. ama kişisel bölümünde yapmam bunu mesela. ki zaten adı üstünde insanlar kendileri ile ilgili şeyler yazıyorlar buraya. her derdini anlatan insan "ohoy piyasacı, sorunlar yaratıp ilgi toplamaya çalışan ergenlik gençliği" gözüyle bakılırsa ne anlamı kaldı bu bölümün. baktın çok yapay geldi sevmedin, msg atma. sonuçta burda söz konusu olan şey o insanın kendisi. bu konu şaka kaldırmaz bence. ve hayır ben yawşak değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 i see dead people =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 varya tam bi komedisin yasin basin kac ugrastigin islere bak biras gercek ol gercek,sacmalamis iste ac bak saldirdilar ewler arabalarr zuahahah gulerim arkadsim ben boyle topige tamammi,tepkimide gosteririm,kayit silme die bi bok olmadigi icin mecburen yorungeye havalanisi bekliyecegim;) bu arada gecen zamandada patinin kurallari beni baglamazz tamam mi yalakaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 benim sayemde topic in efsane olacak,belki bakanlardan biri derdine derman olverir kim bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 tamam anamsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 tabiki yapabilirsin istediğin yorumu. ama yapmamalısın.öküzle insan arasındaki temel fark bu. [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 21:20 tarihinde, Zeytin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 pegasus bitmiş diolardı, inanmamıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 pegasus ne kadar zamandır burdasın hiç bir fikrim yok ama ''yok değişti , yok eskiden iyiydi şimdi böyle oldu ,buralar enine 5 metre, boyuna yuvarlaktı'' gibi atıp tutmalarda bulunabilecek kadar eski olduğunu sanmıyorum . tek bişey diycem sana , buyur git arkadaşım kimse seni arkandan atıp tutacak kadar iplemiyor bile merak etme . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 cik sokaga gunes yuzu gor, gotik olcam diye ruh saglinizi tehlikeye atiyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 sizin gibiler sustukca daha cok cikar boyleleri ben nediyim ki sizeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Pegasus sen galiba idrak edemiyorsun bazı şeyleri yavrucuğum . bok çukurunda ezilmeye mahkum bir solucancıksın sen şunu anla . kırma bizi lütfen . biz sana muhtacız :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Rofl. Bu kadar seri saçmalanmazki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ya eski olsam ne olmasam ne sacma sahis alti ustu bi site benim bildigim kadarini soyluyorum pati gider mati gelirr bu islerr boyle ben giderim baskasi gelir,bazilariniz gibi hayatta yasayamadiklari doyumlari burda aramiyorum ben kar tanesi ben vakit olduruyorum suan oldugu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ah birileri hebe hübe agzina basladi. noldu $ekerim ? lütfen , rica ediyorum. biraz daha kal. gitme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ben susmadım pegasus.boşver diyorum ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 pegasus_bitti_şokella_versem_olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ilkokul çocukları da sivrilir insanlık hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 :)) guzel espiri muhallebi tuttum bu arada xeanin seni o bok cukuruna bi alirim yavrucum seni kimse taniyamaz sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 basmıyor mu arkadaşım gerçek diyorum, allahım ya. tamam, son zamanlarda açılan topiklerin boşluğundan yanılgıya düşmüş olabilirsin "ama" burda zamanında ciddi topikler de açılırdı, hala da açılıyor, çünkü her ne kadar senin gibi bir kısım sebze çalışsa da burası hala garbage değil, burası hala kişisel, ayrıca bence de sen buraları böyle çayır çimendi muhabbeti yapabilecek durumda değilsin, eskiliğinden ziyade seviyenin düşüklüğünden diyorum bunu. burdan benden çok daha yeni olup benden çok daha "pati" olanlar biliyorum çünkü. ayrıca arenda gotik değil pls. ben daha gotiğimdir heralde :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 eh tamam seviyesizleşmesin tartışma arkadaşlar. ö.m pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 pegasus_end nokta, virgül işaretleri var biliosn, brz kullasan onları, daha anlaşılır olucan hı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 suan patideki hayatimin en zevkli dakikalarini geciriyorum,30 kisiye cvp yetistirme bu heyecani herkese tavsiye ederim ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar