zebby Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 fener ankarasporun acısını bjk ye cıkarır. cok guzel mac olucak. bjk cok kötü bu sene fener daha oturaklı oldu %90 fener alır %10 berabere bjk alır diyenlere zuahaha diyorum anca. fener 4 bjk 1 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 bjk yenemeyecekse berabere kalsın ya bari. artık kendi sahamızda kazanırız biz de herelde yoksa yine hediye edicez şampiyonlugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 3-0 fener alır ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 2-0 fenerbahçe alır,maçtan sonra da ben bi güzel içerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bonjo yine anlamsiz gereksiz yorumunu yapmis.. 4-0 net skor. tabi.. hangi yandan diye sorarlar adama.. komik komik postlar atip durma suraya ya.. fener 4-0 yensin bizi ben adslimi iptal ettiririm.. [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 03:49 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 said: fener ankarasporun acısını bjk ye cıkarır. cok guzel mac olucak. bjk cok kötü bu sene fener daha oturaklı oldu %90 fener alır %10 berabere bjk alır diyenlere zuahaha diyorum anca. fener 4 bjk 1 biter al bi sivri daha.. bende sana he he öyle veya hea ok diyorum.. hadi siz rüyanizda 3-4 atarsiniz bize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 mrk etme mumu 4 gölün 4 ünüde sana armağan etcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hea ok bonjo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 sakladım sonra ekliycem bisey oldu. [ mesaj 22 şubat 2006, çarşamba - 13:54 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 14:04 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bi orta sahayı eksik yazmısım affediyomus galiba ahmed hassanı adam zaten idmanlı ve formda kupadan geldi o oynayabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bence şu kadro bjk için en ideali tabi sakatları saymıorm mesela ibr.toramanı cordoba ali tandoğan koray gökhan zan mehmet sedef kleberson okan deli ibo (baskıcı bi üçlü diyebilirim) önlerinde sergen ileride gökhan güleç ve bobo sizce nsl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 az once kuzen dedi , oda radyodan duymuş bjk taraftarları alınmayacakmış maca .aslı astarı varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jedi Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 hala beşiktaştan bu sezon bişeyler bekleyenler beni çok güldürüyor. hemde kendi sahalarında gülünç duruma düştükleri fenerbahçe deplasmanında! fenerbahçe, beşiktaşın durumuna acımaz ve çok rahat farka gider. 5-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ewt çok gülünç durum 2-1 yenilmiştik hadi gülelim... bu arada kadroya yorum yokmu??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 bab mehmet sedef sakat,okan'da uzun süredir oynamıyo sakatlığı geçmemiş,bobo çok ağır fener defansına göre,fenerbahçe hızlı adamlara karşı etkisiz.bu üçü olmaz yane. bence sarıyer maçı kadrosundan 3 deişiklik yeterli yukarda yazmıstım ama yanlıs copy yapınca gitti kısaca yazıyım. kaleci:cordoba defans:ibrahim üzülmez,ali tandoğan,gökhan zan,mustafa doğan defansif orta saha: koray,kleberson orta saha: ahmed hassan ofansif orta: sergen,tümer forvet: gökhan güleç bu kadro ve sistemle çıkmalı bnce... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Kan dökücez !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 4-2-1-2-1 diosun yani bence bu kadro da ii ama ben okanı şey die düşündüm baskılı oynayacak olursa fener ortada press yapacak adam olsun dedim cimbom maçında 2 gol yedik ya bi anda okanı almadı die baskıya baskı uygulaması lazım.ayrıca korayı orta sahada oynatacağını düşünmüorm.bakalım nolcak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 ahmedi unuttun bi kere kadro disi su anda.hatta sinir disi etsinler mümkünse.. gokhan gulec fenerin defterini dürücek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 @jedi geçen sene de umudu yoktu beşiktaşın ama kalecisiz rezil ettiler sizi kendi evinizde. [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 00:20 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 9-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 derbi maclar belli olmaz, gecen sene her turlu serefsizlige karsi kalecisiz yendik. ama o gecen seneydi tabii, bu sene saibe serefsizlik ve sike kendini astigi icin hic umitli degilim. o yuzden diyorum ki dugun dernek havasinda gececek fenerliler icin. oo anelka ve nobre beyler de burdaymis, elleri görelim eller havaya hadi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2006 provakator dela forumlardan uzaklastirilsin pls. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 besiktas alır 0 - 12000 skorla cok net.. sacmalamak parayla diil ya.. [ Mesaj 23 Şubat 2006, Perşembe - 02:13 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 forza forumdan alintiymis ben sozlukten aldim: ricard: madem ki bizi stada sokmayacaklar bizde stadın önüne çıkartma yapalımmı arkadaşlar ne dersiniz? trezeguet: sivil polısmısın nesın kardesım. yeri mi burası. beşiktaş taraftarı olarak bız bu tur seylerı tasvıp etmıyoruz sayın memur bey.tarzımız degıl. macımızı sayın valımızın kararı geregı bıze uygun gorucegı bır yerde ızlıycez.eger yuce valımız ısterse hıc ızlememyızde sorun degıl yanı.. engonge (dikkat ederseniz başka bi adam) :sivil polis falan değilim busadece bir öneridir trezeguet: iyide öneriyi yapan sen değilsin ne iş anlıyamadım bariskoc: poliscim gitmioz kadıkoye falan sen rahat ol canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar