Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fenerbahçe-beşiktaş

aytimania

Öne çıkan mesajlar

bonjo yine anlamsiz gereksiz yorumunu yapmis..
4-0 net skor. tabi.. hangi yandan diye sorarlar adama.. komik komik postlar atip durma suraya ya.. fener 4-0 yensin bizi ben adslimi iptal ettiririm..

[ Mesaj 22 Şubat 2006, Çarşamba - 03:49 tarihinde, Mumu tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fener ankarasporun acısını bjk ye cıkarır. cok guzel mac olucak. bjk cok kötü bu sene fener daha oturaklı oldu %90 fener alır %10 berabere bjk alır diyenlere zuahaha diyorum anca. fener 4 bjk 1 biter

al bi sivri daha..

bende sana he he öyle veya hea ok diyorum.. hadi siz rüyanizda 3-4 atarsiniz bize..
Sosyal ağlarda paylaş

bab mehmet sedef sakat,okan'da uzun süredir oynamıyo sakatlığı geçmemiş,bobo çok ağır fener defansına göre,fenerbahçe hızlı adamlara karşı etkisiz.bu üçü olmaz yane. bence sarıyer maçı kadrosundan 3 deişiklik yeterli yukarda yazmıstım ama yanlıs copy yapınca gitti kısaca yazıyım.
kaleci:cordoba
defans:ibrahim üzülmez,ali tandoğan,gökhan zan,mustafa doğan
defansif orta saha: koray,kleberson
orta saha: ahmed hassan
ofansif orta: sergen,tümer
forvet: gökhan güleç

bu kadro ve sistemle çıkmalı bnce...
Sosyal ağlarda paylaş

4-2-1-2-1 diosun yani bence bu kadro da ii ama ben okanı şey die düşündüm baskılı oynayacak olursa fener ortada press yapacak adam olsun dedim cimbom maçında 2 gol yedik ya bi anda okanı almadı die baskıya baskı uygulaması lazım.ayrıca korayı orta sahada oynatacağını düşünmüorm.bakalım nolcak ?
Sosyal ağlarda paylaş

derbi maclar belli olmaz, gecen sene her turlu serefsizlige karsi kalecisiz yendik.

ama o gecen seneydi tabii, bu sene saibe serefsizlik ve sike kendini astigi icin hic umitli degilim.

o yuzden diyorum ki dugun dernek havasinda gececek fenerliler icin.

oo anelka ve nobre beyler de burdaymis, elleri görelim eller havaya hadi!
Sosyal ağlarda paylaş

forza forumdan alintiymis ben sozlukten aldim:

ricard: madem ki bizi stada sokmayacaklar bizde stadın önüne çıkartma yapalımmı arkadaşlar ne dersiniz?

trezeguet: sivil polısmısın nesın kardesım. yeri mi burası. beşiktaş taraftarı olarak bız bu tur seylerı tasvıp etmıyoruz sayın memur bey.tarzımız degıl. macımızı sayın valımızın kararı geregı bıze uygun gorucegı bır yerde ızlıycez.eger yuce valımız ısterse hıc ızlememyızde sorun degıl yanı..

engonge (dikkat ederseniz başka bi adam) :sivil polis falan değilim busadece bir öneridir

trezeguet: iyide öneriyi yapan sen değilsin ne iş anlıyamadım

bariskoc: poliscim gitmioz kadıkoye falan sen rahat ol canım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...