Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lost tartisma ve teori topici yuksek miktarda spoiler icerir.

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

ben bearshare den indiriyorum bolumleri hizli bi program.. burdaki butun arkadaslarim cok methediyolardi diziyi hep muhabbetini falan yapiyolardi gecen hafta ilk bolumunu indirip izleyim dedim 4 gun icinde 41 episode izledim.. artik her carsambalari abc den izliyorum.. kurtlar vadisi bitti zaten sinir krizi geciriyodum bu diziye basladigim iyi oldu :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 10 ay sonra ...
3. sezon 8. bölüm ile kendine tekrar baglamayi basardi, 3. sezon berbat geciyor derken desmond'un basina gelenler artik icinden cikilmaz hale getirdi diziyi ve kafalari kesinlikle cok fena karistirdi.

bana kelebek etkisi filmini hatirlatti bu bölüm, böyle birsey nasil mümkün olur?

bir anda desmond'un ambarin patlamasindan sonra eski hayatinda bir yerden baslamasi ve bir kafa darbesiyle adaya dönmesi adami cildirtmayacak gibi degil.
Sosyal ağlarda paylaş

hatırlarsanız eski lost bolumlerinden birinde ya da lost experience videolarının icinde sayıların önemini anlatan bir video vardı ve meşhur sayılarımızın dunyanın sonunu getirecek değişkenleri temsil ettigi ve bu sayı dizilimi değiştigi takdirde dunyanın sonunun gelmesinin onlenecegi gibi bir şeyler soyleniyordu..eger bunuflashes before your eyes bölümü ile bağdaştırırsak anlıyoruz ki
evrenin bir course correcting sistemi var bu yuzden de olayların gerceklesmesinin onune gecmek mumkun degil..ancak bir şekilde manyetik etkiler nedeniyle adanın dünyadan ayrı bir zaman/mekan paralelinde seyrettiği (daha onceki bolumlerde julliette in"there is still free will on this island" ve ben in "god can't see us here" sözleri) bu yuzden de course correcting
sisteminin orada gecerli olmayacagını varsayabiliriz.buna örnek olarak da locke un sakatlıgının gecip yurumesi sun ın hamile kalması ve claire ın cocugunu kendi yetiştirmesi'ni gosterebiliriz yani ada bu course correcting sistemini iplemiyor ve kendi bildigini yapıyor bu yuzden de dharma nın araştırması herneyse bu adada yapılıyor.cunku ada dunyayı kurtarmak icin bir şans
yaratıyor.bu yuzden de desmond ın charlie yi mutlak gozuken kaderinden kurtarması olası..

brad le msn diyalogumuz...onun teorisi.
Sosyal ağlarda paylaş

course correcting teorisini yabancı bi forumda bende okumuştum, mantıklı gayet ama charlie kurtulurmu bilemem. Benim bi merak ettiğimde desmond'la pen'İn çektirdikleri resimin 1 kopyası var ama 2.sezonun sonunda pen'in başucunda aynı resim duruyordu ne ara o resim pen'in eline geçti?
Sosyal ağlarda paylaş

birde şu var.

claire'ın eski erkek arkadaşının yaptığı resimlerin alıcısı pen'in babası gibi duruyo. Pen'in babasının dharma initiative ile bir ilgisi olabileceğini düşünüyorum(namaste, kutup ayıları). Yoksa claire'ın hamile kalması Dharma tarafından baştan planlanmışmıydı? dındındın

[ Mesaj 19 February 2007, Monday - 02:41 tarihinde, Laorx tarafından güncellenmiştir ]

Sosyal ağlarda paylaş

charlie yi mutlak gozuken kaderinden kurtarması olası..

3. sezonun 7. ve 8. bölümlerini izlemedim. Bu bölümlerden önce olmuş olaylara dayandırılıyorsa charlie'nin mutlak gözüken kaderi ne ve neden mutlak gözüküyor biri söyleyebilir mi? Sanırım ölümünden bahsediyorsunuz da ben çoooooook dikkatsiz değilsem charlie'nin illa öleceği yönünde birşey göremedim dizide. Şayet dikkatsizsem açıklarsanız sevinirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

308'deki desmond hakkında gösterilenlerin geçmişi olmadığını düşünüyorum, sonuçta gerçek hayatta olamayacak bir çok şey ile karşı karşıya (dizide herşey gerçekte olur mu demeyin, adada öyle :P). bilinçaltı diye düşünüyorum ve öyleyse gördüğü herşeyi daha önceden görmüş ve biliyor olması gerekli. bu durumda claire'in eski sevgilisiyle alakası ne olabilir? o resmi daha önce claire'in çocuğunun babasıyla ilgili bir yerde mi görmüştür yoksa gerçekten oradaki yerinde, wildmore'un ofisinde, mi görmüştür. eğer öyleyse de wildmore'un o adamla alakası ne? desmond'u dünya turuna çıkartarak adaya düşmesini sağlayan kendisi, bunu desmond'u kızından uzak tutmak için yapmış olabilir mi? hatta claire'ı da sevgilisinden aldığı tablo karşılığında (veya başka birşey+tablo) aynı yere düşmesini sağlamış olabilir mi? (tamam saçmaladım en sonda, ama saçmalamamak elde değil :))
Sosyal ağlarda paylaş

sezon 3, 3. bölüm
[spo]john locke, çadırda yaptığı atraksiyonda, güvenlik görevlisi olarak benjamini görüyor, jacki kontrol ederken, zaman döngüsü açısından mümkün mü bilmiyorum havaalanında çalışıp mesai bitiminde de adaya dönmesi hem de bu sidney trafiğinde gerçi mantık açısından da hatalı, büyük ihtimal hayalgücü o yüzden gördü diye bir açıklaması vardır. rüya sonuçta :)
http://img183.imageshack.us/img183/4669/bscap0000rl8.jpg
http://img226.imageshack.us/img226/1671/bscap0001jb7.jpg[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...