trapt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 arkadaşlar söz konusu bi ödevimi sizle paylaşmak istiyorum.. araplara kablonet aracılığı ile türkiyeden net verildiği söyleniyo doğru mu ? kablonet sisteminde net kablo ile verildiği için bu sistemde kilometrelerce bakır harcanmaz mı? bu sistem nasıl sağlanıyo beni kısaca bilgilendirirseniz sevinirim... teşekkürler..
Apache Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bu halde veriliyorsa araplarda sövüyordur bayağı
trapt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 kesin sövüyolardır da..bu kablonet şimdi bakır aracılığı ile, yüzlerce kilometre uzağa mı veriliyo ? biraz garip bi soru ama..
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bakır olur, fiberoptik kablolarla olur...
cemshit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sadece saçmalık tabi eğer böyle bişey varsa yada araplar türklerin dandirik teknolojisinden bihaberler :)
Rahan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 türkiyeden geçen fiberlerden bir belirli bi miktar bant genişliği kiralamışlardır belki. telekom malum bizimkini biraz kısık tutuyor. günün ipucu; rapidshare.de'nin bant genişlğinin türkiye'nin yurtdışı çıkışından yüksek olduğunu biliyor muydunuz? [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 21:42 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 lol rapidshare süpermiş. araplar napacak be dandik interneti. fiberoptik döşemek kolaymı. milyarlar tutar gemi ile döşenmesi. adamların dibinde dubai mubai yokmu zaten? adamlarda parada var. 5 er 5 er göktelenden bitanesini eksik yapıp şahane interneti kurmuştur bile.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Admin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 doğru o söylenen hatta arabistan telekom dial up la baglanıyormus ondan sonra 56k yı bütün nüfusu paylasıyorlarmıs. tr den int almasının sebebi ise bizim internetimizim müslüman olması imiş. 56 k dan üstü günah hız sayılıyormuş *!akşam yemekte balık var yaşasın*
trapt Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 eheheh yarıldım ya :) bu arada saolun arkadaşlar bu fiberoptik konusu baya bi yardımcı oldu.. bi şekilde irak'ta(işgal öncesi) suriye'de ve birkaç arap üklesinde daha internet bağlantısını biz üstlenmişiz.. bu yüzden net yavaş heralde...neyse sevaptandır :d
zgrw Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 verilebilirde, pek mantıklı olmza, hiç sanmıyorum o yüzden :)
Rai_Guy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 daha bize bağlantı sağlayamıyolar araplar eksikti dimi wow 6000 latency gördüm nalet okudum.pfff :(
geffen Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yuh artık. gerçi adamların netten haberdar olduklarını da sanmıyorum ya.
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 said: bu halde veriliyorsa araplarda sövüyordur bayağı bu çok iyiydi işte :)
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 irakta internet 1 sene once sadece uydu ile oluyordu :) şimdi yerel bi isp varmı bilmiyorum ama fiber optik yasaktı amerika içerisini kontrol edemiyor diye :) hatta basra bagdat fogini biz doşicez :)
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hayır verilmiyor çünkü bunu yapacak maddiyat yok devlette. devlet dedim çünkü kablo net , telekom ile birlikte satılamadı.siemens vs. ile olan anlaşmalar yüzünden.devlette türksat'a devretti. eğer varsa bile iyi bir kazanç olacaktır. ayrıca adsl 'de son günlerde yaşanan sorunlar italya'daki kablonun kopması yüzünden.hattı ortak kullandığımız italya ve yunanistan'da da net sorunları varmış.
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 güneş tutulması olayı mı başka bişey için mi hat tahsisi yapılcaktı o taraflara, gazetede öyle okumuştum 1-2 hafta önce
Öne çıkan mesajlar