pastorize Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 yakında b@p to k3nk h@xor plz de olur burası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ne fark eder liseli yada değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 konu aşmış ne hoş... ulen herşey kuku değil bea, kuku peşinde koşmaın bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 şimdi aklıma geldi şimdi bu liseli eteğidir bu olayın çıkış noktası. evt odur başka bir nokta yok, erkeklerin kot pantolan bıkmasıdır, sürekli aynı noktaya kilitlen nereye kadar, beyin dayanmıyor sonra bunlar zaten amerikanın oyunları, ilerde bu beyinlerden hedefe otomatik olarak kitlenmiş yapay zeka füzeler yapacaklar dünya barışını tehdit edecekler herneyse kızlar etek giysin kardeşim kampanya başlatıyorum, çıkcam taksime giyecem eteği bağırcam ama yeter artık sonra herkes liseli feşisti oluyor, bilinç altına yerleşmiş bir gerçek bu, ankette yaptırdım insanlar boğaz köprüsünü sevmesinin altında da bu neden varmış sutun gibi bacaklar zaten köprülerden atlmaya yeltenenler bunlara ulaşamayanlardır, bu açıdan bu sosyolojik toplumda derin yaralar açan yaraya bir dur demek lazım, modacıların bu olaya bir ön ayak olması lazım, hıh motor soğudu, aklıma gelenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 dela liseli erkekler seni tatmin etmez, sana olgun adam lazim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
biko Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 86lı bi arkadaşım der ki:körfez savasını görmüş her kız mübahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 1. mi 2. mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 citir sevgili iyidir , daha az sorun cikarir ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 @zegna: hiç sanmıyorum :) daha nazlı ve uğraştırıcı oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 asıl büyükler nazlı olur be khalad.höööyt dedinmi korkuyo bunlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 liseli lazım bi şeydir bi kerem. o eziklik duyguların liseden kalma devam eder sende bastırmak istersin illa birisiyle ve bunu liseli bi çıtırla yapman ayrıca müthiş bi zevk verir.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 tabii ki liseli çıtır iyidir:)ama lise 1 lerden seçmemek lazım biraz çömez oluyolar.lise 2 den sonra kıdemli oluyolar yani alışıyolar lise ortamına lise 1 den mümkün olduğunca seçmemek lazım diye düşünüyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 lise 2 sonlara doğru gidip seçmek lazım.tam böle olaylara girecek öss falan bi erkek arkadaş lazım gelio.işte bağlanır zaten o noktada sana.iidir sonlara doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 lise ownz. geçen okula gittimde 0_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 evt tam öss falan var teselliye ihtiyacı olur sende yardım etme ayağına kaparsın kızı düşündüm malik söylediğin mantıklı geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 konu ne kadar kaymış gitmiş...kınıyorum hepinizi,cık cık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konu liseli kız caiz midir ? konuşulan hala aynı . kayıklık göremiyorum ben . kayma diyince ordan , biz de size geldik hocam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ahah nedir bu liseli kzı olayı ya? o filmlerde ki yada kliplerdeki(liselii vardı yaa ahh o liselii) liseli kız modeli kalmadı artık. jenerasyon gittikçe küçülüyor! ahh ahh nerde o eski liseli kızlar:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bazıları küçülmekle kalmayıp enine de genişleyebiliyor azuhauıdhasd :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 AZUHAUHEALSKHFALSF :))))))))))99999999999999 nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 nasıl nedir?? artık kelimelerin yetersiz oldugu andır o durum.. asıduhası :))) annadı ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 dokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izOn Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 abi onların kalbi parayla doluyo ama :d başka bişiyle değil yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 böyle abuk subuk genelleme yapıyorsunuz ya bitiyorum size . kedi - ciğer ilişkisi diyip geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 kimse alınmasın ama saçları cöleleyip, okul çıkışında balta gibi durup kız kesen insanlar loserın önde gidenidir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar