Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

liseliler ve manitacilik mevzuati

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi aklıma geldi

şimdi bu liseli eteğidir bu olayın çıkış noktası.
evt odur başka bir nokta yok, erkeklerin kot pantolan bıkmasıdır, sürekli aynı noktaya kilitlen nereye kadar, beyin dayanmıyor sonra bunlar zaten amerikanın oyunları, ilerde bu beyinlerden hedefe otomatik olarak kitlenmiş yapay zeka füzeler yapacaklar dünya barışını tehdit edecekler
herneyse kızlar etek giysin kardeşim kampanya başlatıyorum, çıkcam taksime giyecem eteği bağırcam ama yeter artık sonra herkes liseli feşisti oluyor, bilinç altına yerleşmiş bir gerçek bu, ankette yaptırdım insanlar boğaz köprüsünü sevmesinin altında da bu neden varmış sutun gibi bacaklar zaten köprülerden atlmaya yeltenenler bunlara ulaşamayanlardır, bu açıdan bu sosyolojik toplumda derin yaralar açan yaraya bir dur demek lazım, modacıların bu olaya bir ön ayak olması lazım,

hıh motor soğudu, aklıma gelenler bunlar.
Mesaj tarihi:
liseli lazım bi şeydir bi kerem.
o eziklik duyguların liseden kalma devam eder sende bastırmak istersin illa birisiyle ve bunu liseli bi çıtırla yapman ayrıca müthiş bi zevk verir.:)
Mesaj tarihi:
tabii ki liseli çıtır iyidir:)ama lise 1 lerden seçmemek lazım biraz çömez oluyolar.lise 2 den sonra kıdemli oluyolar yani alışıyolar lise ortamına lise 1 den mümkün olduğunca seçmemek lazım diye düşünüyorum...
Mesaj tarihi:
lise 2 sonlara doğru gidip seçmek lazım.tam böle olaylara girecek öss falan bi erkek arkadaş lazım gelio.işte bağlanır zaten o noktada sana.iidir sonlara doğru
Mesaj tarihi:
ahah nedir bu liseli kzı olayı ya?
o filmlerde ki yada kliplerdeki(liselii vardı yaa ahh o liselii) liseli kız modeli kalmadı artık. jenerasyon gittikçe küçülüyor!

ahh ahh nerde o eski liseli kızlar:(
  • Yeni Oluştur...