Kreese Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ben ciddi derecede sorunlu bir insanım , küçüklüğümde hiç arkadaşım olmadı her zaman için arkadaşlarım beni yarı yolda bıraktı , hep beraber kalkıştığımız bir işten en son vazgeçen ben oldum , hep güvendiğim sevdiğim kusursuza yakın davrandığım , yardım ettiğim insanlardan hiçbir sebep yokken acı sözler duyan ben oldum , kendi kendime ideolojiler geliştirdim , buna zorunluydum çünkü insanlar bana zarar veriyorlardı ve kendimi savunmam gerekliydi , 6. sınıfa geldim insanların bulunduğu noktayı seviyeyi düşüncelerini tam olarak anlamaya başladım , onlar çok basitlerdi , hepsi aynıydı ve hepsi benim için zararlıydı 8. sınıfa geldim ve zamanında ''allah var mı? yok mu?'' şeklindeki soruyu kenara bıraktığım ve doğruluk dürüstlük ve gerçek üzerine oluşturduğum ideolojiler ardı ardına yıkıldı dünyanın en iyi insanlarında rahatça ilk 3e girebilecek ben gözünü kırpmadan her pisliği yapabilecek biri oldum sonra bi kız buldum sevdim ; ideolojiyi , allah'ı bir yana bıraktım , kız kıza süre sonra benden uzalaştı ama benden belli bir süre de olsa oldukça hoşlanmıştı , hayattaki herşey anlamsız gelmeye başladı ''hayat her yönüyle adildir'' diyen ben ''hayat adil değildir'' dedim çünkü aşk dışında hiçbirşey yoktu , herşey yalandı ve bazıları aşktan mahrumdu üstelik bazı takıntılarım var sanırım mükemmeliyetçiyim allah yazarken ''inanmayan biri allah'ı küçük harflerle yazabilir mi???!!!''' gibilerden sorular geldi aklıma ; bu tür soruları yanıtlamadan rahat edemiyorum ve sanırım geçmişte bu kadar iyi bir insan olmam da buradan geliyor ancak kurduğum ideoloji yıkılınca birine iyilik yaparken ''yapmasam mı lan acaba , karnına vurup kaçsam mı?!'' gibilerden düşünmeye başladım ;sonunda karşıma inanç ve inançsızlık soruları geldi ikisi arasında sürüklendim , hayatla ölüm arasında benim için fark kalmamıştı , neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlayamıyordum , herşey hiç olmadığı kadar karışmıştı... artık kuran-ı kerim okumaya başlıyorum , herşey düzelse inansam acaba mükemmeliyetçiliğime çare bulabilir miyim diye düşünüyorum gene huzur bulamıyorum bu son çarem yoksa ya ölücem ya deliricem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kuran-i kerim okursan huzur bulursun, anlattigin $eylere ustun koru ama anladigim kadariyla yari yolda birakimi$sin, defalarca dost kazigi yemi$sin. a$ktan da istedigini alamayinca isyan etmi$sin. tek tavsiyem var bi patida$ olarak ; hicbir zaman umudunu yitirme, her zaman dik ol! unutma ; ruzgar ne kadar sert eserse essin kayadan goturecegi sadece tozdur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şunu da unutma tabii, hayat özlü sözler ve deyişlerle yaşanamayacak kadar karmakarışıktır. yaşadıkça öğrenirsin işte, yeter ki sabret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Kur'an-ı kerim feng-shui değildir bunu da unutmamak lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 kreese olmazsa akışına bırak hayatı. germe kendini o kadar. düzelir herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 kur'an çözüm olur insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 her inisin bir cikisi vardir ve bunun icin gerekli olanlar sende sakli zaten. kur'an veya inanc her seye cözüm olsaydi bugün islam ülkeleri sürünüyor olmazdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 islam ulkeleri surunmuyor, gelir dagilimi adaletsiz sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 tek sorun mükemmeli araman. .. aramazsan herşey mükemmel gelio zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar