AthleT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 >> >TEŞEKKÜRLER SEVGİLİ DOSTLARIM >> > >> >2004 ve 2005 yılında bana zincir mektup (chain letters) gönderen >> > >> >tüm dost ve arkadaşlarıma teşekkür ederim. >> > >> >Sayenizde tuvalet temizlemekte kullanıldığını öğrendiğim Cola'yı >> > >> >içemez oldum. >> > >> >AIDS virüsü taşıyan iğneler popoma batacak korkusuyla sinemaya >> > >> >gidemez oldum. >> > >> >Deodorantlar kanser yapıyor diye sayenizde artık bir domuz gibi >> > >> >kokuyorum. >> > >> >Marketlerde yaşlı kadınlar beni kandırıp parfüm koklatacağım diye >> > >> >bayıltıp >> > >> >kaçırır korkusuyla ya markete gitmiyorum ya da yaşlı kadınlara >>asla >> >yardim etmiyorum. >> > >> >Telefon hattımı kullanıp bana borç takarlar korkusuyla telefona >> > >> >bile cevap veremiyorum. >> > >> >Yiyeceklerin içinde neler olduğunu açıkça ifşa etmeniz karsısında >> > >> >korkudan >> > >> >yemek yiyemez oldum. >> > >> >Üstüne kesin fare sıçmıştır diye hiçbir kutu içeceği içemiyorum. >> > >> >Çok beğensem bile ya içkime ilaç koyup beni uyutup organlarımı >>çalar ve >> >buz >> > >> >dolu küvetin içinde uyanırsam diye bana yaklaşanları tersliyorum. >> > >> >Tüm birikimlerimi hastanede yatan ve ölmek üzere olan çocuklara >> > >> >yatırdım. Beş parasız kaldım. >> > >> >Mail listesine katılırsam alacağım söylenen para, bilgisayar, cep >> > >> >telefonu ya da gezileri beklemekten evden dışarı çıkamaz oldum. >> > >> >Bir maili forward etmedim başıma ne belalar gelecek diye korkuyla >> > >> >beklemekten ruh sağlığımı kaybettim. >> > >> >ŞİMDİ : >> > >> >Eğer bu maili 60 saniye içinde 1200 kişiye yollamazsan, bilesin >> > >> >ki ishal bir >> > >> >kuş sabah aksam kafana sıçacak ve hayatı sana dar edecektir. >> > >> >boku yedin.. Buyrun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 ühühühühüüüüü verilmişti hühühüühühühü özürrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 yeter postalarınız kutunuzda kalsın artık mümkünse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 toggie'ye katılmamak elde değil sıkıldım artık hergün hrgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 zuhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bak işte şimdi olmadı yaw nası resim eklicem [ Mesaj 20 Şubat 2006, Pazartesi - 20:48 tarihinde, Lyciren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bende bunlara forward mail atarsanız başınıza gelecekler diye komedi/sitem maili forwarldmıştım. buda züper :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 http://www.photobucket.com buraya üye ol. bilgisayarındaki fotoyu upload et. sonra linkini burda img tagları arasına yapıstır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 hmm sanırım okumuştum pek hatırlamıyorum ama güzelmiş.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 yok olmuyo ya bi yapamadım sinir oldum tam konuya uygun resim var yollayamıyom bilen bi açıklasın delircem az kaldı.... [ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 20:32 tarihinde, Lyciren tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2006 maildekileriniz mailinizde kalmasin abi.. güzel işte, ayni konu hakkında 20 topic açilmasin yeter. Bu arada gülmüştüm baya da, yine ilk iki yorum şöyle yap böyle yap olunca niyeyse yüzümdeki tebessüm yok oldu. baymaya başladı beni bu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar