Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bana yapılan haksızlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar nasıl resim eklenir bilmiyorum ama solda resim var ona tıklıyımda öyle yapayım
tıkladım bişi olmadı
http://img115.imageshack.us/img115/91/resim9gb.jpg

neyse tıklarsınız url yapıyım bari
ana yine olmuyo öbürüne tıklıyım
off bişi yazmıyo copy paste yapın artık işin en kötüsü de müdür yardımcısının çirkin okunaksız yazısı
Mesaj tarihi:
değilim bu arada annem senin işin bitti dio daha yargısız infaz yapıyo nedir ki durum sadece birisi benim hakkımda birşeyler söylemiş yani sadece birinin dediği şey.
madem okudun yaz o zaman buraya

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 17:14 tarihinde, Usta_AsH tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
aynı şekilde bende rahatça okuyabildim yazılanları. valla nası bişi olduunu bilmem o disiplinin. ömrüm boyunca daha çıkmadım. ortaokulda ben ceketimin iç düğmesini bile açmıodum be =)

p.s.: okulumuz 8-c öğrencilerinin idaremize vermiş oldukları şikayetleri üzerine sınıfta arkadaşlarını rahatsız ettiğiniz, küfür ve çeşitli el hareketleri yaptığınız, arkadaşlarınızın uyarılarına rağmen aynı hareketlerinize devam ettiğiniz idia(iddia olcak) edilmektedir.
şikayetle ilgili savunmanızı aşağıya yazınız.
17.02.2006
yusuf kömürcü
öğrenci işlem müdür yardımcısı
savunmamdır

bir öğretmenin iddia kelimesini doğru yaz(a)mamasını doğru bulmadım ..

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 17:24 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
işin kötüsü yapmadim ki işte sadece bi kaç kişi gelmiş şikayet etmiş ve şikayet ederken önce şikayetçiye bakmak gerekir neden acaba bu şikayet edenler yan yana oturuyor belki birinin sorunu vardır diğerleri arkadaşları olduğu için bize suçlama atıyor olabilir yaw bi kız gelmiş ist den kızla hiç tanıştığım yok benim hakkımda neler neler yazmış yaw imkansız yazması böyle bişeyin direk benden şüpheleniyor yaw kız milleti ya (buraya kızan bir sürat)
Mesaj tarihi:
"okulumuz 8-c sınıfı öğrencilerimizin idaremize vermi$ oldukları $ikayetleri üzerine sınıfta arkada$larınızı rahatsız ettiğiniz,küfür ve çe$itli el hareketleri yaptğınız,arkada$larınızın uyarılarına rağmen aynı hareketlerinize devam ettiğiniz idia (lol) edilmektedir.

$ikayetle ilgili savunmalarınızı a$ağıya yazınız."

okuyabilirsin sanırım artık lol.
Mesaj tarihi:
konu müdürün yazısı mı usta pokemon?
sen kız arkadaşlarına rahatsız edici el şakası yapmayı yada küfür etmeyi normal mi buluyorsun?
Mesaj tarihi:
tek bir kişi değil birden fazla öğrenci seni şikayet etmiş. böyle bir muamele görmek için kasmış olman lazım, biz de zıpırdık o yaşlarda ama tebrikler yani canavar falan olmalısın :D
Mesaj tarihi:
hayır yapmadım işin garibi ben dışında 2 kişi daha çıktı yani onlara suç atarkene beni de yazmışlar yapmadım o yazılanları ben hiç küfür etmem ki arkadaşlarım da bilir bunu neyse bi kaç arkadaş seçeriz artık sınıf içi beni çok ii tanıyan arkadaş
Mesaj tarihi:
annem 3 kız yazmış dedi 2 sini biliyorum annem 3 ünü de okumuş acaip abartmışlar hatta birbirimize parmak bile atıyormuşuz yaw gay miyim ben parmak atıcam yaw terbiyesiz şeyler asıl bunlar disiplinlik
Mesaj tarihi:
kanıtları yok zaten şahitleri de yok yazılanlara bakacak olursak yani bizim ise o yazılanlara göre şahitlerimiz var öyle şey olmadığına dair

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 20:18 tarihinde, Usta_AsH tarafından güncellenmiştir]
  • Yeni Oluştur...