EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 bende şu an winxp yüklü durumda ama ben bide winme kurmak istiyorum win98 başlangıç disketiyle pc yi açıyorum winme kuru çalıştırıyorum ve hiç birşey olmuyor win98 kuruda denedim aynı şekilde tepki yok pc kitleniyor ctrl+alt+del yapmak zorunda kalıyorum winxp ile ilgili bi durum olduğu kanısındayım nasıl kurıcam ben winme yi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Eger hard dsikin ntfs formatlıysa hiç sansın yok once fat 16 veya fat 32 format atman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 lanet olası microsoft! neden dosu kaldırdın aha işte dos oyunu oynayamıyorum senin yüzünden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ama benim disk 2ye bölünmüş durumda 2. bölüme dokunmadan yapabilirmiyim o işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 win me yi c yemi d yemi yüklemek istiyorsun yani arkadaşın demek istediği ntfs formatında olan bir bölüme yükleyemessin me yi çevirmek istersende eğer benim bilmediğim bir program yoksa icindeki veriler kaybolur[hline]Deli Kupheli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 c ye yüklemek istiyorum c de winxp kurulu c deki bilgilerin kaybolması problem diil ama d dekilerin kaybolması büyük problem :) c ve d aynı diskte iki disk yok ortada partisyonlara ayrılmış durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Yok arkadaş yapamazsın... O dediğin şekilde olmaz. Ayrı ayrı disklere de kursan zaten çok sorun çıkıyo. ME veya 98 çalışırken Scanner v.b. USB aygıtlarını kullanamıyorsun ve o çok sevdiğimiz MAVİ EKRAN sık sık ziyarete geliyor. Microsoft mümkün diyor ama pratikte becerebileni görmedim.... Bol şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar