Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aradığım kişilik=)

Silmarwen

Öne çıkan mesajlar

ya tamam da eğitim de bir yere kadar. gerçi deneriz artık =p
öncelikli özellikler zaten belli;
- uzun boylu
- zayıf. ama böyle ince olcak. daha şirin oluo bence =)
- tipi yerinde, güzel olcak.
- uzun saç olcak bi kere. sarı veya siyah. sarı olursa doğal olacak rengi. ama uzun saç olması şart. uzun ve dümdüz olcak şöle.
- msn kullansın bi kere. gece vakti online olsunki konuşalım. eğlenelim =) hatta gündüz de girebilir ama gece girerse daha iyi olur.
- internetten anlıcak. forum nedir, forum adabı nedir bilcek. pati diilse olcak.
- müzik zevklerimiz uyacak. dinlediğim şarkı hakkında yorum yapabilecek. yeri gelince bana eşlik edecek.
- şirin olcak bi kere. yapmacık değil ama. doğal bi şirinliği olcak. sevimli olcak böle =)
- beni çok sevcek mesela. bende onu sevcem =)

bunlar olursa gerisi halledilir zaten. ama tabi birde istanbuldan olması lazım =)

@ivy: rekor 11/13 (2 maddeyi saymamıştım o kişide de =))

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 17:56 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bul öle birini kardeşiyle zevkle tanışırım...(+ yerine orjinal bişi bulma maksatlı)-ben gönderene kadar khalad yazmış pffed)da bence öyle çok ince olmamalı...bu arada khalad ablası varsa sana kardeşi varsa bana anlaştık mı?

şu an yaptığımız olayı ise dory açıklamış(bkz sayfa 2)da kampanya olursa bir yerde o da olur...(üzerime gelen yarı feminist gruplarıyla yapacağım koşu için ısınma turlarına başlıyorum ve kişisel hede hödö sorun olursa öm leyin diyorum....)

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 18:00 tarihinde, Bungala tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

o zaman tüm patileri duaya davet ediyorum bu kişinin karşıma çıkması için =p

@bungala: bu benim tarzım =) ipincecik olacakki böyle sarılcam havada çevircem filan =) lan durun. ben bi ayarliim. =p

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 18:03 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

nolii :) tamam ya ablası fark etmez benim için büyüklerle çıkmaya alıştım zaten :p bide ne o kızla basketbolmu oynıycan silmarwen :p

bungala ablası yoksa kardeşi benim kusura bakma sanada arkadaşlarından bakarız eaheuah (kaçç saldırı geliyoo!!)

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 18:09 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya ne basketbolu. benim boy 190. eh öperken eğilmekten belimin ağrımasından sıkıldım minimum 180 diye bi sınır koycam olmıcak =)

böla gezerken hoş oluyo uzun boy =)

kavga etmeyin bakim =p ilk sırada khalad var sonra bungala gelio =p

[ Mesaj 21 Şubat 2006, Salı - 18:13 tarihinde, Silmarwen tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
Tbr ozaman=)

Şimdi geriye patiler kaldı onlara da bul hadi:P

Buarada o kadar kasmasaydınız.

"- uzun boylu
- gözler renkli olursa daha güsel olur =) mavi olur yeşil olur. yada benimki gibi mavi yeşil arası değişir. sorun diil =)
- uzun saç olcak bi kere. sarı veya siyah. sarı olursa doğal olacak rengi. ama uzun saç olması şart. uzun ve dümdüz olcak şöle.
- uzun ince parmakları olcak "

Maddelerine uyduktan sonra geriye kalan maddeler düzelir yaa.En fazla 1 seneni alır asimilize etmek:P Ama neyse hepsine uyanını bulmuşsan artık tartışmaya gerek yok...

Buarada burda bayağı bi sipariş birikmiş... Onlardan nasıl kurtulcaksın ayrı bi tartışma konusu=)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
- uzun boylu
- uzun saç olcak bi kere. uzun ve dümdüz olcak şöle.
- uzun ince parmakları olcak
- msn kullansın bi kere. gece vakti online olsunki konuşalım. eğlenelim =) hatta gündüz de girebilir ama gece girerse daha iyi olur.
- internetten anlıcak. forum nedir, forum adabı nedir bilcek.
- müzik zevklerimiz uyacak. dinlediğim şarkı hakkında yorum yapabilecek. yeri gelince bana eşlik edecek.
- şirin olcak bi kere. yapmacık değil ama. doğal bi şirinliği olcak. sevimli olcak böle =)
- beni çok sevcek mesela. bende onu sevcem =)
- (opsiyonel) yeri geldiğinde ufak çaplı küfür edicek. türk telekom şu anki yaptıklarına devam ederken rahatlıkla "türk telekom ananı" diyebilecek.

maddeleri tutuo şimdilik =) Pati deil henüz. ama zamanla yaparım =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...