2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=14825 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 2 aylık adsl kullanıcısıyım ve 56k modemim varken ortalamada daha mutluydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ayrıca bugün saat 17:00 civarında alternatif fiber optik kablo güzergahlarımızdan birinde, türkiye sınırları dışında başka bir arıza daha meydana gelmiştir. bu arızanın da onarım çalışmaları başlamakla birlikte 9 gbps’e düşen yurtdışı internet bağlantı kapasitemiz ihtiyaç duyulan kapasiteyi kısmen karşılamaktadır. yeni alternatif kapasitelerin sağlanması ve arızanın giderilmesi için çalışmalarımız yoğun olarak sürmekte olup gelişmelerden kamuoyu sürekli olarak bilgilendirilecektir. saolsunlar google'a erisebiliyoruz.. ama neye yarar, onun direktifindeki hicbir sayfa acılmıyor ki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 teşekkürler türk telekom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=14804 bu haberi de okuyun . ya konuşcak o kadar çok şey varki . oger diye bişey cıkıyo herşeyi alıyo türkiyede enteresan işler dönüyo . bizde koyun gibi bakıyos . internet hede höde diye sağa sola dert yanıyos . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 dava açma şansımız fln yokmu?sonuçta belli bir para ödüyoruz niye belli bir hizmeti alamıyoruz?nedir yani? deli derecesinde yalayasına nefrtet ediyorum kusarım üstüne türk telekomun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 otu .oku devlet tekelinde toplayıp sonra çıkan sorunlara çözüm geliştiremeyen zihniyete kafam girsin. soora uraşırlar yok özelleştirmeydi yok kopan kabloydu :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 @dogmeat onu bize degil cevrendeki avukatlara sor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 dakika itibarı ile msn icq google talk yahoo hiçbir IM'a bağlanamıyorum, yabancı sitelerin %99una giremiyorum. ABVTT = allah belanı versin türk telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 gerçekten bu sefer bayağı bir düşmüş. siteleri açarken çok zorlanıyor. şuan sanırım durum biraz daha iyi ama bu bağlantı internet kullanıcılarını kısmen bile karşılayamaz. ne rezilliktir bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 şimdilik sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Hız düşüyor ama bir de fiyatlar düşse süper olur.Sonuçta hizmetin iyiliğine göre para vermeliyiz en doğrusu bu.Katılıyor musunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yaw akşam olsun heleki bugün cuma akşamı türkiyede kitlenecek internet cumartesi pazar zaten ben hiç bişey beklemiyorum da . bu saatlerde normal hele bi akşam olsun görün noluyo 7-8 den sonra yatın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 o kopan fiberoptik kablo varya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 http://turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=14833 bilmiyorum benim yurtdışındaki site hala açılmıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 ya bu duyuruları nereden alıyor, telekomun sitesinde buna benzer hiç bir duyuru yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 gazetecilik işte :), adamlar onlar için üniversite okuyo ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yalnız ben bi düzelme göremedim malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kabloyu tamir ederken boğularak ölürsünüz inşallah. kthanksbye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 yalnız ben bi düzelme göremedim malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 allahin yuzsuzleri bide duzelttik diyo yaa bumu internetin duzelmis hali tovbe tovbe kufur edicem simdi yaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bende herhangi bisorun yok.. giriyorum sitelere :s bulundugum konumdan kaynaklanıyo da olabilir ama bilmiom. :s a [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 18:10 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 rapidshare.de nin çıkışı 22gbit :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 evet yurtdışındaki sorun çözülmüş. zaten dün çıkmıştı o sorun ortaya. bu kadar kısa zamanda sorunu bulup çözmüş italyanlar. yaklaşık bir hafta önce bizim çanakkele çıkışında sorun çıkmıştı asıl. bizimkiler hala bulup çözemedi o sorunu. işin komik tarafı şu italya hattında dün sorun çıkınca bizim telekom yetkilisi çıkıp sorun yurtdışında bu yüzden bir şey yapamıyoruz beklemekten başka demişti. sanki sorun bizde çıkınca bir şey yapabiliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 artemis entreri gerçek olsaydı keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar