-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hocam pvp ne yazik ki survival wow'da. hardcore pvp olayina girsen anlarsin. cok ciddiyim. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bence mage açısından önemli olan şey(bwl ye gitmedim zg ve mc tecrübem)+damage gidip mananı 5500 unbuffed yapmaktır.neden diceksiniz ilk başta hiç spell damage im yoktu yaklasık 7300 unbuffed manam vardı vede vurdugum max frostbolt 550 idi critler 1000 civarındaydı.hiçbir mobda manamın tamamını kullanmadm manamla clearcastsiz buffed 35-36 frostbolt atabiliodum biliorum combat uzun sürse avantaj olabilcek mana ama mc-zg de hiçbi combat yeteri uzunlukta sürmüo cidden.bosslar diceksiniz bosslarda mananız biterse evocationa basarsınz cart mananızın %75 i geri gelir mana shardınınz var 1200 manada ordan kralsınz mana problem olmuo yane.frostbolt dediğiniz zaten 221 mana istio(talentlı).sonra +damge gidip frostboltlarımı 680 civarına cektim su anda cok mesudum pvp dede pve dede mavi itemlerle alabilceğim en iyi randımanı aldığımı düşünüorum.heralde videolardan izlediim kadarıyla nefarianda mana pool ve regen gerekli.mage armor zaten aşmış bişey size vuran olmadığından %30+12=%42 regenim var vede çoş hoş.ben burda anlatıorum ama mavi giyen adamlar için siz almış başınızı gitmişsiniz zaten :d.sizin itemler maşallah hem pool hemde damage verio :d.neyse benim kanım madem epic giyceksiniz 6k mana +400 damagedir. vede bir soru staffa +22 intmi +30 spelldamage mi? bence trinketten çok esas olay bu gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 +30 spell damage tabii ki. ama cok pahali bir enchant o yuzden 1 ay sonra atacagin bir item'a yaptirma onu. ha staff of dominance'ina yaptir mesela,ama mc yapamam diyorsan,rod of the ogre magi'm var diyorsan,2-3 ay mc'ye girmem staff of dominance mageblade dusuremem diyorsan +30 dmg insanin kendine yakisani enchantlemesidir derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben enchanter olarak +22 inti pahalı bulmuom :d.enchanter milletin efendisidir hesabı.bi strat yapıorum arklarla itemlerin hepsini bana veriolar shard kusuorum dierleri dust accık zor oda bazı itemlerden 5 tane çıkıo.+30 damage in malz hakkında bilgim yok.şu anda adam akıllı bi guilde girmek istiorum ama kader işte.şu andaki aklım olsa ben neler yapmazdımda off off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 spellpwoer air fire ve waterden 4 er essence 4 lbs 12 gee felan die hatırlıorum sayet login olabilirsem bakarım ama şöle diyim mage,lock = spellpower; priest=20 spi(3 weaponlı baska fırlama bi durum soz konusu ama cogu insan tekk weapon kullanır ondan spi) ; shaman,druid=55 healing derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 paticik tarihindeki en duzeyli ve en zevkli topic icin tesekkur eder,5hr red shard bwl run'imizda lag'in da etkisi de gozlenecegi icin duaci olmanizi rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bende +healı cok gereksiz buluorum ya nedense.priestlar sürekli olarak 1.5 casting time lı flash heal atıo sonuçta +heal bonusu gayet az oluo onun yerine int kas.sadece renewe ve gheala adam akıllı faydası var.kas intini +22 int yap 1 tane flash heal daha at daha akıllıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Topici ne için açtım konu nereye kaydı :) Ama end game itemlar için süper mage rehberi oldu, herkese teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 shippy priest için int 3. en onemli statır heal 4 priestin x kadar fazla heal atması muhim deil x sure daha fazla manaya sahip kalması onemli mc muhim deil ama bwl ve üstü yerlerde spirit yada x mana per 5 sec itemların yoksa manan cabuk biter bişi yapamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 oyunda lag var işte takılık burda bilgilerimizi tecrübelerimizi paylaşak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 bizim guildde dmgmeterde hep ilk 3'te olan bir warlock var, zhc ve toep kullanıyor. ne var ki kendisi aynı zamanda aggro management'ı batırıp mobların devamlı tecavüzüne uğrayan birisidir. :p gördüğüm kadarıyla trinket effectinin süre kısıtlaması ve dkp olayları nedeniyle önce zhc alıp tecrübeye göre toep'e bakılması en mantıklısı olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 seni gecioyr damageda diye oyle diyon dimi sam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 mana regen dediin nedirki 2 mindtrap tak 1 de av necki al legings al mana challenger wand al bütün itemleri mana regen yaparsan o zamanda 5k manayla kalırsın bence herseyi coğa kaçmıcaksın dengeli yapcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 zaten paladini dmg meter'da ilk 10'lara sokan ddlere ne diyelim? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ehe abso ancak iki tane i.w.i.n button alıp öyle geçebilmeye başladı.. :p ki ben aggro çekersem ne ben ne başkası ölüyor ama o çekerse direkt geberip üstüne yanında başka casterların da helakına sebebiyet verebiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 su anda yanlıs hatırlamıorsam +450 heal 7650 unbuffed mana 300 civarı unbufed spi 39 mana per 5 sec vardı istersem bunlardan birine abanıp arttırabilirim ama bunu tercih ediorum eger lag duzelirse wow allakhazam muhabbetini u.pdatelerim linklerim.int hiçbişi deildir bir priest için öle x manam var ben gralım ayagına girenlere acırım yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 hep hayalim olmuştur nw set :) bu yüzden full sete gidiyorum belki de. ancak burda da bahsedilen o set itemı olmayan normal itemlar da canımı çektirmiyor değil :) yine de nw setine gitmeyip tek tek item toplayıp set yapmakla +dmg açısından fazla fark olmuyor. stamı nwyi geccek diye yapılan bir setin de dmg bonusu nwden düsük olur gibi geliyor bana. 5/8 bonusunu çok merak ediyorum açıkçası. şu an 4/8im inşallah yakın zamanda ben de deneyebileceğim :p (türlü nedenlerle 3 haftadır bwlye gidemesem de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 dedim işte ben end game e girerken diorum siz endgame bitirirken diosunz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Cemad, listemi tamamladığımda, yaklaşık +625 Spell Damage'a yaklaşacağımı sanıyorum. Inan bana NW ile bu çok zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o.o 625 iyiymiş gerçekten :) ama bu dmg nw yerine kullanılan itemlardan mı yoksa misc itemlardan mı geliyor? yani tamamen aynı enchantlar ve aynı misc itemların yanına full nw set giyilirse 50civarı fark olur gibi geliyor bana. ama yine de oturup uzun uzun hesaplamadım hiç yanılıyor olabilirim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Ya bu arada zg +18 dmg enchant için, libram of focus ta gerekli diye bir şey duydum, doğru demeyin sakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 doğru :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 625 in içine aq enchantlerini kattınmı katmaıdnmı mrk ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 shoulder enchant için gerekmiyor libram of focus. @cemad: hayır tabiki de bütün itemlerin toplamı :) nw yerine kullanılanların +50-75 spell damage'dan fazla farkedeceğini sanmıyorum bende. edit: frost power var o 625'in içinde. [ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 19:26 tarihinde, Gangren tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkwish Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 olmasa zor zati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar