Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neden kızların neredeyse çoğu saçlarını sarıya boyatmak ister ve boyatır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kızların bişeyi neden yaptığını üstelik genellemeye vurmak suretiyle anlamaya çalışmak.
kolay gelsin size ben kaçıyorum valla :)
(ayrıca yer yer kızıla boyatan sarışın tikiler tanıyorum, öyle de geniş çevrem var :p)
Mesaj tarihi:
ya bilmiom nedendir ben sarısınlara guvenemiom bölee bi kaypaklık varmıs gibi gelio ki hic bi sarısındanda kazık yemedim ama öee işte,siyahh(baya koyu kahve fln) guzel bence;elimizde oldugundan deil cnm baskalarında da begeniorum.)))
Mesaj tarihi:
şu aralar sarı değil siyah revaçta, çünkü hande y ener saçlarını siyaha boyattı o_O
(eet arkadaşım gittim sordum ortamcı arkadaşlarıma böle dediler, bana göre hava hoş ben saç fetişistiyim, siyah saç gördüm mü aşık oluyom sdfsd)
Mesaj tarihi:
cevabı basit: türk insanının genlerinde sarışınlık az olduğu için, içgüdüsel olarak sarışınlardan hoşlanıyor. bizim kızlarda saçları sarıya boyatıyor tabiki, beğenilmek adına.
Mesaj tarihi:
bir fransız esprisi vardır bir sarışın saçlarını siyaha boyatırsa ne olur?
cvp:yapay zeka sarışınlar sexydir genellemesinden bazı kızlar saçlarını siyaha boyar sarışınlar aptaldır genellemesindende bazı kızlar saçlarını sarıya boyarlar nedeni bellidir yani belki idolü sarı saçlıdır veya siyah saçlıdır belki kızıldır belki mavi saçlıdır farketmez ama görünen köy kılavuz istemez yapay sexylik kazanmak istiyen bazı hatunlar saçlarını sarıya vurmaktan kaçınmazlar...alternatif çok tipe göre profil çıkartıp sonrada yorum yapabilirsin mesela kafandan zevklidir tipe göre karakter tahlili eğlencesi anlıktır
Mesaj tarihi:
istediklerinden kastım yani tv de de görüyorum yarışmalara çıkanların yarısı sarışın ne biliyim işte yolda sarışın çok vs vs...
  • Yeni Oluştur...