pot Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 merhaba cok iyi bir oyun bu 14 gün sonra beta testing e adam almayı kesiyorlar bence mutlaka başvurun bir acount alın http://www.freeworldonline.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bu mu güzel şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 inanılmaz muhteşem harikulade bakınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 güzel dememişki adam zaten,iyi demiş. skill sistemi falan uo gibi galiba ayrıca craft var,ev-kale var,guild olayları falan.çok şukela bişi çikabilir yani neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ko dan bile iğrenç görünüyor :p gerçi uo yada ilk öyle demiştimde gençliğimi elimden almıştı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 orc'un tip süfer. o ne ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pot Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ben gerçekten çok hoşlandım inanılmaz detaylı bir karakter build sistemi var koşma hızından tutun zıplama yüksekligine kadar me kadar bazı yerlere anca zıplayarak çıkabilip ok atabiliyorsunuz şimdi burda anlatmam yanlış ama yaklaşık 100 ün üzerinde geliştirilicek yetenek var sanırım baya bir crafting var oyun şu an cok pure yani temiz hile yok ve beta alımına 13 gün sonra son veriliyor yani 13 gün sonra hic girmeye şansınız yok grafikler bencede diğer oyunlara göre kötü ama karakter build inanılmaz detaylı ve daha nasıl çalıştığını tam test edemedim ama sanırım iyidir çünki gerçekten çok uğraşmışlar bence açık diyeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 karton adam devri kapanali cok yil oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 o kadarda güzel değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 sensin karton! yıllar boyunca daoc oynayan ben miydim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_RoLanD_ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 zevkler ve renkler tartışılmaz.arkadaşımız beğenmişse kimse birşey diyemez sadece bulmuş göstermiş teşekkür ediceğinize yaptığınıza bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 wow oynarım daha iyi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 14 gün trial olmasa denerdim UO gibi ise yoksa türevleri gibi gözükmüyor hele bir KO illeti var..........100 tane kopyasını çıkartıyorlar ama oyunda Ev-Guild sistemleri iyi ise çok iyi bir koz kazandırır oyuna.UO'ya hiç birimiz grafikleri için başlamadık bence? [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 15:57 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pot Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 trial 14 deil beta acount alımı 12 gün sonra bitiyor betanın nekadar süreceği belli deil şöyle diyeyim ben okcuyum yaklaşık şu anaka kadar 2 günde 7 çeşit nomal yay buldum sanırım bunların crosu uzunu kısası falam 30 dan fazla yay var 3 boyutlu o çok iyi bir yay atma sistemi var oyunun grafikleri gerçekten çok iyi deil ama level atlarken stat dağıtma olayı mükemmel gibi geldi bana bilmiyorum oynamadığım oyun yok ama buna bayıldım belki 5 gün sonra sıkılırım ama size dediğim en azından bir acount alın acın dursun bir kenarda 12 gün sonra bir daha şansınız olmıyacak zaten grafikler bu haldeyken en aşağı 1 sene sürer bunu betası ben girin derim hala zaman varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 O zaman dediğim gibi download ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 hadi oyun güzel olabilir de, bu grafiklere şu sistem öneriliyor ?? * 1.5ghz or higher processor * a 3d capable card (64mb or more on-board ram) * 256mb or more ram * 56.6kbit or faster modem ilginç geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pot Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bu oyunun ismi freeworld anlamını açarsak oyun bedava olmuyacak ücretli olcak freeworlddan kastı mesela pk lık mı yapmak istiyorusunuz gidin yapın madenmi istiyorsunuz gidin dağları taşları parçalayın tarımmı gidin ekin balıkmı gidin tutun mesela büyülü okmu yapmak istiyorsunuz dondurucu özelliklimi veya ateşten bir okmu veya asid okmu dikkat edin okdan bahsediyorum yaydan deil gidin büyü veya kimya öğrenin tame burda baya iyi bence uo dan bile hayvanlar güclü ve kontrol edilinebiliniyor 112 level bi örümcek aldınızmı yatın uyuyun oyun gerçekten çok iyi mesela yüzdükce yüzme skiliniz artıyo bu şekilde bir sistem ama dediğim gibi gerçekten vakti olanlara çok detaylarla uğraşmak istiyenler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 acc. aldim,indiriyorum * gözü dönmüştür,mmorpg aramaktadır... * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pot Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 millet oyun çok iyi ama kendini level kasmak için görenlere nasıl diyeyim mesela uo seviyormusunuz buna bayılacaksınız bu oyunda inanılmaz bir potansiyel var fakat ilk başta çok karışık gelicek topraklar gerçekten büyük ve haritasız baya bir zor oyunun haritası ise yetersiz mantık uo ama bence çok daha fazla aşmışlar en sevdiğim olay petler inanılmaz şöyle anlatayım 4 günde levewl 10 olurken bazıları ben petler sayesinde 2 günde level 30 oldum oturuyorsunuz petleriniz ortalığı darmaduman ediyor tabiiki petin 152 level bir spider :) hem zehirli ısırığı var hemde asid püskürüyor haritalar şehirler grafikler kötü olmasına karşı ben beğendim gayet mantıklı dağıtılmış tek server var dungeonlar kişiye göre deil herkes farklı zamalardada girse içerde karşılaşabiliyorsunuz daha team party mantığını anlıyamadım ama tek başına kasmak level almak için çok iyi rare madenler var ben gerçi madenciliği sevmem ama uo da çok kasanları biliyorum ben tame ciyimdir buradada hayat boyu düşlerimi yaşıyorum bir demonum bile var şu an level 22 ama acaip vuruyor sanırım ilerde level 100 ken bile siperdırımdan daha iyi olucak takılar taşlar kombinasyonlar özel silahlar herşey aklınızın alabileceği herşey var genelde 10-15 kişi online devamlı hic laga rastamadım bugün 3. günüm başından kalkamıyorum ama dikkat ilk balşta çok karışık hemen kaçmayın oyunu çözün başından kalkılmıyor ha en nefret ettiğim yemek yemek su içmek ve dinlenmek zorunda olduğum level kasmakyerine oturup uyumaktan nefret ediyorum . şöyle diyeyim o kadar çok şey varki burda pvp daha acık deil ama betada acıcaklar bug mı ben daha rastlamadım ki beni bilenler bugları abuse etme konusunda prof olduğumu bilirler bence gelin kasıcak vaktiniz varsa burada gerçekte bir gelicek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2006 isterse en sistemli oyun olsun o half kare surat arkadasi gordukten sora :p kalsin.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 arkadaşın anlattıkları güzel geldi indiriyorum uo daki gibi zevk vercekse grafiğin pek bir önemi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 5-10 kişi online oluyo genelde. yarısıda dev falandır bu 5-10 kişinin. pek mmo test eder gibi hissetmiyonuz kendinizi,ve cidden betaya açılmak için çooook çook erken davranmışlar iğrenç bi durumda oyun şu an. gerek kontrol gerek grafik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya iyi görüntüleri olur 3d olur yada ultima gibi 2d olur. o yüzden ultima ile karşılaştırmak mantıksız. ultima apayrıdır :) bu yüzden pek tutmaz gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanilla Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 süper cok hoş.Everquest 1 oynayan bunu hayli hayli oynar geliyorum laaann.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanilla Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2006 ANAAA LAN BU BENIM BEKLDIIIM MMO www.onrpg.com da paso kontrol ediyordum bunu.OFŞ süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar