Apache Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 selamlar wow olsun lineage olsun hiçbiri sarmayan oyunlar.bende sonuncu olarak ml kodu aldım ve bugün hesabımı tekrardan aktifleştirdim. çoğu oyuncu wow a gitti ancak bir süre sonra oyun zevkten çok zorakileşmeye başlıyor vs. europede zamanında oynamış ve oynayan oyuncular tekrardan toplanalım hunt yaparız gezer,tozar eski tadları hissederiz.son patchlerle oyunun o cyber atmosferı gıtmıs tekrar t2a seklıne dondurulmeye baslanmıs.mondains legacy alanları çok güzel tasarlanmış ve ucundan eski tadı veriyor.bu konuyu görenlere çağrıdır; bırakın populıst oyunları,özünüze geri dönün. europede oynayan oyuncular bu konu altında oyundaki isimlerini ve msn adreslerini yazarlarsa toplanalım.sevgiler. aynali sazan - [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 sean parseus (newbie wannabe blacksmith) kane parseus (coming soon..) [email protected] (mail ve msn) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 [email protected] europadayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tamda wow hesabımı kapatmışım, yeniden uo mu paklar acaba beni? yok yaa saçmalıyorum finalleri bütleri verip bu sene mezun olcam ben ne uo'su... yoksa emm kemm küümm neyse artık arkadaşlar arada bir atmesfor hakkında bir kaç güzel yazı yazın buralarada gaza geliyim yazın açıyım bi hesap :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 daha nete yeni geri dondum, uoya donmem surer biraz ama, ben de eu'ya geri doncekmisim, oyle diyolar :) eu'da kepenkleri indirip sahneyi son terkeden ben olucam zaten, orasi kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 açtırıyorum bende ac.ceu da olurum büyük ihtimal bonjo ya biraz oyunu öğretmem lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 o eski günlerdeeeen eser yok şimdiii.. vs valla çok oynayasım var ama ... [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 22:53 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 bende gelirim yaw kardeşimizi yanlız bırakırmıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 khala bırak bu işleri , çabuk unutmuşun snn de ezildiğin günleri :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 ea t2a sunucusu açıcak falan diyolardı burada yalan mıydı? öyle bişey olursa saldırırız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2006 valla geçen europa da uğradığım dolandırıcılık yüzünden artık türklere güvenemem bu oyunda, ama doğru düzgün oyun oynamak isteyen herkese açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2006 bir tane hesabımı buradan satıyorum. http://forum.paticik.com/konu.php?id=173061 ilgili arkadaslara duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Flare Legendary archer pala vede chamelon legend tamer ve mage le ne zaman isterseniz gelirişm ac.caçık hala girip bakıorum wow dan zaman kadıkça ama ( zed öperim) instance vs için her zaman gelirim tamer da 1300 luck var :P chamelon un blue wolf ta vendoru var ama boktan itemlar toplanıp düşürelim sevgilerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Wow, UO'yu özletmeye başlatı... Benim şu an karakterim yok ama UO box alıp OSI'de başlamayı düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Uo'da instance mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Multeci Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2006 dasda bende senın gıbı 0'dan basladım 8th age aldım ama sanırım bunda son surum yok.onu nasıl aktıf edıcem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 acclar sendense geliriz apaci kisisi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 UO da çok güsel instance lar var itemlar zevkli eski tad yok loot yok ama olsun sadece bandaj vede potion lootlamak da güsel hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Pardon fakat instance derken gruba veya kişiye özel, private dungeon sisteminden mi bahsediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Öyle olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oyoy Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 NASI LOOT YOK YA SAKAMI ? YOKSA GERCEKTEN YOKMU ? BEN SIF LOOT İÇİN DONECEM BE YOK DEMEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanrey Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 isteyen hesabi olan varsa ben de atlanticteyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar