Slider Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 tony royster jr. ı karıştırmayın şimdi o artık büyüdü :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 o çocuk kocaman adam oldu şimdi napar bilmiyorum.chambers'la çalışıyodu , cazcı olmuştur direk belki. bu çocuk da aşmış bi garip böyle.taş yağacak tepemize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 dogustan gelen yetenek zaten, calismakla bir yere kadar, ama dogustan yetenekli olanlar zaten aradan siyrilir. [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 19:26 tarihinde, daverc tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 doğuştan gelen yetenek deyip de sıyrılmak kolay işin içinden. çalışarak her şeyi yaparsınız. sadece aynı gelişmeyi kimi 2 yılda yapar, kimi 3 yılda, kimi 5 yılda falan da filan. yetenek daha çok bir şeyler üretirken ortaya çıkıyor kanımca. [ Mesaj 04 Mart 2006, Cumartesi - 20:48 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Yeteneğe inanmıyorum ben. Yeteneksizliğe inanıyorum.(ben) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 kalbim kırıldı ben oynamıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 oyuncak araba gibi oynuyor gitarla yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 school of rockta 10 yasindaki cocuk yerlere yatarak yavas ama harika sololar atiyodu demekki yavas ama güzel soloarda dandik ee elimizde ne kaldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Kıskançlık kaldı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2006 tony royster rulaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 "mundar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 pardon ama demeden yapamayacagim... abi bu cocuk siktirsin gitsin ya; yemin ediyorum inanilmaz oturdu icime... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 otur çalış arkadaşım. o çocuk gelsin cs de kapışalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 ahha süper bir çıkarımmış gerçekten.. 9yaşında klasik gitarla bach çalan bi çocuk var demekki bu 9 yaşında bach çalabiliosa bach ta bi b.k diil yani abi burdan bu sonucu çıkarttım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 bal olm bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 9 yaşındaki çocuk bachın çaldıgını çalar zaten. sorun bachın bestelediklerini 9 yaşındaki besteleyemeyecek olmak. burdaki çıkarım, sırf okuz gibi bir hızın hiç bir işe yaramadıgı, onu 8 yaşındaki çocugun da yapıyor olması gerçegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 elvyn yanlış iş yaptın bence araya böyle bi argüman sokmakla..videoyu koyup susucaktın. fazıl say bach albümü çıkartmış, boşuna mı çıkartmış? 9 yaşındaki çocuk da yapsın o zaman.. hız bir işe yarar. hiç bi işe yaramazsa parmaklarını ve eller arasındaki koordinasyonu geliştirmeye yarar. paganini dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 müzik 8 yaşındaki çocuğun yapamadığını yapabilmek midir elvyn ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ne double postu be. beyond godlike çekmiş adam ahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ok ok anladik biz senin derdini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 racer x - b.r.o. yu ve phallic tractor u çalıyo paul gilbert tan iyi çalmasın [ Mesaj 08 Mart 2006, Çarşamba - 11:01 tarihinde, Tarist tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 ruslar genelde 3-4 yaşında müzik eğitimine başlarlar.müzik kulaklarıda genelde hepsinin mükemmeldir,yeteneklidirler yani.muhtemelen bu çocuğuda keman'la yada viyolonselle falan başlattılar sonra gitara attı kendini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2006 sırf hız bir işe yaramıyor onu sekiz yaşındaki çocuk da çalışıp yapıyor işte onemli olan muzikalite vs diyerek basit net gayet bilindik bir mesaj vermeye çalıştım ama olmadı yine katılınmayınca karşı tarafın uzerine çullanıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 gene olmamış be elvyn. 8-9 yaşlarında deli gibi beste yapan insanlar da var.. bunları nasıl açıklıycaksın?? ayrıca 9 yaşındaki bir çocuk neden süper beste yapamasın.. ? yaşla ne gibi bir ilgisi olabilir. ayrıca şunu da hiç anlamadım şimdiye kadar Enstrüman çalanların hızlı çalabilenlerine bir grüh varki devamlı b.k atar.. ama bilinmelidirki enstrüman virtüözlüğünün geçtiğin yol hızdır. enstrümana hakim olmanın göstergesidir.. beste yapmak ise enstrüman çalmaktan çooooooooooooook farklı bişeydir. nice enstrümanda yarmış adamlar vardır ki kendilerine ait besteleri bile yoktur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2006 Allahım mantığa bak Hızın önemli olmadığını göstermek için aynı soloyu çalacak 1 yıllık bir gitarist getirmen lazım.Hız=/played=ensturman hakimiyeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar