Way Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 neyse bisi yazmaya gerek yok [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 12:30 tarihinde, Way tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 laflara bak ya, 2 kişi kalkıp niye türkçe yayınlanmadı bu şiir diyor, ve bu koca pati forumlarını seviyesiz hale geliyor. üzerinde ugrasıp emek verdigim siteme böyle anlamsız laflar edilmesi hoş degil. arkadaşım öncelikle, teorik olarak, kapalı bir ekosistemde seviye artar, içeri giriş olmadıgından, içerkilerde sisteme uyum saglayamazsa gönderildiginden sürekli artar. populasyon düşer ama seviye artar. birbirine benzeyen, aynı şekilde düşünüp, hareket eden insan sayısı artar. vs vs vs.. pati 10 ocaktan beri yeni üye almıyor, bu yüzden teorik olarak seviyesinin düşüyor olması mümkün degil. bu yüzden 2 ricam var, 1. mantıklı olun 2. yazacagınız postlarda maksatı aşan büyük sozler sarfetmeyin, patiyi forumlarını alet etmeyin. oha falan oldum ofişil olarak. ps: pati forumlarında türkçe anadil olmasına ragmen, mmo bölümlerinde sürekli olarak ingilizce icerik de yayınlanır. 2001 tarihinde ultimatr.com'dan kalan bir miras. ana dili ingilzice oyunlar olan mmoların gerçeğidir. patch notları, bu tarz komik yazı ve şiirler ingilizce olarak yayınlanır. bunu polemik haline getirmenin mantığı yok, böyle geldi böyle gider. [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 12:34 tarihinde, karakedi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 tamam o zaman değiştirim ne yazdığını bilmeyen insanlar var diyim bu daha mantıklı o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bu sefer hakaret etmedim, http://www.itusozluk.com/goster.php?t=e%feek+ho%feaftan+ne+anlar bakın aynen en sondada yazmış bazen olur ya birilerine bir şeyler anlatmaya çalışırsınız ama karşınızdakiler yeterince algılayabilecek seviyede değildir.konuşursunuz,anadolu tabiriyle göbeğiniz çatlar anlatabilmek için sonra da amaaaaann dersiniz -eşek hoşaftan ne anlar. zaten anlayana demiştim ya neyse... ama başka cici bir arkadaş çoktan hakaret etmiş [ mesaj 15 şubat 2006, çarşamba - 12:36 tarihinde, arloth tarafından güncellenmiştir] [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 12:40 tarihinde, Arloth tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hadi hadi kedi gizli gizli eleman alıyorsun bizlere soylemiyorsun el altından account pazarlıyorsun yoksa seviyemiz boyle dusmezdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 essek hosaftan ne anlar bılmıorumda senın canın ne ıstıor o bellı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 @abso: yakında pati goldu piyasaya sürom zaten. super kampanyalarımız olcek, 5 account alana 1 tane bedava gibin. bizi takip edin anacım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 napıcan dövücen mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hımm atarlısında bakıorumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bu outlaw araya karismis. 10 ocak sonrasinin keko acigini kapatiyo sagolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 allah yarattı demicem kızılcık sopamı alıp dalıcam yeter yaa cok uzattınız dagılın bakalım polis geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fanciful Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben o ing tartişmasi yapip da yok orjinali ing, yok ne zevki kalir diyen arakadaslara soruyom, sizin orjinaliniz de ingiliz dimi burda ki varliginiz emitasyon herhalde. regalya = atakan sensen valla helal [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 13:13 tarihinde, Fanciful tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kullandıgın kelimedeki ingilizce veya fransızca lafların turkçelerini yaz ondan sonra bilmişlik yap der biri aman diyim hemen duzelt yazını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ehe ingilizce kullanımına karşı çıkanların hepsinin, üye rumuz isimleri (*) ingilizce, bu konuda ne yorum yapıoz şimdi ? suni polemik çıkarmayın desek? *=üye nicklerinden bahsediyorum, türkçesi anlaşılmazsa diye yıldızcık kondurdum :p [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 13:17 tarihinde, karakedi tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 kahrolsun suni polemik kahrolsun suni polemik wowcunun azmi suni polemigi yenecekkkk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 outlaw06, yazdiklarini okudum ve sen haksizsin. seni kiniyorum ve sana laflar hazirladim: 1- and here's to you, mrs. robinson jesus loves you more than you will know (wo wo wo) god bless you, please mrs. robinson heaven holds a place for those who pray (hey hey hey, hey hey hey) 2- we'd like to know a little bit about you for our files we'd like to help you learn to help yourself look around you, all you see are sympathetic eyes stroll around the grounds until you feel at home 3- and here' to you, mrs. robinson jesus loves you more than you will know (wo wo wo) god bless you, please mrs. robinson heaven holds a place for those who pray (hey hey hey, hey hey hey) 4- hide it in a hiding place where no one ever goes put it in your pantry with your cupcakes it's a little secret, just the robinson's affair most of all you've got to hide it from the kids 5- coo coo ca choo, mrs. robinson jesus loves you more than you will know (wo wo wo) god bless you, please mrs. robinson heaven holds a place for those who pray (hey hey hey, hey hey hey) 6- sitting on a sofa on a sunday afternoon going to the candidates' depate laugh about it, shout about it when you've got to choose ev'ry way you look at it you lose 7- where have you gone, joe dimaggio? a nation turns its lonely eyes to you (woo woo woo) what's that you say, mrs. robinson 'joltin joe' has left and gone away? (hey hey hey, hey hey hey) [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 13:24 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 haksız olabılırım ama kımse bana hakaret edemez edebılecegını dusunuorsa vereyım telefon numaramı adresımı gelsın yuzume solesın ne solıcekse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 hahaha. seni chuck norrise havale ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 uo da adres vereyim çok goruyodumda wowda ilk hll :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Outlaws06 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ikı kelıme ing orenen zıbıdılar gelıp burda bana essek dıor bende ona aynen sole diorum ulan essoglu essek once insan ol [ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 13:32 tarihinde, Outlaws06 tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 buda farklı aynı kişi tarafından yayınlanmış, adam gerçek hayatta da şair falan mı acep ;) http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?fn=wow-hunter&t=874410&p=2 +++++++++++++++++++++++++++ uhbfg = ultimate hunter build from god there once was a hunter named squaw, who was stunned with wonder and awe. as he lined up his bow, he was somehow bestowed, with the ultimate hunter build from god! he told every hunter with glee, about this thing called the uhbfg. they basked in its power, made their enemies cower, and shot freakin missles through space, baby! their cannons blew planets apart, and acid was pumped through their hearts. pet's claws became razors, their eyeballs shot lazers, and pallies died using shield + hearth. they rode their arrows through time and space, with a smile on each hunter's face. there was no apprehension, as they flew through dimensions, they even learned how to pick up a mace. and then for some reason unknown, the uhbfg thread got freakin owned. it was somehow d.eleted, our enjoyment depleted. fun must not be something the mods condone. now a few hunters still know of the build, but they keep the secret hidden and sealed. the day will come soon, where arrows shoot through the moon, as the uhbfg's power is once again revealed! -jsquaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 thanatos pati § 15 şubat 2006, çarşamba - 13:26 -------------------------------------------------------------------------------- hahaha. seni chuck norrise havale ediyorum aehaeu, bizim türk versiyonumuz var biliyorsun efsane. kara murat :) tek ok atarak 3kişiyi aynı anda öldürebilen yegane savaşçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 www.hemencevir.com bu siteyi dene benimde sağlam değil ingilizce fakat bu site işimi çok kolaylaştıryo . direk metni yaz sana türkcesini versin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 bu çeviri olayına bende bişi demezsem bir yanım eksik kalır. şimdi dili ne olursa olsun şiirler ne yazıkki çeviri yapılamaz. çevirisi yapıldığı zaman şiirin bütün etkisi kaybolur. komik ise komiklikten çıkar. duygusal ise duygusu gider. bu ingilizce yazılmış olsun türkçe yazılmış olsun fark etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2006 ben şiirden hiçbişi anlamadım, ingilizce sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar