Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sevdiğiniz kız tarafından iki veya daha çok reddedilmek sizi yıldırır mı yoksa daha mı hırslı yapar?

havok

Öne çıkan mesajlar

liseye başlamıştım tüm sınıflar dolmuştu bi bizim sınıf eksik kalmıştı.sonra o bizim sınıfa gelmişti(tabii daha kimse kimseyi tanımıyordu).ilk sene onun farkına tam varamadım.ikinci sene tanıdığım için gözüm ondaydı ama öyle bişey pek yoktu(ayrı sıralarda oturuyoduk).ve geldik üçüncü seneye.ben arkadaydım arkadaşlar çok konuşuyodu ders dinleyemiyodum,hocaya öne geçebilirmiyim dedim olur geç dedi(tamda onların önüne geçtim).işte ordan sonra yakın olduğumuz için çok samimi olmuştuk,ne olduysa ordan sonra oldu üstüme yıldırımlar düştü sanki.ona mesaj çektim çıkma teklifi yaptım,tabii ki herkesin bildiği gibi çok sevdiğim biri var mutluyum sen de biliyosun dedi,ben orda yıkıldım(yıkılış 1).okul neyse ki bitti.yazın 2 ay köpek gibi ağladım hergün nerdeyse.sonra ona mesajla ağlamaktan sıkıldığımı onsuz hayatın cehennemden farksız olduğunu yazdım,ama hanfendi yapma böyle lütfen üzme kendini benim için dedi(yıkılış 2).okulun bitiminden 2 yıl geçmesine rağğmen hala unutamadım onu o da biliyo ama ona rağmen kabul etmedi.allah kahretsin karizma da var yakışıklıyız yani eheeh:).ama bu beni yıldırmadı ben sonuna kadar devam edicem,çünkü o beni çok etkiledi sanki bana büyü yaptı yaw.vallahi sonucu ne olursa olsun ya onu kazanıcam yada onu kaybedicem.o kadar güzel ve tatlı bi kız ki tarifi yapılamaz.aklımda başka kzı yok hep o var.
neyse çok uzun yazmışım yorumlarınızı bekliyom...saldırın:)!!!
Sosyal ağlarda paylaş

valla anlatsam ağlarsın
benzer durum ama benimki daha farklı
sevgilisinden ayrıldı.2ay ugrastım çıktım.2 ay cıktık harekt ve tavırlarından eski cıktıgındaydı aklı belli.nese ayrıldık.cocukla kvga ettim.cocukta afedersiniz çok tipsizdi.yani hakkaten allah korusun cok cok kötüydü iptaldi yani.ztn kabullenemedigim şeyde oydu.nese bu olaydan sora 3-4 ay konusmadım hiç.sora o cocuktan gizli gizli benle konusmaya başladı.sevdigini söylüodu ben tersliodum falan.köpek olmuştu.ama ii niyetliyiz ya faydalanmadım suruklemedim dayanamadım affeetim.tekrar beraber olduk 2 ay.2. ayda gene patladı ilişki.çok ugraştım bi çok defa reddetme olayı oldu.ama vazgeçemiyorum bi şekilde.yani bi kıza yapılabilcek verilebilcek herşeyi verdim maddi manevi.ama nankörlük etti.birazda tepeme çıktı kontrolden çıktı şımardı.şimdi hala ugraşıorum.hergun yüzünü görüyorum.ara sıra şansımı deniyorum ama olmuo tabi.elde edemicegim bi kız olmaması daha bi acı.yani onun bana köpek olması lzmken ben aşık oldum ben köpek durumundayım

ugrşamamım amacı varmı?yok tabi.tekrar beraber olsakda eskisi gibi olmicak.ama alışkanlık oldu.hatta ztn beraber olmayız bu saatten sora ama ben iice sıkılana kadar ugraşıorum işte

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 12:04 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi sen artık hırs yapmışın ya benım olucak yada karatoprağın der gibi:)seven insan yılmaz eer sevdıgın bı kız baskasıyla cıkıyorsa ve mutluysa senın de aslında sevınmen gerekır sonucta aşıksın ve onu mutlu görmek istiyorsun biraz saflık gıbı gelebilir ama bana göre böledir aşıksan kendını deil karsındakını dusunuceksın.
Sosyal ağlarda paylaş

okulun biteli 2 yıl oldu hala görüşemedik ki benden hoşlansın.hoşlanması için birbirimize yakın olmamız lazım.öle uzaktan elektrik olmaz.zaten onu da biri aldatmış kız 1 ay odasına girmiş ağlamış(gizli istiğbaratlarım var da.fbi,cia,nsa de çalıştım bilmiyonuz ehehe:))ama ne olursa olsun ben onu elde edicem:)kötüyüm kötü.zekiyim ben zeki zeki,beni seç beni seç beni seç eüeüüeüeü:)
Sosyal ağlarda paylaş

yaa çok sevince düşünemiosunki.yani işte yok kovalamiyim ben kaçiyim o kovalasın.fazla değer vermiyim şımarmasın falan.bunları söylemesi dışardna hep kolay oluo.ama kim ne derse desin ister istemez yapıosun kendi düşündüğünü.sonucunu düşünemeden.iyi niyetinle yapıosun ne yapıosan.sora olanları gorunce anlıosun.ama artık geç oluo
tabi karşı taraf hakkaten sorunluysa olmuo yani.tamamen ruh ve sinir hastası oluosun çıkıosun
Sosyal ağlarda paylaş

ya yemek mi yapıosunuz? günde 3 kereden fazla şımartmıyıcan, iltifat az edicen, şöyle yapcan böyle yapmıyıcan.

ciddi bir şey istiyorsan, sen doğal olacaksın. senin aldığın taktiklere değil, senin kişiliğine aşık olması lazım. yoksa 1 ay çıkarsınız biter.

içinden ne geliosa onu yap, senin içinden gelen onun hoşuna gitmiyorsa, ilişki yaşanmasına gerek yok zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...