havok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 liseye başlamıştım tüm sınıflar dolmuştu bi bizim sınıf eksik kalmıştı.sonra o bizim sınıfa gelmişti(tabii daha kimse kimseyi tanımıyordu).ilk sene onun farkına tam varamadım.ikinci sene tanıdığım için gözüm ondaydı ama öyle bişey pek yoktu(ayrı sıralarda oturuyoduk).ve geldik üçüncü seneye.ben arkadaydım arkadaşlar çok konuşuyodu ders dinleyemiyodum,hocaya öne geçebilirmiyim dedim olur geç dedi(tamda onların önüne geçtim).işte ordan sonra yakın olduğumuz için çok samimi olmuştuk,ne olduysa ordan sonra oldu üstüme yıldırımlar düştü sanki.ona mesaj çektim çıkma teklifi yaptım,tabii ki herkesin bildiği gibi çok sevdiğim biri var mutluyum sen de biliyosun dedi,ben orda yıkıldım(yıkılış 1).okul neyse ki bitti.yazın 2 ay köpek gibi ağladım hergün nerdeyse.sonra ona mesajla ağlamaktan sıkıldığımı onsuz hayatın cehennemden farksız olduğunu yazdım,ama hanfendi yapma böyle lütfen üzme kendini benim için dedi(yıkılış 2).okulun bitiminden 2 yıl geçmesine rağğmen hala unutamadım onu o da biliyo ama ona rağmen kabul etmedi.allah kahretsin karizma da var yakışıklıyız yani eheeh:).ama bu beni yıldırmadı ben sonuna kadar devam edicem,çünkü o beni çok etkiledi sanki bana büyü yaptı yaw.vallahi sonucu ne olursa olsun ya onu kazanıcam yada onu kaybedicem.o kadar güzel ve tatlı bi kız ki tarifi yapılamaz.aklımda başka kzı yok hep o var. neyse çok uzun yazmışım yorumlarınızı bekliyom...saldırın:)!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 çok kasıntı şeyler yapmışsın.o kadar üstüne düşmen kızı soğutmuştur bence zaten. takıntılı olmak akıllara ziyan,evlerden ırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Bunu söylerken kesinlikle kötü bir niyetim yok ama sen o kızla çıkamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 valla anlatsam ağlarsın benzer durum ama benimki daha farklı sevgilisinden ayrıldı.2ay ugrastım çıktım.2 ay cıktık harekt ve tavırlarından eski cıktıgındaydı aklı belli.nese ayrıldık.cocukla kvga ettim.cocukta afedersiniz çok tipsizdi.yani hakkaten allah korusun cok cok kötüydü iptaldi yani.ztn kabullenemedigim şeyde oydu.nese bu olaydan sora 3-4 ay konusmadım hiç.sora o cocuktan gizli gizli benle konusmaya başladı.sevdigini söylüodu ben tersliodum falan.köpek olmuştu.ama ii niyetliyiz ya faydalanmadım suruklemedim dayanamadım affeetim.tekrar beraber olduk 2 ay.2. ayda gene patladı ilişki.çok ugraştım bi çok defa reddetme olayı oldu.ama vazgeçemiyorum bi şekilde.yani bi kıza yapılabilcek verilebilcek herşeyi verdim maddi manevi.ama nankörlük etti.birazda tepeme çıktı kontrolden çıktı şımardı.şimdi hala ugraşıorum.hergun yüzünü görüyorum.ara sıra şansımı deniyorum ama olmuo tabi.elde edemicegim bi kız olmaması daha bi acı.yani onun bana köpek olması lzmken ben aşık oldum ben köpek durumundayım ugrşamamım amacı varmı?yok tabi.tekrar beraber olsakda eskisi gibi olmicak.ama alışkanlık oldu.hatta ztn beraber olmayız bu saatten sora ama ben iice sıkılana kadar ugraşıorum işte [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 12:04 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ne kadar peşinden koşarsan o kadar kaçar senden. serbest bırak biraz. hoşlanıyorsa o gelir. hoşlanmıosa zaten olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 abi sen artık hırs yapmışın ya benım olucak yada karatoprağın der gibi:)seven insan yılmaz eer sevdıgın bı kız baskasıyla cıkıyorsa ve mutluysa senın de aslında sevınmen gerekır sonucta aşıksın ve onu mutlu görmek istiyorsun biraz saflık gıbı gelebilir ama bana göre böledir aşıksan kendını deil karsındakını dusunuceksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 bırak abuk subuk ergen taktiklerini ve vazgeç bence. sevmiyo işte kız seni.sevmediği halde ilişkin olsa mutlu olacakmısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 kizin poposunu kaldirmissin cok boyle boyle yaptikca dahada kalkacak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 okulun biteli 2 yıl oldu hala görüşemedik ki benden hoşlansın.hoşlanması için birbirimize yakın olmamız lazım.öle uzaktan elektrik olmaz.zaten onu da biri aldatmış kız 1 ay odasına girmiş ağlamış(gizli istiğbaratlarım var da.fbi,cia,nsa de çalıştım bilmiyonuz ehehe:))ama ne olursa olsun ben onu elde edicem:)kötüyüm kötü.zekiyim ben zeki zeki,beni seç beni seç beni seç eüeüüeüeü:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 kızı bir yere davet et gidince okkalı bir tokat at kızıncada şunu söyle ve git:hayır. kafasında bolca soru işareti bırak. k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 yaa çok sevince düşünemiosunki.yani işte yok kovalamiyim ben kaçiyim o kovalasın.fazla değer vermiyim şımarmasın falan.bunları söylemesi dışardna hep kolay oluo.ama kim ne derse desin ister istemez yapıosun kendi düşündüğünü.sonucunu düşünemeden.iyi niyetinle yapıosun ne yapıosan.sora olanları gorunce anlıosun.ama artık geç oluo tabi karşı taraf hakkaten sorunluysa olmuo yani.tamamen ruh ve sinir hastası oluosun çıkıosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ya yemek mi yapıosunuz? günde 3 kereden fazla şımartmıyıcan, iltifat az edicen, şöyle yapcan böyle yapmıyıcan. ciddi bir şey istiyorsan, sen doğal olacaksın. senin aldığın taktiklere değil, senin kişiliğine aşık olması lazım. yoksa 1 ay çıkarsınız biter. içinden ne geliosa onu yap, senin içinden gelen onun hoşuna gitmiyorsa, ilişki yaşanmasına gerek yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 o seni reddettikçe sen daha çok inat yapıcaksın,böyle uzar gider bu.inatçı bi kişilğin var demekki kimiside ilk reddedilişten sonra pes eder hemen bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 onu elde etmek için şeytanca yollara başvurmak zorundayım(şeytanca dediysem kötü anlamda deil:)).muahhaha sinsi ve kalleş olucan beş numara keç giyicen heeüeheehhü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 necronomicon u kullan.hey allam,şeytancaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 geyik yapıyom bi anlamda eheheh.işte bi yolunu bulucam herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 abi sen kizi zaten kaybetmisin daha fazla zorlama kizida rahatsiz etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 antimodes ve anelor'a katılıyorum, zor bu saatten sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 reddedildigin zaman kizin üstüne gitmiyceksin sanki ona hic teklif etmemis gibi davrancaksin kiskandiricaksin bak nasi tipis tipis gelio ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 al işte. kızlar tek model sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ahh.. ahh... kasma boşuna sonu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 boşuna uğraşma bence yani ne biliyim kendini üzersin gerçi söylemesi çok kolay ama yapması zor bende yapamıyorum ama hayatını yaşamaya devam et bence belkide sonunda doğru kişiyi bulursun belkide elektrigin başkası ile tutucak ne biliyim olur birşeyler herhalde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 o zaman söyle soyliyim... benim yasadigim ve gozlemledigim kadariyla reddedildigin zaman kizin üstüne gitmiyceksin sanki ona hic teklif etmemis gibi davrancaksin kiskandiricaksin bak nasi tipis tipis gelio ;) oldu mu simdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
havok Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 @teddy haklısın galiba.öyle yapmam lazım.tabii ki kızlar tek model deil.ama bi bu yolu denesem fena olmıcak gibi görünüyo saolun varolun efem:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 herkes romeo anasini satayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar