Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

progressive rock

mandor

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
  • Genel Yönetici
Birkaç albüm önerisi ile uplıyorum bu konuyu, dinleyin - ne zaman kötü birşey önerdim size:

Gentle Giant - In A Glass House
Genesis - Nursery Cryme
Spiritualized - Ladies and Gentlemen We Are Floating in Space
Yes - Fragile
Dali's Dilemma - Manifesto for Futurism
GERGE - Genesis

Evet, dinleyin bunları.

[ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 09:13 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Ömür biter Prograssive rock sevgisi bitmez insanın içinde,böyle olmalıdır yani bir prograssive sever.Bir tek Dream Theater,Tool,Opeth le bitmemeli bütün olay.King Crimson,Eloy,Yes,Van Der Graaf Generator,Rush,Camel,Genesis,Gentle Giant,Wishbone Ash,Emerson lake&Palmer gibi ilahları yalayıp yutacaksın bir de üzerine Wigwam,Mahavishnu Orchestra,Electric Light Orchestra veya biraz da Fusion kokan Mörglbl Trio,Mindflowers benzeri deneysel gruplardan çoğunu severek dinliyorsan ben sana Prograssive rock sever diyebilirim ancak.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
progressive rock olarak eloy,king crimson ı ezbere bilirim diyebilirim..severim pek.
pink floyd a ise taparım ancak sanki diğerlerinden farklı gibi geliyo progressive gibi gelmiyo bana..ama bilemem tabi:)ama gözümde 1 numaradırlar.
sonra grobshnitt var camel var biraz biraz bildiklerim..şimdi aklıma gelmeyen veya deneyemediğim çok güzel gruplar var..sanırım progressive rock müziğini seviyorum:)
bu arada Barış Manço'nun 79 çıkışlı "yeni bir gün" albümüne de progressive denilebilir sanırım..denemeyen varsa denesin:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...