HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 direk fates warning. bir de king crimson. ayrıca yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simulation Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 camel olmaz mı özellikle the snow goose ve moonmadness çok leziz albümlerdir. king crimson ise ayrı bir olaydır 21st century schizoid man ve starless mükemmel ötesi şarkılardır. fates warning de progressive metaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Birkaç albüm önerisi ile uplıyorum bu konuyu, dinleyin - ne zaman kötü birşey önerdim size: Gentle Giant - In A Glass House Genesis - Nursery Cryme Spiritualized - Ladies and Gentlemen We Are Floating in Space Yes - Fragile Dali's Dilemma - Manifesto for Futurism GERGE - Genesis Evet, dinleyin bunları. [ Mesaj 27 Ağustos 2007, Pazartesi - 09:13 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Ömür biter Prograssive rock sevgisi bitmez insanın içinde,böyle olmalıdır yani bir prograssive sever.Bir tek Dream Theater,Tool,Opeth le bitmemeli bütün olay.King Crimson,Eloy,Yes,Van Der Graaf Generator,Rush,Camel,Genesis,Gentle Giant,Wishbone Ash,Emerson lake&Palmer gibi ilahları yalayıp yutacaksın bir de üzerine Wigwam,Mahavishnu Orchestra,Electric Light Orchestra veya biraz da Fusion kokan Mörglbl Trio,Mindflowers benzeri deneysel gruplardan çoğunu severek dinliyorsan ben sana Prograssive rock sever diyebilirim ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Uzun uzun yorum yapmıcam çünkü insanların beğenileri çok farklı, Pink Floyd bile tartışılabiliyor mesela :P Zaten grup adını verip hemen kaçıcaktım, Eloy Fırsat verip dinlemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Bi kişi bile Porcupine Tree yazmamış ya. Bi kişi bile. Ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Clepsydra da iyidir, dinlenesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Porcupine Tree evet. Yeni keşfettim, halbu ki o kadar da eski grup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpelvis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ELOY dinleyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 http://www.myspace.com/featherfallweb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 spastic ink ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Spiral Architect atayım ben de ortaya, gerçi metal de diyebiliriz aslında =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Spiral Architect'i dinliyorum şimdi, güzel olmasına güzel ama prog değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Getirdikleri bir "yenilik" yok sonuçta, bu açıdan gayet progresif değiller denilebilir. O sebeple katılıyorum olmamalarına ben de. Ama öyle "geçiyor" diyeyim anla beni hocam sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Aviva - Rokus Tonalis Bu yıl Rusya'dan çıkan bir albüm, çok güzel bir sürpriz oldu benim için. Tavsiye ederim. Çok vahşi bir müzikleri var. Grubun ilk albümü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 saydıklarınızın yarısı progressive metal, rock değil. pain of salvation, tool, dream theater vs. onun dışında camel dinlemeye yakında başladım, fena değil müzikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hı ayrıca, progressive metal > progressive rock. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 o değil de muse'un last.fm'de progressive olarak taglanmış olmasına gülsem mi ağlasam mı...onlar progressive ise, ben de hicazkar selim efendiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Yoo bence progressive rock metali alır şöyle bi evire çevire. oh oh. neyse. pain of salvation dream theater da severiz ama hepsi candır ciğerdir; progressive olsun da nolursa olsun metal rock farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 King Crimson ve Transatlantic severek dinlediğim gruplar arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 king crimson'ın red albümünü dinledim loopa aldım her gün dinliyorum artık 2-3 defa. başka neleri güzel gider başlangıç için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 spock's beard. snow albümleri masterpeace falandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 jethro tull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Şu an deli bir şekilde Clepsydra'dan More Grain of Sands ve Sylvan'dan Posthumous Silence dinliyorum. Trees'in On the Shore'unu da remaster etmişler, onun peşindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 progressive rock olarak eloy,king crimson ı ezbere bilirim diyebilirim..severim pek. pink floyd a ise taparım ancak sanki diğerlerinden farklı gibi geliyo progressive gibi gelmiyo bana..ama bilemem tabi:)ama gözümde 1 numaradırlar. sonra grobshnitt var camel var biraz biraz bildiklerim..şimdi aklıma gelmeyen veya deneyemediğim çok güzel gruplar var..sanırım progressive rock müziğini seviyorum:) bu arada Barış Manço'nun 79 çıkışlı "yeni bir gün" albümüne de progressive denilebilir sanırım..denemeyen varsa denesin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar