Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

resimlerin yayınlandığı site

Aykan

Öne çıkan mesajlar

aptallık. hatta en önde gideni. hadi çıkıp dinler savaşı çıkaralım. kendi halindeki hristiyanları kesip biçelim siz nasıl karikatürlerimizi çizersiniz diye. bizi destekleyen dindarlarını kuşbaşı yapalım hatta. siz nasıl hristiyanken müslümanları desteklersiniz diye.

tüm din sitelerini indirelim hadi. incil de zaten kutsal değil.(haşa). hele hz. isa'ya küfretmek sevap (haşaaa!) hadi onu da yapalım. ne duruyoruz. önce kilise siteleri sonra da havralar. hadi karikatür krizine bir gün faydasız olursak uyuyamayız. elçilik yakalım! elçileri kılıçtan geçirelim.
vs..
vs..
vs..
(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

son link hakkında da yorum yapmak istiyorum:
hadi terör örgütleriyle insanların düşünce yapılarını bir tutalım. utanmasak daha ne küfürler yazarız farklı düşünenlere de o azıcık hayamız engelliyor zaten. bizden farklı düşünenlerin hiç hakkı yok zaten mümkünse ölsünler bizi uğraştırmasınlar. zaten hele basın özgürlüğü ayrı bir safsata. demokratik toplumlarda ne işi varki özgürlüklerin?!?!?!?

buna da bi (!!!!!!!!!!!!)
teşekkürler.

[ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 20:30 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben konunun başlığına bakıp karikatürlerin yayınlandığı siteyi uçurduğunu ve bu şekilde bir yazı yazdığını düşünüyorum adamın..
haa herif küfürbaz mı küfürbaz? muhtemelen kurtadam gibi dandirik sitelerde takılan hackerlardan biri.. ama sonuçta saygısızlıkların önünü kesmeyi başarmış. o yüzden notunu a+ yerine a- gözümde.
Sosyal ağlarda paylaş

@geffen;
hatırladığım kadarıyla papa mı nedir onun gibi dini bi adamlar da kınadı bu karikatür hikayesini. sitede yayınlamış olma ihtimalleri saçma geldi. bi cache den falan bakarız.

karikatürleri yayınlamış olsalar da bana göre öyle hek mek haketmiyorlar. //saçma geldi burası sildm

ayrıca her iki ihtimalde de atatürk'ü kullanmaları saçma. ayet yaz sure yaz nebleyim arapça falan bişiler yaz..

[ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 21:02 tarihinde, Rahan tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...