unac Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 psikiyatr uzmanı ali ayas, aşkın içgüdüleri tarafından önce kendini koruması ve düşünmesi telkin edilen insanoğlunun egosunu adeta erittiğini söyledi. aslında aşkın fizyolojimizde yol açtığı değişikliklerin büyük bir kısmının iyileştirici özellikleri olduğunu vurgulayan dr. ayas, "aşk kalp hızımızı arttırır, kan dolaşımını hızlandırır, kişi kendini daha enerjik hisseder" diyor. kaynak:http://www.internethaber.com/article_view.php?aid=340136 [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 17:01 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 peki aşk yüzünden oluşan depresyonların ilacı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
only_devil Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sanmıyorum ki aşk insana fazladan enerji versin,ego kısmını zaten hiç anlamadım.eriyip bitecek 1şey değil ve tam tersine daha fazla tatmin olur ego.ya 1 yararı da yok ki,ne anlarlar ya da anlarsınız:p [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 17:09 tarihinde, only_devil tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 büyük ölçüde katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bende katılıyorum zaten aşk hormon yaa :) yok ki öle bişe hormon herşey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 kesinlikle katılmıyorum, aşk yüzünden de depresyona girilir, ki girmiş bulunuyorum, o zaman yine mi aşık olmalıyız başka birine =p bu nasıl bir paradokstur? yoksa ben istisna mıyım? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 daha zıyade kısır dongu gıbı aşktan dolayı depresyona gırıyorsun sonra desresyondan cıkabılmek ıcın tekrar aşık oluyorsun ama o da sona erınce yıne depresyona gırıyosun eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rai_Guy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 aşık olan herkez deprosyanamı giriyo garanti hiç aşık olmadımda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 mesela ben şimdi aşkım yanımda değil, özlüyorum depresyona girdim. napcaz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Aşkı Lokomotif düşünün SEVGİyide vagonları peki lokomotif sizce kendi başına bir treni oluştururmu trenin oluşması için vagonlarıda lazım bu şekilde düşünün aşk kendi başına bir bütünü içine almaz bir bütün olması için sevgi lazım ve bencede bir sevgiyi veya aşkı artık ismine ne dicekseniz bir kişiye beslemek depresyondan adamı çıkarır ama depresyona sokarmı bilemem o sizin ne çeşit bir sevgi şekli beslediğinize bağlı bence Asıl tartışılması gereken ise budur ne tür bi sevgi akışı içindeyiz.... Saygılarımla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asterix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 aşk adamı depresyona sokar ya kim demiş depresyonun ilacı falan die... boşuna dememişler bekarlık sultanlıktır die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 aşk adamı depresyona sokar, depresyonun ilacı kings of convenience dinlemektir =) dinleyin, dinletin; stresten, depresiflikten, aşktan (artık nası mümkün olur bilemiyorum ama :/ ) arının yavaş yavaş =) en azından deneyin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 lan terbiyesizlik yapma! diyorum doktora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 katılıyorum, ama illa insana karşı olacak diye bir şey yok, ben sık sık bilgisayar oyunlarına aşık oluyorum bi şeyciğim kalmıyor. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 allah askiyla dolsun kalbimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yaw şunun direk hormonunu niye piayasaya sürmüyolar yok aşık olacaksın yok 14 şubat, insana işkence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 o hormonları doğal olmadan almak ile ex atmak arasında bir fark yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 aşk hapı lazım yani.ole bişi çıksa varya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 gördüm ve okudum. aşıkmı olsak ne yapsak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 hadi aşık olalım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 saç da daha hızlı uzuyormuş aşık olunca ama şu türk berberleri öle bir kesiyor ki ya lan neysen ben bişey demiyorum, o değil de adama mis gibi saç getiriyorsun hata payı olsun diye iyice uzatıyorsun fazla keserse az hasarla kurtaralım diye yok illa kendi bildiğini yapacak. uzayıncaya kadar platonik bile takılamıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 artistlik yapma lan! aşık olalımmış ananı da al git burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 tayyip rullez :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 bence en büyük depresyonun sebebi aşk arkadaşlar yalan bunlar hurafe ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar