Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rtük ve kanal kapatmalarındaki gerekçeli kararları

karakedi

Öne çıkan mesajlar

darkrider ilk sayfada ''rtük 'kendisine vermesini istediğini' gibi bir laf etmez'' demişsin de öncesine dikkat edersen ''kız arkadaşını kendisine vermesini istediğini'' yazıyor yani orda bir sorun yok .

türk toplum ahlakına uygun olmadığı gerekçesiyle sansürlüyorlar , kapatıyorlar . memleketimde insanlar neyi izleyip neyi izlemeyeceklerine , daha da önemlisi çocuklarının hangi programları izleyip izlemeyeceklerine karar veremeyecek kadar cahil insanların bulunduğu bir ülkede , 9 yaşındaki çocukların birbirini bıçakladığı bir ülkede , kültürel açıdan herşeyi tüm çıplaklığıyla ortaya koyan bir dizi olan ''rome'' u yasaklasalar kaç yazar , yasaklamasalar kaç yazar ? cinselliğin toplum ahlakına ters düştüğünü savunan bir ülkede yaşadığımız sürece kıyafetlerin üstünden göğüslere mozaik yapsalar bile şaşırmam .

türk toplum ahlakına aykırı olduğunu savundukları şeyleri yasaklıyorlar , türkiye cumhuriyeti devletinin başbakanı kameraların önünde bir çiftçiye demediğini bırakmıyor . bu ülke adam olmaz .
Sosyal ağlarda paylaş

benve rtuk geyet hakli hatta toptan kaldirmalilar bu dizileir bunlar resman insani tv basinda zombi yapan diziler,tv de sadece haberlerin ve reklamlarin olacagi gun ne zaman gelicek cok merak ediyorum bu tur diziler benim sahsimca vakit kaybindan baska bir sey degil isvecte televizyon izleyen insanlardan vergi alinirken bizim tartistimiz seylere bakin rtuk opupde basimiza koymamiz gerekiyor,hayatimda cnbc-e de yayinlanan diziler kadar gereksiz diziler gormedim tamamen bos seyler hos gerci tum diziler bos bana gore ama neyse herkesin bi kendi fikri vardir oturupda tv basinda 3 saat olduren kisiyede karisamam...
Sosyal ağlarda paylaş

anti, işte buradakiler gibi kabul edenlerin yanı sıra.. evlerinde oturup dizi izlerken bi tane göğüs gördü mü telefonun başina geçip, "bu kanal bole bole şeyler gosteriyor!! gunah be gunaahh!!" diyen bir kesim de var. hatta büyük bir kesim, ayni dizi hakkinda 10.000 tane şikayet gelince kapatiyorlar. ha arayip, "bu dizi hiçte sakıncalı degil.. " demek lazimdir belki.

[ Mesaj 15 Şubat 2006, Çarşamba - 22:28 tarihinde, MeSh tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

heh rome için olan uyarının capture ını biri kesin almıştır, netten bulsam diyodum ben de. uyarıyı televizyonda görünce şok olmuştum; bahsedilen sahne, anlamayı imkansız hale getiricek kadar fazla tasvirle anlatılmaya çalışılmıştı. evet anlamayı kolaylaştırıcağı yerde zorlaştırıyo bariz. nokta koymadan anlatınca tabi. şimdi bu capture dan bi daha okudum, ancak anlayabildim hangi sahneleri kastettiğini

nip tuck ınkini görmemiştim, onda da direkt karakterlerin isimlerine girmiş anlatımda :)
Sosyal ağlarda paylaş

beyler sonucta cnbc-e öyle herkezin izledigi reyting rekorlari kiran bir kanal degil belli bir kitleye sahip ayrica saat 22:00 de yayinlaniyor bu dizi pazar günü yani pazartesi okul var eger siz cocugunuza sahip olamiyorsaniz cnbce ne yapsin saat 22:00 cocuklarin yatmasi icin önerilen en geç saat ayricada kurtlar vadisi gibi bir dizi saat 20:00 civari yayinlaniyor adamlar kesip biciyor adliyede sigara iciyor birde bir b.k yaptiklarini zannedip parasiyla degilmi diyorlar önce bunlari engelleyin cnbc yi izliyen adam zaten bu tür dizilere ilgi duyan belli bir kesime ayit kisiler yada yüksek yasli ögrencilerdir yabanci ülkelerdede bunlar yayinlaniyor fakat onlarin cocuklari bunlari izlemiyor izletmiyor aileler bunu sizde yapamazmisiniz? çok mu zor oglum/kizim bu program sana göre degil demek yada hade yatma saatin geldi gibisinden bir cümle kurmak lütfen saçmalamiyalim beyler

[ Mesaj 16 Şubat 2006, Perşembe - 22:11 tarihinde, xieon tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yaw adamlar bu dizi 16+ die essek kadar uyarı koyuolar

sahneleri kırpıolar

halen uyarı alıolar

ote yanda allahin salagi m.ali erbili bilmemnesi g.tunu basini ellio kadinlarin anasindan bacisina kufur edio imalı imalı bisi yok

sonuc: rtuk kendi de izledigi programları sansurlemio (bkz gelinim olurmusun kan cıkıcaktı neredeyse bi donem )

ha nerde izlemedigi takip etmedigi dizi war

1 kisi gorevlendirilio herhalde takip et bugun sen bakalim die
adamda dizisini kacirio die (kurtlar vadisi misal) sinir krizinden verip veristirio işte

bole bi ulkem war benim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...