dory Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 oncelikle innkeeper'a gidiyorsunuz ve cantanıza 20-30-40-50 işte ne kadar isterseniz love token aliyorsunuz, daha sonra "perfume" "cologne"aliyorsunuz (male npcler perfumedn, female olanlar için ise cologne'dan hoşlanıyor) ve harika kokunuzla bir anda etrafınızdaki herkes size aşik oluyor:p npc'lara gidip bu love tokenları veriyorsunuz ve karsılıgında size bir hediye veriyor, bu genelde şehirden sehire değişiyor cunku hersehirin "gift collection"ını tamamlamak için başka bişey gerekiyor. once şehir guardlarından(bluffwatcher's card, guardian's moldy card, grunt' card) 5'er tane toplayıp bir araya getiriyorsunuz, pledge of loyalt x5(her şehir için yine) toplayıp bir araya getiriyorsunuz, 5 freshly baked pie=>box of fresh pies, 5 romantic poem=> book of romantic poetry, ve 5 freshly picked up flowers=> basket of flowers topladıktan sonra, undercity orgrimmar ve thunderbluff için gift collectionlarınız oluyor, 3ü bir araya gelince de horde gift collection oluyor ve en sevdiginiz şehir liderine veriyorsunuz ve size cok guzel hediyeler veriyor bu arada hayatta oldugu gibi burda da aşktan anlamayan kalaslar var, kalbinizi kırabilirler :) ehu ben yaptım, cok da eglendim, sylvanas'a verdim hediyemi herkesin sevgililer gunu kutlu olsun:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bana da yardım etti dori :p yaptık birlikte. aşk meleği goblin ve havadan yağan güller çok güzel olmuş :) hepinizin sevgililer günü kutlu olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ahah bende o kalpler niye var diodum meğer sevgililer günümüş. oldumu o kadar yaw . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kastırcı birşeymiş ama güzel birşey =) sevgililer gününüz kutlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yok kastırmıyo:p fazla topladıklarını başkaları ile trade edip kolayca tamamlıyorsun, para da almıyorlar cunku satilamıyor bu itemlar:) ayrıca tekrar tekrar yapilabiliyor ama buna ragmen korgallda sadece 80horde yapmıs bunu(ehu oy sonucları) thrall en favori lider-peh- ben bugun bir daha yapip 2. ödülü almayi planlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 yalnız undercity için bir problem var. diğer şehirlerde korumaların erkek mi dişi mi olduğu anlaşılıyor da uc de yok ki böyle şey kardeşim? hepsi öküz gibi abominations işte, sağına soluna bakıyorum farklı hiçbirşey göremiyorum. ee haliyle de sık sık reddediliyoruz. bu amcaların cinsiyetini nasıl öğrenebilirm bilen var mı? :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ehum eerhm şey afasds, neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ödül olarak ne veriyorlar.elle tutulur bişi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 a a ne kadar ayıp.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ödüller nasıl şeyler hakkaten uğrasmaya deger mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 5 kullanımlık aşk oku veriyor , attıgınız kişinin yanına küçükbi aşk perisi geliyor ehuhuz, bu arada legbra'nin accountundan giriş yapilmıs bakmadan yazdım:) ben dürüye [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 14:02 tarihinde, thelegbra tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 eğlence işte, saol dory çok yardımcı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Eline sağlık dory; keşke Slyvanas ablamızın hediyelerinide yazsaydın :) Yahu ilk önünde eğildiğim yavuklu reddetti beni.. var mı böle bişi ya xp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 biraz uzunca bir quest ama rewardları pek iyi değil =p yani aldığınız şeyi zaten her saatte 1 pakedin içinden alabiliyorsunuz. pek değişik bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 oklari alabiliyo musun paketten? bana gelmemişti:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 alabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 said: ödül olarak ne veriyorlar.elle tutulur bişi mi? ahahahahha, iliskinizin boyutuna bagli :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sw deki guardlar bugli idi. 30 dk da darnassus ve ironforge u yaptim sw icin 2 saatimi harcim. elime 6 gulbanyosu zimbirtisi 1 de bisiler gecti sinirlendim. ilk ciktigi gun bu geyigin hemen yapayim demistim halbuki :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 lol penth seninde için fesat :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 çok üfürükten ya bu contestler. moon festival de öle. gidip 3 şehri de geziosunuz ama elinize sadece bir kaç çikolata ve aşk oku / gül banyosu çıkıo. aslında çikolatalar biriktirilirse pveciler için fena sayılmaz. biri %2 hit chance verio (yani spell dmg değil), diğeri de 35 spell dmg verio. mesela 100 tane felan biriktirdin süper olur. ama 1 turda 2-3 tane birikir. 1 tur dediğim de 1 saat sürer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 lol sevgililer gunu ödüllerinden bile kar saglamaya çalişan insan:p o çikolatalari mutlu hissetmek için ye, sevdigin insanların ustune gul yapragı at, damage neyim yalan, aşk gunu diyoruz sevgi gunu diyoruz ohooho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 2 hit spell icin gecerli olmamasina uzuldum :) yemistim dun ragnarosta bi tane belki ise yarar diye hehe. 1 tur 15 dk suruyor aslinda. stormwind disinda. kolay gibi bir sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 dmg olandan yedim ama. ragnarosu kestik ilk karsilasmamizin ilk potionlu denemesinde. 4 denemeden asili yani. yeni guildle 'catastrophe' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 özür diliyorum. 35 spell dmg değğilmiş. 23 spell dmgmiş -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 main questte tırışka, seni taa hillsbarda gönderio (ya da arathi ikisini karıştırıorum hep), gizli bi factionun arkasında bi kazanın orda dallama var onna konuşuosun tamamlıosun bide sana special love dress verio, no exp no money Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar