Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya deliricem :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya deliricem annemle aramı bi türlü iyi tutamıyorum... çok sabırlı bi insan değilim ben bazen kaldıramadığım laflar işitiyorum ondan...demin işte abidik gubidik çıkamassın yarın ve salı vs vs dedi...neden? cezalıymışım...yarın antrenmanım var ve sensei e söz verdim salı günüde sevgilililer günü ya deliricem ben işte çok ağır konuştu işte cidden küfürlü falan kaldıramadım dedimki sen benim hobilerime karışırsan bütün yaptığın resimleri parçalarım eğer özel bi günümü mahcedersen ve buda ilişkimi bozucaksa veya erk arkımla olan ayarladığım özel bi günü bozucaksa evliliğini bozarım biliosun elimde dedim deli gibi sinirlendim sora oda delirdi bende delirdim

artık annemle aramı düzeltmeye uğraşıodum alttan almaya uğraşıodum ama nereye kadar sabrım yeter ki ya...o kadar da ağır konuşulmaz bi insana karşı hele bi insan kızına karşı küfretmemeli en azından o kadar yani...

napabilirim artık yardım istiyorum insanlardan siz nasıl alttan alıosunuz ailenizi ya :'(
Mesaj tarihi:
hmm.. onu adam gibi karsina cekip , bir arkadas gibi konusmayi denedin mi peki denizcim ?
eger yapmadiysan , yapmalisin. buna ragmen de böyle yapiyorsa , sana gecerli bir sebep sunmuyorsa cezandan dolayi gercekten kötüymüs. ama insanca konusmak her zaman ise yarar .
sanirim kendi sorunlari da var , o yüzden sanirim bu gicikligi.
Mesaj tarihi:
ya nil deliricem cidden ya :( msn de açılmıo bide ona sinirli sinirli oturdum bide o açılmıo...

çekip konuşmazmıyım 500 kere......

ya ceza ok....ama abidik gubidik şekillere hayır...ya antrenman ve sevgililer günü ne demek ya :s delirtti bide çok ağır konuşuo bu hatun ya :(
Mesaj tarihi:
annen sana ceza vermekle haksız olabilir ancak senin ona karşı söylediklerinde hiç hoş değil anneni evliliğini bozmakla tehdit etmişsin sen bunun kendi çocugun tarafından sana söylendigini düşünsene? bence ikinizde birbirinizi gereksiz yere kırmışsınız,bunu düzeltmenin tek yolu senin biraz alttan alıp önce özür dilemen sonra annenle sakin birşekilde konuşman önce sana bağırıp çağırabilir ama sen anne beni dinlemek istemiyorsun anlamak istemiyorsun dersen seni dinleyecektir ama tabi bunun için biraz sabır gerekiyor öncelikle annen seni dinlemeye başladıgında sakince sorunlarını anlat anlıyacaktır...oda senden ne istedigini ve ne yapman gerektigini söyleyecektir sende birçoğunu yapmıyacak olsanda yapıcakmış gibi he deyip geç :)

kendi adıma söyliyim babamla aram çok kötü zaten büyük ihtimalle eve gelince büyük bir kavga kopucak,dün konsere gitme dedi bende gittim zaten hastayımda kavgadan sonra alttan falanda almam kapıyı vurup çıkarım gerçi nerde kalırım ne yaparım daha karar vermedim ama son günlerde kafam bozuk bir arkadaşımda kalırım 1 gece herhalde neyse sen takma kafana düzgünce konuş dediğim gibi sonuçta kazanan sen olursun ama annen bunu anlamaz bile...
Mesaj tarihi:
anneninde sinirleri çok bozulmuş sanırım ama ne biliyim insanlar arada sırada birbirlerine söylemek istemediklerini hatta düşünmedikleri şeyleri ağızlarından kaçırabiliyorlar.eminim annende sana bu lafı söyledikten sonra pişman olmuştur çünkü sen onun kızısın senin için asla böyle birşey düşünmez düşünemez o yüzden fazla kafanı takma sinirlerini etraftan çıkar bağır çagır ama annenle sonunda barışmak zorundasın atsan atamazsın satsan satamazsın...
Mesaj tarihi:
yapılcak en ii şey, annenin söylediklerine kulak asmamak. çok zor olduunu biliyorum ama diğer türlü sinirlerini yıpratmaktan başka bi yere varamazsın.
ayrıca; bi ailenin çocuklarına en ufak bi ceza vermesini bile yanlış buluyorum.
Mesaj tarihi:
hmm anneni al karşına yaptıgı davranışları ve söylediği bu tür sözlerin seni ne kadar rahatsız ettigini ve kırdıgını söyle onunla bunları konuşmazsan zaten bunlar devam edicektir ...
Mesaj tarihi:
yarina düzelebilir . nedensiz yere ''cezalisin'' diyorsa, muhtemelen sinirli bir anina denk gelmistir.
hemen kendini üzme. ve bu kavgadan sonra gidip, ne ona sinirini belli et ne de agir ithamlarda bulun.
Mesaj tarihi:
bence biraz dinlen uyu sakin kafayla düsün ve annenle ciddi konus anne artık dayanamıyorum ne sen üzül ne ben üzüleyim fln diye bir ortak nokta bulmaya calısın
Mesaj tarihi:
yarım saat falan geç geldim ondan ceza......bundan önce 4 saat geç geldim bi kere ceza vermedi.....off.....çok ağır laflar edio ya ben dayanamıom işte kulak asmamazlık yapamıom evden çıkcam gitcem eskisi gibi uzun süre geri dönmicem ya :(
Mesaj tarihi:
aile baskısı , haksızlık , hakedilmeyen cezaya karşı uyguladığım çok güzel bir yöntem vardı eskiden . fight fire with fire . ne kadar üstüne çıkarsa sen de o kadar çıkıcaksın , en son çare tokat atacaktır . ordan sonra ip mi kopar evi mi terkedersin bilemiyorum ama olay kapandığı zaman ailenin bazı şeyleri görmeye başlama ihtimali yüksek . sadece tavsiye .
Mesaj tarihi:
cidden son çare tokat atması olur iki tarafta asabi ise olucak nokta o ve ondan sonra senin kendi cesaretine kalmış birşey gerisi misal babam gelicek birazdan bir ton laf sayıcak bende karşılık olrak yapıştırıcam cevabı zaten kafam bozuk büyük ihtimal bir tane tokat at bende vururum kapıyı çıkarım hiç yapmadım ama artık gözüm karardı ,zaten her yönden çökmüşüm olucaklar o kadar mühim değil...
Mesaj tarihi:
bizim burda senin özel hayatın hakkında yorum yapma kapasitemiz yok , ailen hakkında konuşmaya da , aileni en iyi sen tanıyorsun , en iyi yolu sen çizersin emin ol . oturup konuş , hayatını ne kadar kötü yönde etkilediklerini söyle . bazı şeyleri düzeltmek için yaptıklarının aslında herşeyi daha da kötüleştirdiğini anlat . anlamazlarsa gg .
Mesaj tarihi:
sabretmeyi öğrenmen en iisi. zira türlü haksızlıklarla karşılaşcak ve bi kısmına göz yummak zorunda kalcaksın.
umarım haksızlık görmezsin; ama görürsen de bi tek ailenden haksızlık gör. ailenin insan olduğunu biliyosun; ama etrafta insan denilemiycek bi sürü organizma olduğunu da hepimiz biliyoruz.
kolay gelsin :(..

[ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 20:56 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir]
  • Yeni Oluştur...