DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 a perfect circle ,hele bide maynard abi, rock n coke isimle bir festivale gelirse gitmem o festivale tepkimi korum ki onalrda gelmez yani yapmayın etmeyin. akıllı oln pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 apc le gelin bana tool la gelin canımı yiyin ben burda fan ı olduğum gruplardan bi tanesini savunuyorum . vazgeçiverdim tool la gelmeyin , onu da özenti yapacaklar yakında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tool mu? özenti abi o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 aslinda hepimiz gayiz. hepimiz özentiyiz.. müslüm gürses bile gay metal yapiyo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Maynard tool zamanındaki gizemli kişiliğini falan kaybetti son zamanlarda . abuk subuk şovlara çıkmaya başladı apc le . bozdu biraz . yeni tool albümünü bekliyoruz 2 3 ay içinde inecek gökten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 apc yada tool rock n coke gelmez,gelmeeez,gelmemeli,gelmez efendm,man o warın barısa rocka cıkması gibi bişi ya.daılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ya yiit nereye gelecek bu adamlar ayrı gelsinler o zaman ben hastası değilin rakın kokun. toolda gelsin tabi gelmişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 abi nası bi cümledir bu ya.içindeki kelimelerin bazıları acaip övülüp cool bi vaziyet'e geçiverirken bazı kelimelerde pis kaka iğrenç ve ezik duruma düşmüş.bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yavurucm nası gelsin ya şarkı sözlerine bak adamların dünya bakısına bak gelmez atbi,ayrı gelirsede gelsin ilk baharda yeni albüm cıkarcak tool,belki türkyeyede uraralar böel bi,hoş olur,ki maynardın deişmesi konusunda,herp oleydi o herif,maynardın ruhsal olarak sağlıklı olduunu hiç düşünmüyorum ama onu yargılamıyorum,asla asla,kalsın aynen böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Gelmemeli ama gelebilir . tool hiç reklam yapma taraftarı değilken apc gidip filme soundtrack veriyor . Maynard 2 grupla farklı iş prensipleri kullanıyor . Apc nin gelmesi de düşük ihtimal olur ama tool gelirse kıyamet yakındır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 tool rock n coke gelirse gidermiyim bilmiyorum cünkü toolun benim için oolan değeri kalırmı o güğn bilinmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Maynardın önünde diz çöküp dua edebilirim ama toolla gelip bir sürü grupla beraber konser verirlerse benden puan düşebilir . düşmeyedebilir . yatmadan önce dinlediğimde egzantrik rüyalar gördüren tek grup olarak kalmıştır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ay tartismayin ya canlarim bnmmmmmm =)())))) xaenini zaten son gördügümde üstünde heartagram vardi sonra görüsmedik bi daha : ((( gay metal = lake of tears, him, metallica - nothing else matters, evanescence, linkin park, reroute to numetalden itibaren in flames falan ama xaenin iyi bilir, gaylik bir kusur degil tercihtir =(((((( ciddi aciklama bölümünü bitirdikten sonra eklemek isterim ki, asdahsdahdashdah ya yeter nerde yetersiz kiz varsa bi himdir bi valodur falan, kalitenizi düsürmeyin lan : ) yani bu cosmogirl evanescence stickeri verirken bring me to life dinlemek gibi bisey. ne biliyim ya, populer kültürden mümkün oldugunca uzak durmak her zaman en iyisidir : ) bi de, tool gelmesin abi ne gerek var. gidin bronx'a hücumkedi dinleyin, tooldan daha iyi caliyolar tool sarkilarini : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 penthesilea,hücum kedi ve tool hakkında yaptıın yorum yüzünden sigara yaktım,yarın kanser olup ölürsem bil senin yüzünden,acı çek. vicdanın parrçalanasın pis pis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 said: nerde yetersiz kiz varsa bi himdir bi valodur falan vanil haric demeyi unutmussun pls. üzülüyorum yani burda =(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 metallica ne be megadeth gelsin bi daha eheh, hatta metallica da gelsin, dave lars'ı dövsün, of ne iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 him bitti şindik metallica tartısması cıkmasın pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 @dogmeat : ahaha, sigaranin üzerinde de 17 subat'ta hücumkedi bronx'ta falan yazmasin da aman : ) @vanil : ayipsin vanil kardes, bacimizsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 3-4 tane kişi burda 2 saattir gay metalidir gay müziğidir ay şunlar gelsin onlarda gay diye tartışıyosunuz.uzaktan izleyen biri şüphelenmez mi lan bunlar gaymi diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 ay niye uzak duruyo o da canim, yaklassin biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 said: reroute to numetalden itibaren in flames falan reroute to remain metal tarihinin gelmiş geçmiş en iyi albümüdür kanımca. avatarında ibrahim tatlıses olanlar laf atmasın pls [ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 01:12 tarihinde, Jester tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 yaklaşmasada olur,uzaktanda severim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 lake of tears a gay metal anathemaya da kız grubu diyor bu pent şahsı bu noktalarda pek bi sevişmiyoruz aslında kendisiyle az sevişiyoruz mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 lake of tears cok severim ki ben : ) gay metal ama abi, bu türün kilometre tasi hatta haha anathema kiz grubu ama : ) 2 sarkisi bi de ninnisi var güzel, sleepless, deep ve parisienne moonlight midir nedir o jester aslinda müzik konusunda cok bsarili ama akli cok karismis bi genc arkadasimiz zaten : ( yasananlar adami bu hale getirdi iste, biz de beklemiyorduk in flamesden böyle bir hareket ama adam r2r ciktigindan beri agir depresyonda, inanmak istemiyor gerceklere :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2006 nasıl oluyosa rock la alakalı bi organizasyona her sene hip hop cular damgasını vuruyo . mauahahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar