Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rock'n coke 2006

scarface_x

Öne çıkan mesajlar

yavurucm nası gelsin ya şarkı sözlerine bak adamların dünya bakısına bak gelmez atbi,ayrı gelirsede gelsin ilk baharda yeni albüm cıkarcak tool,belki türkyeyede uraralar böel bi,hoş olur,ki maynardın deişmesi konusunda,herp oleydi o herif,maynardın ruhsal olarak sağlıklı olduunu hiç düşünmüyorum ama onu yargılamıyorum,asla asla,kalsın aynen böle.
Sosyal ağlarda paylaş

ay tartismayin ya canlarim bnmmmmmm =)())))) xaenini zaten son gördügümde üstünde heartagram vardi sonra görüsmedik bi daha : (((

gay metal = lake of tears, him, metallica - nothing else matters, evanescence, linkin park, reroute to numetalden itibaren in flames falan

ama xaenin iyi bilir, gaylik bir kusur degil tercihtir =((((((

ciddi aciklama bölümünü bitirdikten sonra eklemek isterim ki, asdahsdahdashdah ya yeter nerde yetersiz kiz varsa bi himdir bi valodur falan, kalitenizi düsürmeyin lan : ) yani bu cosmogirl evanescence stickeri verirken bring me to life dinlemek gibi bisey. ne biliyim ya, populer kültürden mümkün oldugunca uzak durmak her zaman en iyisidir : )

bi de, tool gelmesin abi ne gerek var. gidin bronx'a hücumkedi dinleyin, tooldan daha iyi caliyolar tool sarkilarini : )
Sosyal ağlarda paylaş

lake of tears cok severim ki ben : )
gay metal ama abi, bu türün kilometre tasi hatta haha
anathema kiz grubu ama : ) 2 sarkisi bi de ninnisi var güzel, sleepless, deep ve parisienne moonlight midir nedir o

jester aslinda müzik konusunda cok bsarili ama akli cok karismis bi genc arkadasimiz zaten : ( yasananlar adami bu hale getirdi iste, biz de beklemiyorduk in flamesden böyle bir hareket ama adam r2r ciktigindan beri agir depresyonda, inanmak istemiyor gerceklere :((((((
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...