Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rock'n coke 2006

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
apc le gelin bana tool la gelin canımı yiyin ben burda fan ı olduğum gruplardan bi tanesini savunuyorum .

vazgeçiverdim tool la gelmeyin , onu da özenti yapacaklar yakında .
Mesaj tarihi:
Maynard tool zamanındaki gizemli kişiliğini falan kaybetti son zamanlarda . abuk subuk şovlara çıkmaya başladı apc le . bozdu biraz . yeni tool albümünü bekliyoruz 2 3 ay içinde inecek gökten .
Mesaj tarihi:
abi nası bi cümledir bu ya.içindeki kelimelerin bazıları acaip övülüp cool bi vaziyet'e geçiverirken bazı kelimelerde pis kaka iğrenç ve ezik duruma düşmüş.bravo.
Mesaj tarihi:
yavurucm nası gelsin ya şarkı sözlerine bak adamların dünya bakısına bak gelmez atbi,ayrı gelirsede gelsin ilk baharda yeni albüm cıkarcak tool,belki türkyeyede uraralar böel bi,hoş olur,ki maynardın deişmesi konusunda,herp oleydi o herif,maynardın ruhsal olarak sağlıklı olduunu hiç düşünmüyorum ama onu yargılamıyorum,asla asla,kalsın aynen böle.
Mesaj tarihi:
Gelmemeli ama gelebilir . tool hiç reklam yapma taraftarı değilken apc gidip filme soundtrack veriyor . Maynard 2 grupla farklı iş prensipleri kullanıyor . Apc nin gelmesi de düşük ihtimal olur ama tool gelirse kıyamet yakındır .
Mesaj tarihi:
Maynardın önünde diz çöküp dua edebilirim ama toolla gelip bir sürü grupla beraber konser verirlerse benden puan düşebilir . düşmeyedebilir . yatmadan önce dinlediğimde egzantrik rüyalar gördüren tek grup olarak kalmıştır .
Mesaj tarihi:
ay tartismayin ya canlarim bnmmmmmm =)())))) xaenini zaten son gördügümde üstünde heartagram vardi sonra görüsmedik bi daha : (((

gay metal = lake of tears, him, metallica - nothing else matters, evanescence, linkin park, reroute to numetalden itibaren in flames falan

ama xaenin iyi bilir, gaylik bir kusur degil tercihtir =((((((

ciddi aciklama bölümünü bitirdikten sonra eklemek isterim ki, asdahsdahdashdah ya yeter nerde yetersiz kiz varsa bi himdir bi valodur falan, kalitenizi düsürmeyin lan : ) yani bu cosmogirl evanescence stickeri verirken bring me to life dinlemek gibi bisey. ne biliyim ya, populer kültürden mümkün oldugunca uzak durmak her zaman en iyisidir : )

bi de, tool gelmesin abi ne gerek var. gidin bronx'a hücumkedi dinleyin, tooldan daha iyi caliyolar tool sarkilarini : )
Mesaj tarihi:
penthesilea,hücum kedi ve tool hakkında yaptıın yorum yüzünden sigara yaktım,yarın kanser olup ölürsem bil senin yüzünden,acı çek.
vicdanın parrçalanasın

pis pis!
Mesaj tarihi:
3-4 tane kişi burda 2 saattir gay metalidir gay müziğidir ay şunlar gelsin onlarda gay diye tartışıyosunuz.uzaktan izleyen biri şüphelenmez mi lan bunlar gaymi diye?
Mesaj tarihi:
said:
reroute to numetalden itibaren in flames falan

reroute to remain metal tarihinin gelmiş geçmiş en iyi albümüdür kanımca.

avatarında ibrahim tatlıses olanlar laf atmasın pls

[ Mesaj 17 Şubat 2006, Cuma - 01:12 tarihinde, Jester tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
lake of tears cok severim ki ben : )
gay metal ama abi, bu türün kilometre tasi hatta haha
anathema kiz grubu ama : ) 2 sarkisi bi de ninnisi var güzel, sleepless, deep ve parisienne moonlight midir nedir o

jester aslinda müzik konusunda cok bsarili ama akli cok karismis bi genc arkadasimiz zaten : ( yasananlar adami bu hale getirdi iste, biz de beklemiyorduk in flamesden böyle bir hareket ama adam r2r ciktigindan beri agir depresyonda, inanmak istemiyor gerceklere :((((((
  • Yeni Oluştur...