FiXxXeR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Uzun zamandir izlemiyodum bugun elime gecti. Bir bolumunde amcamin teki trenden iniyor ve Iskenderun yazisini goruyoruz bu Iskenderun bizim iskenderunmu? Film 1989 yilinda yapilmis yine tren istasyonunda siyah carsafli beyaz elbiseli amcalar goruyoruz? Oyuzden sasirdim? Sadece film setimiydi(kisacasi caktirmadan propaganda) yoksa gercektenmi oyleydi?[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KAPTAN Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Pardon ya yanlıs anlamısım 1989 da yoktu oyle bir sey iskenderun da carsaflı sagda solda gorursun de filmde ki gibi degildir. [Bu mesaj KAPTAN tarafından 07 September 2003 01:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 filmin 1:21 dakikasinda Republic of Hatay cikiyor buda guzel:)[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ben bir cumhuriyette mi doğdum yani, şehirde değil.. ilginç.. tek şehirlik cumhuriyet..[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 bildiğim kadarıyla republic of hatay diye bişey vardı. 1939 yılında türkiyeye katıldı ve şu an bildiğimiz hatay oldu. dolayısıyla eğer filmin geçtiği vakit uyuyosa herhangi bi yanlışlık yok durumda... ayrıca o taihlerde etrafta bisürü karaçarşaflı tipin dolanması normal?[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 yuh tabiki set ayrıca film 1938 de geciyo republic of hatay o tarihte mevcut ama kara carsaf ve feslilere gelince imkansız cunku kılık kıyafet devrimi coktan olmustur fesli ve carsaflı insana rastlanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Adamlar bi film için oraya gelemz setdir..[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol Mevlana BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: FiXxXeR, 07 September 2003 01:44 tarihinde demiş ki: Uzun zamandir izlemiyodum bugun elime gecti. Bir bolumunde amcamin teki trenden iniyor ve Iskenderun yazisini goruyoruz bu Iskenderun bizim iskenderunmu? Film 1989 yilinda yapilmis yine tren istasyonunda siyah carsafli beyaz elbiseli amcalar goruyoruz? Oyuzden sasirdim? Sadece film setimiydi(kisacasi caktirmadan propaganda) yoksa gercektenmi oyleydi?[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. film 1930 larda geciyor o zaman oyle gorunmesi normal karsilanabilir, netekim hatay 38 e kadar turkiyeye katilmadi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 said: eldar, 07 September 2003 14:48 tarihinde demiş ki: yuh tabiki set ayrıca film 1938 de geciyo republic of hatay o tarihte mevcut ama kara carsaf ve feslilere gelince imkansız cunku kılık kıyafet devrimi coktan olmustur fesli ve carsaflı insana rastlanmaz kilik kiyafet devrimi turkiyede oldu, turkiye cumhuriyeti ve hatay cumhuriyeti o zamanlar farkli idi.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar