Apache Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 diyanet işleri başkanı çok tutarlı bir siyaset izliyor karşılaştırılamaz. okul yolunda başörtüsü olayına gene tayib söverken çıkıpta 'işimizi biz yapalım,işi olmayanlar karışmasın' diyecek kadarda laik birisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hımm başka bişey verelim o zman, insanların oy verdiklerinde koyun ve insancık olmadıkları yeni bir parti için isveçli bilimadamlarına sipariş veriyorum, 2007 ye yetişir büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 o tartışmaya giren adam açıkladı bu 7. eylemiymiş galiba. yanlış şeyler söylendiyse de çiftçiliği tam anlamıyla yapan birisi olarak konuşyorum: arpa, buğday, ayçiçeği, mısır, çeltik, fi,her türlü tahıl, kavun karpuz, soğan. bu yazdıklarımın çoğunu ekiyoruz, kendimiz üretiyoruz. mal ne kadar iyi olsa da verim çok olsa da neredeyse elimizde kalıyor. mesela buğday verimi bizde çok iyidir, dönüme 500- 700 kilo verir. buna rağmen napıyoruz? gidip bulgaristandan buğday alıyoruz. alınca bizde fiyatlar düşüyor. birinci kalite iş yapıyoruz, beşinci kalite para alıyoruz. alınan meblağlar büyük görünse de tohum, ilaç, gübre, mazot.. derken elimizde bişey kalmıyor. ucu ucuna yetiyor (yetmediği de oldu) diyeceğim aç değiliz ama bu işi de artık yapmak bişey getirmiyor. tek kalan elimizde ki tarlarar. bir tek onlar ve tarım araçları var sermaye olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 @forgiver ; isviçreli bilimadamlarına verirsen daha yakın bir zamana yetişebilir ------------------------------------------------------------------------ bir ülkenin başbakanının, kendisini eleştiren bir yurttaşa -provokasyon amacı gütsün gütmesin- bu şekilde laubali, düşüncesizce ve mevkiine yakışmayan bir şekilde cevap vermesi ancak türkiye'de görülebilecek bir olaydır sanırım. tamam, tayyip'te bir insan sonuçta, illa ki hataları olabilir, ama eğer türkiye cumhuriyeti devleti'nin başbakanı'ysan ve bu mevkiiye uygun bir saygı bekliyorsan, bu saygıyı insanların gözünde kazanmalısın. hadi kazanmasını da geçtim, sıfatının getirdiği saygıyı yitirmemelisin böyle absürd cevaplarla. sonra da pişkin pişkin "ben sokaktaki insanımın dilini konuşuyorum" diyor. pes vallahi... alsın anasını, onunla konuşsun böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 çiftçinin halini ben biliyorum.aynen adamın aktardığı gibi... :( bu hükümet'de sonradan görme şehirli köylülerden oluştugu için köylüye zerre kadar önem vermiyor.bu ülke hepimiz ilkokulda iken duymuşuzdur kendi kendine yeten avrupadaki tek ülke, dünyadaki sayılı ülkelerdendi.şimdi köylü bitti, çiftçi bitirildi, amerikan kaşarı oldu bu hükümet sayesinde. ha bu adamın 7. eylemiymiş.helal olsun.hakkını aramak ayıp birşey değil.hakkını arayanlara bu tarz yaklaşanların yaptıgı ayıptır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ya anlamıyorum bazı insanlar nasıl kendi fikrinde olmayanlara hakaret etme hakkını buluyor veya diğer fikirde olanlar üzerinde bir çeşit baskı kurmaya çalışıyorlar algılayamıyorum. bırakın "ifade özgürlüğü". ha birde şahsen kaynaksız haberlere karşıyım. konu ile ilgili fikir belirtmeyeceğim ben ayrıca :) [ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 23:17 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bence ordaki çiftçiyi korumakta yanlış. bana göre adam bariz provakasyon yapıyor. peki başbakan proveke olmalı mı? tabii ki de olmamalı. anlayamıyorum koskoca başbakan nasıl olurda kendini tutamaz, bu gibi bir durumda soğukkanlı olamaz. öyle konuşma cesaretini de nerden aldığını anlayabilmiş değilim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 neyin provakasyonunu yapıyor? onuda sölermisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 dikkat çekmeye çalışıyor. başbakanı proveke ediyor ayrıca. amacına da ulaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 iyi o zaman hemen seçim yapalım çok meraklıyız ya erken seçime. "başbakan lan dedi ve azledildi" ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 said: dikkat çekmeye çalışıyor. başbakanı proveke ediyor ayrıca. amacına da ulaşıyor. dikkat çekmeden tepki gösterilir mi? başbakan provake olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 zuahaauah çok gzl yazmişssin fistancm :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 dedim abi işte başbakan dediğin kişi proveke olmaz ama bizimki oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 adamın dedigi laf ama çok işe yarıyo biraz önce denedim tamam dedi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 adamı adam yerine koyup dinliyo adam saygıslık yapıyo öncelikle karşısındaki bir başbakan 2-) adama bende hak veriri gibi oldum herşeye rağmen ama adamda yanii maşallah ı var . daha öncedende bi dünya sabıkası varmış bu konularda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bir başbakana yakışmayacak şekildebasit ve kalitesiz bir konuşma. karşısındaki ne derse desin onları demeye hakkı yok. sonuçta o çiftçi o lafları ona değil hukumete diyor başbakanda dediği lafları o adama değil o sınıfa etmiş sayılır. tek kelime ile ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yani diyorsunki bir ulkenin basbakaninin boyle seviyesizlikler edebilecegi durumlar var ? ilginc abso sana degil cumlem son anda araya girmissin :) [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 00:28 tarihinde, Soulless tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ne kadar başbakanda olsa bir insan ve onun kadar çok gezen o kadar çok geziler yapan birinin ve o kadar muhalefet den yükselen sesler illaki adamın sinirini yıpratır . karşısndaki de efendi gibi derdini anlatsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 lan daha nasıl anlatacak derdini adam.uzaktan bağırdı "bu çiftçinin hali ne olacak? " diye. başka türlü nasıl anlatılıyor bi sölesenize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 adam efendi gibi derdini anlatmamis ta ne yapmis? lan basbakan ananida al gel buraya artislik yapmada ciftciyi surundurme mi demis? sigirciklar koyunun muhtari degil bu adam turkiye cumhuriyetinin basbakani.yapamaz! sinirleri bozulmussa bir prozac alsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hayır yanına gitmiş anamızı ağlattınız diye bağrıyo . oda ananı da al git burdan demiş mauahhaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 başbakanda anasını alır gider bi gün ankaradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 lan fistan mısın nesin, terbiyesizlik yapma!!!11birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 artislik yapma!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 *anasını alır , gider bu diyarlardan* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar