Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mage macro gibi

Tolme-eu

Öne çıkan mesajlar

/cast Arcane Power
/script SpellStopCasting();
/cast Presence of Mind
/cast Pyroblast(Rank 8)

zhc felan da ekleyeblirsin buna ama emin değilim.
ayrıca uyarıyım, mesela ap pom pyro ve blast atamazsın yan, bu macroya başka büyü ekleyemezsein. ap ve pom sayılmıo ama pyro fireball vb. büyüler olursa 2. bi tane koyamazsın çünkü kural şu: bir makroda 1 den fazla büyü olamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

ben mage oynamadım ama oynadığım diğer sınıflarda (Shaman, Hunter) bu tür macrolara bende ihtiyaç duymuştum ama ne yazikki World Cooldown denen birşey yüzünden mümkün olmamıştı (Nature's Swiftness + Greater Healing Wave mesela..).. Bu World CD denen şey, sen bir büyü attığında aynı türden bütün özelliklerine 1sn'ye kadar CD koyuyor.. Mesela Hunter'da ardarda aspect değiştirmek isterseniz 1saniye beklemeniz gerekir; beklemek istemezseniz "That ability isn't ready yet" der..

Bu yüzden, 3-4 özelliği, büyüyü, yeteneği tek bir makroya sığdırmak mümkün değil; tabi /wait 1sec gibi bir komut yoksa :p
Sosyal ağlarda paylaş

/script useinventoryitem(13)
/script spellstopcasting();
/script useinventoryitem(14)
/cast arcane power

benim macro'm mesela;arcane power+toep+zhc icin.
bu tip macro'larda onemli olan satir
/scrişpt spellstopcasting();
gerisi kolay yoksa.

/script useinventoryitem(13)
/script useinventoryitem(14)
/cast arcane power
/ script spellstopcasting();
/cast pyroblast(rank 8)

de yapilabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

yok o parantez içi doldurulmuyor. aynen öyle.

/script leaveparty(); mesela partyden çıkmayı sağlar.aynen yazıldığı gibi (büyük harflere dikkat). peki ben neden bu macroyu verdim. bazen partyden çıksan bile partyde muamelesi yapan ve başka partye girmeni engelleyen bug oluştuğunda, oyundan çık-gir yapmak yerine bu komutu kullanabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

üstteki mesajımı editleyemiyorum. editi buraya yapıyım:

script içinde büyük harflere dikkat dedim ama büyük harfler çıkmıyormuş :d "leaveparty" içindeki "l" ve"p" harfleri büyük.

ayrıca özel olarak paladin büyülerini bilmiyorum ama eğer büyü ise;

/cast istenilen büyü
/cast istenilen büyü
/ script spellstopcasting();

gibi yapılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

@thelegbra, crit +dmg felan olmadan direkt atarsan 2050 bile gördüm ben. ama 1 kere. 1800+ yı 5-6 defa görmüşümdür 1500+yı da öle ama çoğunlukla 1250-1500 arası gidio.

aslında düşündüğümde 979 max. dmg e sahip bir büyü %35 güçlenince bile paso 1250-1500 arası mı atar. hatta baya 900 felan da gördüm (hoş resisti yüksektir onu yiyen player'ın)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...