Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Arkadaslar bole 1 macroya ihtiyacım war tek 1 tuslu 3-4 ozellıgı 1 den acabılıcegım bilen warsa yardımcı olabılırmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 /cast Arcane Power /script SpellStopCasting(); /cast Presence of Mind /script SpellStopCasting(); /cast Pyroblast(Rank 8) /script SpellStopCasting(); zhc felan da ekleyeblirsin buna ama emin değilim. ayrıca uyarıyım, mesela ap pom pyro ve blast atamazsın yan, bu macroya başka büyü ekleyemezsein. ap ve pom sayılmıo ama pyro fireball vb. büyüler olursa 2. bi tane koyamazsın çünkü kural şu: bir makroda 1 den fazla büyü olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ben mage oynamadım ama oynadığım diğer sınıflarda (Shaman, Hunter) bu tür macrolara bende ihtiyaç duymuştum ama ne yazikki World Cooldown denen birşey yüzünden mümkün olmamıştı (Nature's Swiftness + Greater Healing Wave mesela..).. Bu World CD denen şey, sen bir büyü attığında aynı türden bütün özelliklerine 1sn'ye kadar CD koyuyor.. Mesela Hunter'da ardarda aspect değiştirmek isterseniz 1saniye beklemeniz gerekir; beklemek istemezseniz "That ability isn't ready yet" der.. Bu yüzden, 3-4 özelliği, büyüyü, yeteneği tek bir makroya sığdırmak mümkün değil; tabi /wait 1sec gibi bir komut yoksa :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Aradıgım sey tam olarak bu idi Saol hocam eywallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 /script useinventoryitem(13) /script spellstopcasting(); /script useinventoryitem(14) /script spellstopcasting(); /cast arcane power benim macro'm mesela;arcane power+toep+zhc icin. bu tip macro'larda onemli olan satir /scrişpt spellstopcasting(); gerisi kolay yoksa. /script useinventoryitem(13) /script spellstopcasting(); /script useinventoryitem(14) /script spellstopcasting(); /cast arcane power / script spellstopcasting(); /cast pyroblast(rank 8) de yapilabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hehe ne güzel ya tek tuşla 3 dakika bir istediğiniz playerı öldürebiliyorsunuz :) mage alt mı açsam napsam ben :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 @phlox acı gerçek: resist ama ekliyim 3 dakkada bir birini sermekten daha güçlü bişi, 15 sn.nin daha 2 saniyesini harcadın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Bildiğim kadarı ile büyük - küçük harf etki ediyor. Veya eskiden ediyordu. yani /script stopspellcasting(); deilde /script StopSpellCasting(); olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 /script spellstopcasting(); olacak pardon, güncelle seçeneği çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dream_endless Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 evet etkiliyor,editleyemedim,caps sensitive de degil clipboard'um,anlayamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 hiç pom spec yapmadım :) critical falan olmadan normal bir ap+pom+pyro ne kadar damage veriyor? merak ettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 neden her satırda spellstopcasting yazıo? ne ise yarıo o komut? (macrolardan anlamam da :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 spellstopcasting(); demek, arkasından gelecek bir işlem olursa, büyü bittikten sonra işleme sok demek oluyor. eğer koymassan ardarda yapmak istediklerini yapmaya çalışıp sapıtıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 saoalsın bir de o parantez içi doldurulucak mı doldurulacaksa nasıl dolduruluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 paladinin seal açıp judgelaması için varmı oyle bişi mesela jow atmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yok o parantez içi doldurulmuyor. aynen öyle. /script leaveparty(); mesela partyden çıkmayı sağlar.aynen yazıldığı gibi (büyük harflere dikkat). peki ben neden bu macroyu verdim. bazen partyden çıksan bile partyde muamelesi yapan ve başka partye girmeni engelleyen bug oluştuğunda, oyundan çık-gir yapmak yerine bu komutu kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 üstteki mesajımı editleyemiyorum. editi buraya yapıyım: script içinde büyük harflere dikkat dedim ama büyük harfler çıkmıyormuş :d "leaveparty" içindeki "l" ve"p" harfleri büyük. ayrıca özel olarak paladin büyülerini bilmiyorum ama eğer büyü ise; /cast istenilen büyü /script spellstopcasting(); /cast istenilen büyü / script spellstopcasting(); gibi yapılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 @thelegbra, crit +dmg felan olmadan direkt atarsan 2050 bile gördüm ben. ama 1 kere. 1800+ yı 5-6 defa görmüşümdür 1500+yı da öle ama çoğunlukla 1250-1500 arası gidio. aslında düşündüğümde 979 max. dmg e sahip bir büyü %35 güçlenince bile paso 1250-1500 arası mı atar. hatta baya 900 felan da gördüm (hoş resisti yüksektir onu yiyen player'ın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar