dallama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Baydadır bu scripting işi ile uğraşmıyordum.Tekrar başlamaya karar verdim fakat bazı şeyleri unutmuşum. Mesela 1 buton tıklandıgında karakterin çantasındaki itemler nasıl silinir.Ne olduguna bakılmaksızın.bir de bir gate den geçmek için 100.0 magery şart olsun deilse geçmesin bunun konutu neydi ? if src.magery=1000 ... gibilerinden bişi hatırlıyorum.Son olarakta bir menu yaptım. dialog d_menuadı yazınca client gocuyor sebebi ne olabilir ? Cevaplarınızı bekliyorum saolun ...
Yeager Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 1. findlayer.21.empty 2. if ( > 999) 3. Text olarak girdiğin değerlere karşılık gelen yazılar yoksa, client crash olur.
dallama Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 hmm bir sorum daha var hazırladıgım menu de ilk nesne çıkmıyor.Daha önce yaptıklarımdan hatırladıgım kadarıyla ilk satıra bi kaç bişey yazzınca düzeliyordu.Mesela menu kıpırdatılamaz ve kapatılamaz komutları neydi?Bunları ilk satıra yazınca düzelecegini tahmin ediyorum.Saol yardımın için
dallama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 iki soru daha.karakter öldügü zaman hemen ardından bindiği bineğin ölmesini nasıl sağlarım?birde mage spell delaylarını hazır olarak nereden bulabilirim ?koşarak kalvas atılmasın
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ya koşarak kal vas mewzusu değilde şu adam öldükten sonra bineğin ölmesinin mantığını anlamadım
dallama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 servera bi sistem kurdum kendimce.pvp kristali yarattım kristali açınca binekte veriyor.fakat player arenada ölünce bineği serbest kalıyor.kristali açıp tekrar arenaya gittiginde eski bineğine biniyor çantadakini açıp saldırtmasın diye eski bineginin ölmesi gerek. bunu nasıl yapabilirim if ( < 1 src.binegi.kill) şeklinde olur diye tahmin ediyorum.ama oraya ne yazılacak? birde itemlerin sabit kalması zamanla silinmemesi için hangi komutu kullanmalıyım?
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 sabit kalması için attr değerlerini static yapıcaksın. ".set attr_static"miydi neydi. bişi vardı da. kurcala bulursun kesin.
thelegbra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 xattr attr_static xattr 08000 de işini görür :P
ozzystalker Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 on=@death if () findlayer.25.hits 0 endif return 0
dallama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 saolun beyler hepinize teşekkür ederim.yanlız bu on=@death olayını nereye eklemem lazım ? event se mi? birde mage için delay lar lazım server 0 bildiginiz gibi koşarak büyü atıyo onu engellemem lazım
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 arkadaşlar uzun aradan sonra arkadaşlar server açınca staff olarak uo'ya döndüm ama pek anlamıyorum bir kaç sorun olacak yeni konu açmayayim dedim :) 1-bu arkadaş gate olayını sormuş.şimdi bizim pvp server olduğu için bir yer yaptık karşılıklı kaleler vs. pvp alani.şimdi pkların alını ve p lerin alanı farklı.gateleri koyduk.bir gateden sadece pkların yani kill sayisina gore üstünde olanlarin , diğerinde ise altında olanların yani p lerin girmesini istiyoruz.aslında yapabilen arkadaşlar dolu var ama giremiyorlar şu sıralar acele diye yazdım :d script ile uğraşmadan bu gateleri oyun içinden komutlar ile sadece pklara özel veya sadece mavilere özel yapabilirmiyiz ? 2-gene bu alan ile ilgili bir yeri safe zone + sadece pklara özel bir alan yapmak istiyoruz. 3-gene bu alan ile ilgili :d bu safe zonelere belirli canın altındakiler giremeyecek :) bunları oyun içinden nasıl ayarlarız.
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ayrıca arkadaşlar gene bir gate veya teleporter şeklinde olsun fark etmez bir sorum olacak :) bir alana giriş için item istesin istiyoruz.mesela dragon blood giriş için 10 tane isteyecek ve 1 giriş sonra yok olacak.o alana girmek için kasacak. :)
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ayrıca şu kare şeklindeki bölgeyi safe yapmaya çalışıyoruz ama hepsini yapmak istediğimizde yan tarafta surların dışında kalan bölgelerde safe oluyor.kare şeklinde nasıl yapabiliriz :) (owner yaktın bizi fsdfsd )
ozzystalker Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 dallama, oyunculara verdiğin herhangi bir event'in içine yerleştirmen yeterli.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 axis le haritadan map edit yap direk oalanı sec pozisyonlarını belirle sonrada areanın region typeını belirle olsun bitsin ... sonra o alana ait bi event yaz pkların girmeisni istiyosan dediğim gibi alanın ayarlarını yap yine daha sonra o alana giren kişiler alanın belirlediğin kriterlerine uygunsa yazdığın event giren kişie yuklensin ... [ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 15:47 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir]
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 ehehe bu gün arkadaşımız geldi zaten söyledik kolay onlar dedi :d sağolun gene de
Öne çıkan mesajlar