Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

shaman vs warlock

cabbarnuke

Öne çıkan mesajlar

ya neden duel'i baz alarak sanki pvp duel miş gibi konuşuyorsunuz ki. bütün warlocklar yanında succubus ile gezmiyor ve şimdiye kadar beni ganklemeye çalışan hiç bir warlock'a karşı ölmedim. duel dediğin olay zaten hazırda yapılan birşey adam herşeyini classa göre pet çıkarılıyor filan. duel'de yenemeyebilirsin ama pvp duel değildir "duelde warlock hariç kimseye kaybetmedim" demek ne senin classını ezik yapar ne de onu üstün yapar. sanmıyorum ki hiçbir warlock sürekli succubus açık gezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

ego tatmini diyen arkadaşım ;
warlock olan ben diilim ;

kanaatim şu ; blizzard 1v1 de karakterleri eşitliyemiyiceğini anladı ve her patch'de sırası gelen class imba oluyor
e en son shaman kaldığı için ;gg

dün afk olan bi lock a daldım ; daldmadan önce ne olur ne olmaz ne kadar totem varsa döşedim ; mechanical chicken ı çıkardım ;

sonuç: lock %10 hp ile afk dan çıktı; wandladı ; fear'ı yedim ;
ardından deathcoil; ardından seduce ; bandage ; fear;dot;shadowbolt;fear gg; ilk fear ı yedikten sonra ellerimi bıraktım sigaramı yaktım karakterimin sağa sola koşuşunu izledim..

bu arada sulfuras ile ortalama 3.5-4k triple crit wf vurabilirsiniz
buda soullink li bir lvl 60 green itemlı warlocku öldürmeye yetmez

bide kısa bi matematik hesabı

wf proc chance %20
crit %30 (salladım)
triple wf chance = 0.2x03x0.3x0.3=0.0054
seduce

bandage

full hp lock

gg
Sosyal ağlarda paylaş

@cabbarnuke: senin yazdığın mesajın benzerini bundan aylar önce official forumlarda bir mage yazmıştı. afk şaman beni kesti diye. sonuçta sırası ile bir class güçlenecek ama mage ve şamanın en sona alındığına hatta mage'e talent değişimi yerine ufak bir iki değişiklik yapılacağı söyleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

full ef setim var 22/7/22 talent ım su anda ve guild imizdeki 2 rank 14 warlock u inanılmaz zorluyorum,adamlar major hs falan kullanıyor öyle yeniyorlar.kesinlikle oynamaya baglı,karsıdaki lock un bilgisine baglı.succubus shaman a karsı etkili değil,beni felhunter bitiriyor.succubus varken 3 kere fln %10 dan full health e cıkabiliyorum ama felhunter varken gg.alliance da henüz rank 13 bir lock arkadas var ki,gercekten hicbir class ın ona karsi birşey yapabilecegini sanmıyorum.tam zorluyorum son vurusa kalıyor,hoop death coil.warlocklar oynaması zor bir class oldugundan herkes cok iyi oynayamıyor.iyi oynayan warlock eşit şartlarda kesinlikle yenilmez.ben bunu iddaa ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Cabbar ne yaptin sen 1v1 de classları eşitlemek ne demek blizzard classlar arası balance ile hiç uğraşmadı uğraşmazda çünkü imkansız blizzard istediği kadar uğraşsın insanlar zırlak varlıklardır kolay mutlu olmazlar bir class vasattır(örnek lockların 4-5 ay önceki halleri) blizzard bufflar sonra bir başka class la oynayan adam çıkar agu ugu lock böle şöle der o yüzden classlar arası balance hiçbir zaman olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda boyle topiclerde pek yazi yazmam daha dogrusu cok yazi yazmam bole topicler oldugu icin (genellikle)ama.
1-)durum,baglanti,uzerindeki gear,bilgisayarin iyi olmasi(17-23 fps arasi degisir benimki)bunlar karsindaki icinde gecerlidir
2-)bu kosullara bakarak bir class i kestin veya kesildin diye topluca bir sekilde konusamazsin + bunu "kagit ustunde" regelya arkadsimizin dedigi gibi tartisamazsin,gorecelidir,sansa bakar,1. $ikdaki yazdiklarima bakar.
3-)aklima 3. $ik gelmedi olmasida sartmidir warlock vs shamanda ?
Sosyal ağlarda paylaş

@cabbarnuke: son dedigin seyde ciddimisin? afk olan bi lock %10 hp ye inip sora seni kesti mi??? yoksa dalga mı geciyosun?
ayrıca bende fist of omokk ile (http://www.thottbot.com/?i=5127)1200-1000-900=3100 damage i gordum. sulfurasla sanırım baya bi fazla gorebilir. tabiki her zaman bu dedigim damage da cıkmıyo wf ler ama bunlara yakın wf critlerim cok oldu.
neyse dedigim gibi warlock ları cok yendim hem duel de hem normal pvp de ama onlar da beni cok yendi.is neyi ne zaman yapacagına bakar, ve tabiki item da cok onemli.
ve tier 2 li bi warlock 6k civarı hp ye sahip dielim tier 2 setli bi shaman da 5.5k dan fazla hp ve 6k dan fazla mana ya sahip olabiliyor.
suan da her ne kadar warlockların guc bakımından dengesiz oldugunu dusunsem de is oynamakta bitiyor

[ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 21:42 tarihinde, barbu tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

joel_barish arkadaşım rank 10 setle pvp + enhacement/resto denersen çok daha iyi verim alacaksin şamanla ben yaklaşık 9-10 ay once buraya ss koymuştum şamanla 5k unbuffed hp gene yaklaşık 5k mana ile olay olmuşdu bizim mt de o kadar hp yok lan die stam enchantla sete e yeter allaha şükür ap pek gelmiyorda gine 400 ap+ 16-17 crit güzel verim veriyor zaten o zamandan beri pek girmedim şamanla arada bwlye şaman slot lazim olunca healing gear giyip druidlik yapıyorum bazende bg ye giriyorum okadar. (yanlış anlaşılmasın tecrübesiz değilim 81 day online var şamanda)
eski wf varken warriorlari melee keserdik pata küte herkezi patlatırdık şimdi herkezde gear var herkez şaman classını tanıyor ama öncedende dediği gibi şaman casterlere karşi hala iyi iş yapıyor.
ha demiyorum şaman asar şaman cizer burada çok arkadaşımız itemini yapmış tecrübesini almış her classi rahatlikla kesebilecek durumda ama kagıt üzerinde savaş olmaz saçma sen bunu yaparsan ben bunu yaparim öyle olursa böyle olur ne bu lol biriçmi oynuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

regalya rank 10 gear da var ztn :) rank 10 gear ve earthshaker ile gercekten inanılmaz verimli calısıyordum ama sıkıldım.elemental ı hiç denememiştim,şimdi 6.5k buffsız mana ile shock spamlıyorum 4k da hp var güzel oluyor :). 1300-1400 shock critleri görmek oldukça haz veriyor,kolay kolay hiçbir class seni yenemiyor.caster sana karsi pek birşey yapamıyor ztn,melee dersen 5.5k armour bayaa bi işimi kolaylaştırıyor.dediğim gibi beni zorlayan sadece tier 2 setli ya da rank 14 set li locklar.ha tabi z.hero charm ve talisman of ephemeral power almıs bi mage cıkmazsa karsıma yoksa ondan zaten anında 4.5k damage alıyorsun.ismini söyledigim trinketlere ciddi bir nerf gelicek zaten önümüzdeki patchlerde,özellikle zandalarian hero charm a.

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 19:04 tarihinde, joel_barish tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

duel ile alacaginiz sonucalara bakmayin bir anlami yok cunki. 300 sr ile lock yada priest ile `duel` yaptiniz mi ? yada shadow reflectorun scubusun kendi kendisini seduce ettirdigini biliyormusunuz ?
duel farkli 1 vs 1 farkli 10 vs 10 farkli.
10 vs 10 a bakin. bir holy prist tek bashina adam dovemez. bir warrior da tek bashina adam doverken zorlanabilir oldurse bile buyuk olcude hp kaybeder. ama bir iyi bir warrior ile iyi bir holy priest adama movie cektirir. o yuzden duelleri gecin. 300 sr fr nr cr ile caster classlar eziliyor zaten duelde.
Sosyal ağlarda paylaş

fr'yi geciyorum cunku hem fr veren hem de iyi olan cok item var mc saolsun da 300 frost r. yapinca kac ap kac crit chance kac chance to hit kac hp oluyor? frost mage fireball da atar yani sen 300 frost r. giyersen =]

[ Mesaj 14 Şubat 2006, Salı - 21:03 tarihinde, -Wissy tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...