khalad Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 @vanille: işte sonunda kabul etti bir tane kızın kabul etmesini sağladık sonunda hadi sevgili erkek patiler kaptırın :d [ Mesaj 12 Şubat 2006, Pazar - 23:39 tarihinde, khalad tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 evet tabi bende öleyim.....ama herkes öle..nankör olmayan insan insan değildir kardeşim yok öle şey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
medusa748 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 nankörlüğün kız ya da erkek olunmasıyla bi ilgisi yok insanlıkla alakalı olan bişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 kedidir nankör.kediler kızlarla bağdaştırılır.mantık ku.kızlardır nankör.ben mantığın kurbanı oldum.darılmak yok.mantık meselesi.mantıklı mantıklı konusalım.eğri oturup mantıklı konusalım.mantıklı bir sıhbete varım.saat 12 oldu ben yatıyım artık.sabaha okul var.hade by..mantıklı geceler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 erkeklerde kızlarda nankör tamamda kardeşim kızlar kadar nankör olan birşey görmedim.. benim mi karşıma hep dengesizler çıkıyor yoksa?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ya nankörden daha öte çok acayip varlıklar kızlar çözmesi zor erkekler ne kadar basitse kızlarda bir o kadar karışık ancak kızlar nankörden öte birde dengesizler... @kyra: kardeşim biliyorsun sadece sen değilsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 terazi dedik, ikizlerden kurtulduk dedik bu ayrı dengesiz çıktı ben anlamıyorum nedir çilemiz çok ah aldık zamanında çook... aslında ne istediklerini bilmiyorlar problem orda insan çok istediği birşeyden vazgeçer mi ya nasıl oluyor bu ben anlamıyorum neyse daha fazla konuya benim yorum yapmam gereksiz ztn.. @khalad: ne diyim sabır sabır belkide akıllanır.. [ Mesaj 13 Şubat 2006, Pazartesi - 21:16 tarihinde, Kyra tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2006 alt+0135 afarozsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordsolidsnake Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 her 2 tarfta birbirinden beter :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 kızlaaaaaaar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 oncedende dedigim gibi hayat nankör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 erkekler bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 aaah dinan ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 öküzler nankör oluyo genelde... her iki cinste de öküzlerin olduğunu da göz önünde bulundurursak (örneğin basbas bağırılmasına rağmen, "genelleme" başlıkları açan arkadaşlar) her iki cinste de nankörlük var haliyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 bu kişilikten kişiliğe değişir asla standart bir yorum alamazsınız.misal ilişkilerde vurdum duymaz olan hep ben olurum ayrılanda hep ben olurum :p bu durumda ben nankör oluyorum bir erkek olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 ben öküzmüyüm :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 haliyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 yoksa ben zurna mıyım ha? diye de sorabilirdin soruyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 haha şaklabana bak hele filozof kesildi 2 dkda :)) dedim ya bir insan ötekisine benzemez.beni inanılmaz derecede etkileyecek bir kız çıkmadığı için karşıma doğal olarak erken bitiyor ilişki. ben fosilleştirme uzmanı değilim mlsf... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 sordun soruyu, aldın bo... cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 sordun soruyu, aldın bo... cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 insanlıktan öte şöle bişi daha war,kızlar we erkekler birbirinden çok farklıdır we çok farklı düşünür,bundan dolayıda birbirimizi anlayamadıgımız anlarda karşıdakinin davranışıda haliyle nankörlük gibi anlaşılabülünür... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 duruma göre ikisi de :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar