GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 arkadaşlar kadıköyde Wow oynanan bi cafe var mı? biri bana acil olarak yardım edebilir mi =) varsa yol tarifi vs vs vs =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Var orange cafe, ya nasıl tarif ediyimki şimdi gerçi hangi gence sorsan bilirde. Caddeki mcdonaldsın yanından(sağ taraf) içeriye giriyorsun, basamakları çıktıktan sonra soldan devam ediyorsun, sokak bitiminde sağdan giriyorsun o sokakta solda ortada olması lazım, hatta o sokağın ileri ucunda (sağ köşede) simitçi var olmazsa yoldan geçen bir gence sor %80 bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Final Dershanesi'nin önüne gelip sorman yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackfake Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 trip kafe caferağa spor salonunun sağında kalıyor solunda kadıkoy şifa hastanesi var (şifa yurdu da deniyor) zaten orda daddy(dedeeeeeeeeeeee) die bağır ben duyar çıkarım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 game on! diye bi cafe buldum gayet kalite orada oynuyorum takılan bilen var mı burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 İlk defa senden duydum valla, kadıköyde en çok bi trip, bi etna birde orange biliniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Game on değilge tripi dene hatta surekli mc yapan birine denk geliorum orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 kadıkoy deki hemen hemen her cafede var ama oronga ve tripi tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 orange a gel ben orda olcam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 trip de var kadıkoyde. hem guzel kafedir de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 eee günde kaç saat oynuyonuzda kafeye para mı dayanır bea? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Game on çok güzel yerdir, etna da öyle.Yannız orange ı bilmiyorum. Ama ben game on ve etnayı tavsiye ederim kesinlikle, çok güzel yerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Kafede arkadaslarla wow oynamak zevklidir aslında ama trip bir magara bence baska bi yer wardı yaws boyle 4 katlı falan kadıkoyde oturuyorum ama bilmiyorum cafeleri eh normal hep adekse giderim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 tripp iyidir daha iyi bir cafe bulamazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 orange 2 ve trip i güzeldir. orange nin ortamı iyidir hatta, alt kat komple wow oynar :) bana göre trip in en büyük artısı ise sigara içilebilmesi (sigara içilen ve içilmeyen bölümü var) , orange de yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ben orange dada oyun oynadım orası çok mahelle arası cafe işte tripp in ayrı havası vardır yıllardır oturmuş bir düzeni tripp in başka çok önemli artıları var ama burada söylenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 mighty trip güzel cafedir bende bilirim ama wow un üstüne tanımam şöle açıklıyim ben sana bizim serverdan 10 kişi sylvanastan hordede ve 7-8 imiz aynı guilddeyiz cafenin sahibi dahil :) ayrıca 4-5 çeşit interface / teamspeak / ventrilo vs. vs. herşeyi wow a göre ayarlanmıştır( hehe hepimiz oraya değer veriyoruz. ) karşıdan bizimle tanışmak için gelen insanlar oldu cafenin sahibi param bitttiğinde eve giderken son kalan 1 milyon vardı nolur nolmaz die adam bana çıkardı 5 milyon verdi borcun olsun dedi çok iyi insanlar ayrıca aile cafesi gibi bir şey sigara içilmiyo çünkü çoğumuz istemiyorum ama şöle bi şey belli bir saatten sonra yasağı pek takmıyolar sylvanas horde / allience tanıdıkları çarıyoruz cafemize herkezi bekleriz... gangren bile geldinde benimle tanıştı ( lol bi daha beklerim onur 2 dk urayıp kaçmak olmaz hehe ) ayrıca heck vs. vs. olmaz çünkü cafede yabancı olsun tanıdıklar olsun daha hiç bir sorun olmadı makinalar aşmış durumda özellikle wowcular için çünkü alttan 2 wow oynadımı biliyorum :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ben alışkanlıkların adamıyım son 7-8 senede çok yerde oyun oynadım en rahat yer bana tripp geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 bende son 3-4 yıldır walla adam adama keyif deişiyio ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 valla kaç senedir kadıköyde kafelerde takıldım, genel olarak bilg. özellikleri bakımından hep trip hem orange iyi ama orange'ın pc ler daha iyi.orange'da sigara içilmemesi benim için bir +, gerçi triptede sigara içilmeyen yer var.tripin tek eksisi çok fazla kro geliyor, çok fazla gürültü oluyor.orange'ın ortamını daha fazla beğeniyorum tanıdık dolu zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 tripp gürültü ve kro aynı cümlede geçti ya :d buda güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 walla ben ilk cafe netteydik sonra bütün kadro trip e geçiş yaptık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 ne trip i yaaa dur karıştı orange dicektim :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 wow=orange hatta 2 iyim bu dolis tayfası orda 1 e gitmeyin :d dota=trip callofduty=gameon bunlardan baska yere gitmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 cafe netten sonra her yer hilton okadar kötü işletilen bir yerin para kazanması hayret verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar