Ceti Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 evet arkadaslar, cover letterimi ve resume mi yolladim blizzard a :) eger kabul edilirsem usa serverlarinda GM olarak ise baslayacagim. Irvine, CA sadece 25 dakkika uzaklikta kolay zaten o kadar drive etmek hergun. Turk milletine hayirli ve ugurlu olsun :) /Lalu [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 20:27 tarihinde, Ceti tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Cortelerin hepsi editci olm, almazlar seni ahahah edit: kutlarim bu arada, olur umarim : ) [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 20:36 tarihinde, Penthesilea tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ahah helal güçlü, eu da olsaydın netherwind düpelerdin lan bana tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 yahu arkadaslar... o LULU CORTE... ben corte falan degilim :P Lalu[Selametle Anonim Ltd.] aka luckystrike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 aa pardon ya luluyla karistirmisim ceti bey : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 seni gm yapmak kurda kuzuyu bırakmaktır bence. Ultimada tamingle vendor tamelemiş bi insana böle işler bırakılmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 arkadaslar, wow gm lik oyle uo ya benzemiyor :) oyuna bagli olmayacagim.. sadece chat client ile baglanip customer support olacak gorevim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 bende franasaya gondermidhtim de ehe turklere bayiliyorlar sanirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ulan deli :) adin ustunde... sen fransada olmadiktan sonra kabul etmezlerki :) ben tam kiclarinin dibinde, elimde greencard im hazir bekliyorum :P background olarak PcGamer TR yide koymusum zaten :P maas bordurosunu saklayanin aklini seviyim ben.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Beyler bu arada hazır açılmışkan sorayim. Oyun içinde gm lara nasıl ulaşıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 page at :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 sen gelmeyeceksen atmam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 hadi hayırlısı ne diek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 işallah ceti sen zaten biz daha newbie bile deilken lvl kastını hatırlıyorum amerika nasıl ? :) anlat biraz yaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Ceti allah kolaylık versin. INANILMAZ zaman tüketici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 zaman tüketici ne anlamadım? cetinin isi olucak sonucta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Evet öyle tabiki de, oyunu bir oyuncu gibi oynamak için hiç zamanın kalmıyor :p Tabi, kendisi hala bir oyuncu mu, onu bilemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ceti belli bi yaşa ve doyuma gelince (oyun açısından) gm olmak daha güzel olabilir. @Penthesilea, abi yapma, editci mi harbiden :D lan olamaz ya, *nebula aklına gelir, lol* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 kolayy gelsinn (bana şu gizli gm adasının yerini fısıldarsın..).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Haha olur umarım. Kurda kuzu konusuna katılmamak elde değil tabii, orası ayrı ;P Haberdar et gelişmelerden bizi =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Bilirler mi be nightmare, glacial staff dupelerini :) bilirler mi be Laluassan'ı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 haraslariz bol bol =). belli bi servera mi bakiyo gmler yoksa her serverin pagei her gme mi gidiyo? tebrikler+hayirli olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 inşallah kabul ederler :) çok güzel bir haber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 oo efsane uo abuser kadayıfı lalu :) hadi hayırlısı olur inşalah [ Mesaj 11 Şubat 2006, Cumartesi - 05:12 tarihinde, Silphatos tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Heh heh...us e gecsem mi acaba? Yok ben eu gm lerinden cok cekiorum da, aptala yatıolar her page atışımda. Adam moron rp i yapıo yaw...Sen yardımcı olursun artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar