Kimster Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 patiler uyuyomuyuz ?? bugun yonjaya girdim dedim paticik diye arattım bi groupslarda .karşıma cıkan tek sonuc da kimse yokdu!! şok oldum . dedim: ya bu grup yeni kurulmuş ya da patiler uyuyo .. haberiniz olsun belki ilgilenirsiniz diye yazdım buraya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 de git. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Pati yonja ya karşıdır. Her ne kadar bi ara takılsam da. Her ipini koparan siteye girmeden öne takılırdım yonjaya. Yonja suks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 bırah ya yonja kadar saçma birşey yok yonjam varmı evet var girip abidik gubudik tiplere bakıp arada eğleniyorum o kadar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ow ye.yonja kızları 2233 e fis yaz gönder fistan sizi dantiluslasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 ne yonjası ya..kafan ii galib senin.. yonja yalan paticik gerçek!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 haaaayddi git burdan.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damar Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 büyük bi heyecanla yazmış gariban fazla üstüne gitmeyin yaw.. valla saçma bişey de göremediklerimle iletişim kurmaya yardımcı oluyo yine de.. yonjam var ama kullanış niyetim farklı..!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 yonjaya laf yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2006 Yonjaya gelen laflar sana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arndiol_Vampir Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Anti-Yonja'cıyız biz.. Hi5 rules :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 yonja ya haayııır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kimster Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 ''yonjam var abidik gubidik tiplere bakarım ''.. herkes bu yalanı soler .. bırak allah aşkına hoşlandığım tipe nelere yazmışalr iki fotosuna bakiim demessin de abidik gubidik tiplere bakıyorum diyosun, kendini bi havalara sokuyosun .. ikincisi ''hadi git burdan '' ''paticik in yonjada işi olmaz '' diyen tiplere de : farklı bi şekilde yonja da aratınca 119 uyel li bi paticik cıktı karşıma .. anlaşılan arkadaşlarınız size pati bole olur şole lur diye sizin beyininizi yıkayıp kendileri uye olmuşlar=) sizde yok pati nin yonjada işi olmaz diye takılıp duruyosunuz ...bu arda uye değilsen değilsindir ama 119 kişi (ki bu gorunen) onların fikrine saygı gostermek zorundasın . sen kendi kafanda paticik e şoyle tipler yazar diye bi standart koymussun siteyi sahiblenmişsin .. cok yanlış şeyer bunlar cık cık cık .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2006 oh noes . cok aci bi durum bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Activision Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 adamın üstüne fazla gitmeyin adam bişey yazmış hemen ters tepki vermeyin panik yok dont celal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 go fak your self with yonja's dildo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2006 üyeyim ama daha çok okuldan arkadaşlar var diye üye oldum. karşı fln değilim yani olsada olur olmasada olur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anevquemar. Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 ıy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 üyeydim kız kaldırmaya çalıştım bisürü kız kaldırdım sonra sıkıldım kapadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 tööbe tööbe yonja da ne ola ki. tez kellesi kesileeee!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aip86 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 adamınbiri said: üyeydim kız kaldırmaya çalıştım bisürü kız kaldırdım sonra sıkıldım kapadım aynen..yonja saçmalık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 facebookda öyle olucak .ve yazık olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 zamanında cok malzeme cıkıyordu ordan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odinn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 o 30 gramlık şey için birbirinizi bile yersiniz sizi gibi zibidiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Odinn said: o 30 gramlık şey için birbirinizi bile yersiniz sizi gibi zibidiler O ney yenir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar