aytimania Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 bu cimbomun nedir bu beleş oyuncu alma hewesi anlamadım gitti bence ii bi kadroları war önce kendi futbolusunun maaşını ödesinler bence.bedava die gereksiz oyuncu almaları bence saçma geçen sene hakan yakın da da ayı hatayı yaptılar bilemiyorum bu cimbom nolcak böle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 tayfur havutçuda sezon sonu galatasaraya gitcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 tayfur gitmez asla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 yahu adamın teknik heyette görevi var gidermi be ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gençlerbirliği ile anlaşmadı mı tayfur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Tayfun o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Tayfur Havutçu Gsye gidip ne yapacak allah aşkına 37 yaşına gelmiş adam hadi Tayfur gitti Gs onu ne yapacak ?? Külliyen Yalan.. Tayfurun jübilesi sezon sonu BayernMunich ile yapılacak diye biliyorum.. Bu tür saçma sapan şeyleri nereden duyuyorsunuz anlamıyorum.. Tayfur gitsin Gsye ben Bjkyi bırakıyorum Fb ye dönüyorum imzayı attığı an .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 gs okan koç u alamadı.. federasyonun son kararı okan koç'un bjk de kalıcağı şeklinde oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 aaaaaaaa yapmayın beyler ben tayfuru çok beyenirim çok klas topçudur 45 yaşına kadar oynar o 40ından sonra avrupaya gitmeyi düşünüyomuş zaten haahhahaha hay allam ya ben gsnin haliyle dalga geçmek için söledim siz ciddiye almışınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 aç kendinle dalga geç! ne de olsa tüm pati seninle dalga geçti. tipe bak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hadi sen bankaya bağışa hauhauah [ Mesaj 09 Şubat 2006, Perşembe - 22:40 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 çok espritüelsin. yarım saatlik bi kayıt yapıp göndersene mahalledeki özürlülere teselli olsun diye dinletirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Düzgün konusalım hakaret olmasın [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 00:12 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tikkycemal Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 hueheuhe bunuda sen yazdın heral bana özürlü deme akıllı konus bu adam 3.5 milyon dolar verdiniz ama 2 maç oynamadan gitti bak sen ne yazmısın bakalım [ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 00:13 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2006 Fenerbahçe'de adam olmuş Tayfur Havutçu Beşiktaşa gidiosa Galatasaraya nie gitmesin. Her fırsatta soyler Fenerbahçeli olduğunuve Beşiktaşa emek veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Okan Koç transferine Federasyon izin vermemiş. Galatasaray için hayırlısı oldu valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 önce elindeki futbolcuları tutsunlar , song la saido başka takımlarla anlaşmışlar.. ayrıca gs ın bu maddi krizden kurtuluşunun tek yolu var oda tıfıl Aydını Fenerbahçeye satmak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aytimania Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2006 ya biri dalga geçio bi sayfa yazı yazılıo tayfurla ilgili artık hiç bişiy diemiyorum.sayfanın açılış amacı belli ama emre aşıkın adını 1 kişi bile anmamış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar