Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

okan koçtan sonrada emre aşık...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu cimbomun nedir bu beleş oyuncu alma hewesi anlamadım gitti bence ii bi kadroları war önce kendi futbolusunun maaşını ödesinler bence.bedava die gereksiz oyuncu almaları bence saçma geçen sene hakan yakın da da ayı hatayı yaptılar bilemiyorum bu cimbom nolcak böle...
Mesaj tarihi:
Tayfur Havutçu Gsye gidip ne yapacak allah aşkına 37 yaşına gelmiş adam hadi Tayfur gitti Gs onu ne yapacak ??

Külliyen Yalan..

Tayfurun jübilesi sezon sonu BayernMunich ile yapılacak diye biliyorum..
Bu tür saçma sapan şeyleri nereden duyuyorsunuz anlamıyorum..

Tayfur gitsin Gsye ben Bjkyi bırakıyorum Fb ye dönüyorum imzayı attığı an ..
Mesaj tarihi:
aaaaaaaa yapmayın beyler ben tayfuru çok beyenirim çok klas topçudur 45 yaşına kadar oynar o 40ından sonra avrupaya gitmeyi düşünüyomuş zaten haahhahaha hay allam ya ben gsnin haliyle dalga geçmek için söledim siz ciddiye almışınız :)
Mesaj tarihi:
hueheuhe bunuda sen yazdın heral bana özürlü deme akıllı konus bu adam 3.5 milyon dolar verdiniz ama 2 maç oynamadan gitti bak sen ne yazmısın bakalım

[ Mesaj 10 Şubat 2006, Cuma - 00:13 tarihinde, tikkycemal tarafından güncellenmiştir]
Mesaj tarihi:
önce elindeki futbolcuları tutsunlar , song la saido başka takımlarla anlaşmışlar..
ayrıca gs ın bu maddi krizden kurtuluşunun tek yolu var oda tıfıl Aydını Fenerbahçeye satmak ;)
Mesaj tarihi:
ya biri dalga geçio bi sayfa yazı yazılıo tayfurla ilgili artık hiç bişiy diemiyorum.sayfanın açılış amacı belli ama emre aşıkın adını 1 kişi bile anmamış...
  • Yeni Oluştur...